Friday, November 13, 2009

Τι λες βρε βουρλο;;;


Η Carrie Prejean, πρωην Μις Καλιφορνια, ειναι ενα λαμπρο παραδειγμα του οτι η τρελλα δεν παει στα βουνα, παει σε διαφορες τριτοκλασατες ηλιθιες ξανθες...
Κατα την διαρκεια των καλιστειων ο Perez Hilton σαν κριτης της εκανε την παρακατω ερωτηση....

PEREZ:
Vermont recently became the fourth state to legalize same-sex marriage. Do you think every state should follow suit? Why or why not?

Και ιδου η απαντηση της πανσοφης Carrie...
CARRIE: I think it's great that Americans are able to choose one or the other. We live in a land that you can choose same-sex marriage or opposite marriage and, you know what, in my country and my family I think that I believe that a marriage should be between a man and a woman. No offense to anyone out there but that's how I was raised and that's how I think it should be between a man and a woman.

Επεσε ξερος και ο Perez, αλλα δεν εκλεισε το στομα του, εγινε τοσο εξαλος μαζι της που αργοτερα στο blog του την αποκαλεσε... "ηλιθια σκυλα" (!!!)

Τελικα η Carrie, οταν αποκαλυφθηκε οτι ειχε κανει πλαστικη εγχειρηση στηθους, αναγκαστηκε να δωσει πισω τον τιτλο της Μις Καλιφορνια και εφυγε να παει σπιτι της.
Τα πραγματα ομως δεν σταματησαν εδω...
Οι χριστιανοι αποφασισαν να κανουν την Carrie την αγαπημενη τους εκπροσωπο υπερ των οικογενειακων αξιων και εναντιον των gay...
Ξαφνικα ομως να αλλη μια βομβα...
Βγαινει στη φορα μια βιντεοταινια με την Carrie να κανει sex με εναν πρωην φιλο της...
Αταραχη η Carrie δηλωνει οτι "αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια γιατι δεν ηταν ταινια πορνο, αλλα... απλα κατι μεταξυ της και του φιλου της"
Ετσι οι χριστιανοι αρχιζουν να το σκεφτονται αν θα επρεπε να εχουν την Carrie κατι σαν Family Values darling και η Carrie προσπαθωντας να μην χασει τους χριστιανους φιλους υποστηρικτες της βγαινει ξαφνικα και ταραζει την Αμερικη για αλλη μια φορα με μια συνεντευξη της στο Christianity Today οπου μεταξυ των αλλων λεει και τα παρακατω....

"ολοι οι χριστιανοι πρεπει ενωμενοι να πολεμησουν τον Εχθρο..."
"δεν εχω ομοφοβία γιατι ο κομωτης μου ειναι gay..."
"λυπαμαι για τον Perez Hilton, αν δειτε την website του, το τι κανει ειναι κατι το τρομακτικο..."
"οταν εδωσα την ταινια στο φιλο μου, που μπορεις να δει κανεις οτι αυνανιζομαι ημουν 20 χρονων και οχι 17..."
Και το φοβερο...
"Δεν το βρισκω καθολου λαθος να ειναι καποιος χριστιανος και να εχει τεχνητο στηθος. Ειναι μια προσωπικη αποφαση. Δεν βλεπω πουθενα στη Βιβλο να λεει οτι απαγορευται να εχεις τεχνητο στηθος..."

Τι λες βρε ΒΟΥΡΛΟ;;;
Τι λες μωρη καρακαηδονα;;;
Γιατι βλεπεις πουθενα στη Βιβλο να λεει οτι απαγορευται ενας αντρας να παντρευτει εναν αντρα, η μια γυναικα να απαγορευται να παντρευτει μια αλλη;;;
Αμ... καλα ειπε και ο Perez οταν σου ειπε οτι "δεν εχασες το τιτλο επειδη εισαι εναντιον του gay γαμου αλλα επειδη εισαι μια ηλιθια σκυλα με μισο μυαλο..."

7 comments:

επί λέξει said...

Ναι, το είχα διαβάσει κι εγώ... Από τη μια είναι να γελάς κι από την άλλη να γελάς περισσότερο...

Να είσαι καλά!

mahler76 said...

εεεε για να λέμε και του στραβού το δίκιο σε πολλά σημεία των χριστιανικών πατερικών κειμένων αναθεματίζεται η ομοφυλοφιλία. Γιαυτό και ποτέ δεν μπορεί κάποιος να είναι και χριστιανός (τουλάχιστον ορθόδοξος) και αδερφή, είναι απλά απολύτως ασύμβατο. Όσο για τον Perez πολύ χαίρομαι που του τα είπε έτσι (όχι για το τί του είπε, άλλα και μόνο που δεν του έδωσε την απάντηση που ήθελε να ακούσει) διότι ο τύπος είναι μια εμετική κουτσομπόλα για γιαούρτια που απλά διαιωνίζει με την στάση του την άποψη πως οι αδερφές δεν ήμαστε για τίποτε άλλο παρά για πανελίστες σε μεσημεριανές εκπομπές, κομμωτές και στυλίστες.

Στο δε ζουμί της υπόθεσης αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει δεν είναι να πίσουμε ΟΛΟΥΣ πως δεν είναι ανωμαλία αυτό που νοιώθουμε και διεκδικούμε γιατί αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Αρκεί να μπορούμε όλοι να έχουμε ίδια δικαιώματα ως πολίτες και να μπορούμε να συμβιώσουμε ισότιμα.

Ephemeron said...

επί λέξει,
γεια σου, για γελια και για κλαματα, αλλα ας το ριξουμε στο γελιο...

Ephemeron said...

mahler,
Σαφως εχεις δικιο. Στη βιβλο λεγονται τα συστριγγλα για ομοφυλοφιλες πραξεις αλλα... ΟΧΙ για ομοφυλοφιλο γαμο. Κατα το βουρλο... αν δεν γραφει η γραφη οτι κατι απαγορευται, αρα επιτρεπεται. Για παραδειγμα δεν βλεπει πουθενα στη γραφη οτι απαγορευται να κανει πλαστικη στηθους... που να το ειχαν φανταστει αυτο, αυτοι που εγραφαν την Βιβλο(!!!) Η βιβλος δεν απαγορευει επισης να πηγαινει κανεις με παιδια, αρα κατα το βουρλο... επιτρεπεται, κλπ, κλπ...
Οσο για τον Perez ειναι σχιζοφρενουλα... Ουτε εγω τον μπορω με τιποτα, αλλα μου αρεσε που ειπε στο βουρλο οτι ειναι μια "ηλιθια σκυλα με μισο μυαλο"

Ephemeron said...

Τωρα αν ρωτησει κανεις το βουρλο αν τρωει γαριδες, μαλλον θα πει ναι, διοτι ειναι ηλιθια και δεν ξερει οτι η Βιβλος απαγορευει να τρωμε ζωα που δεν εχουν σκελετο... (!!!)+(???)

mahler76 said...

αλήθεια οι γαριδούλες απαγορεύονται από την βίβλο? dude I am doomed.

Ephemeron said...

mahler,
Ω ναι, οχι μονο οι γαριδες, αλλα και αλλα πολλα...
Παρεα θα παμε στη κολαση.... χα-χα-χα

(αν και η αληθεια ειναι οτι τις αποφευγω λιγακι γιατι ειναι η χειροτερη τροφη για χοληστερινη...)