Saturday, September 14, 2013

Εν τω μεταξυ...


"I can’t name names, but my friend called who is a big oligarch over there, and asked me if I’d like to be an ambassador for the Olympics and open the show. I immediately said no. I want to know why all of this gay hate just exploded over there. He said the Russian people don’t feel the way the government does."
CHER
CHER  
If I Could Turn Back Time
July 1, 1989 Long Beach Naval Shipyard, Long Beach, California

18 comments:

Hfaistiwnas said...

Πολύ καλό εκ μέρους της..

mahler76 said...

Τα σπάει η Cher!!!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwnas
Ναι, πολυ καλο!
Και οχι οπως μερικοι gay, που για μονο που καιγονται ειναι η τσεπουλα τους και το βολεμα τους, και μετα το παιζουν απο πανω διανοηση, επανασταση, προοδευτισμος!
Στη πραξη φαινονται ολα, οχι στα λογια!

mahler76 said...

Από οτι είδα, και ο πρωταγωνιστής του Prison Break αρνήθηκε για τον ίδιο λόγο να συμμετάσχει σε ρωσική παραγωγή ταινίας.

Ephemeron said...

@ mahler76
Ναι, και συνεχιζει να ειναι φοβερη στα 67 της!
Σε καποιο σημειο στο βιντεο, oπου σπρωχνει με τους γοφους της ενα μικροσωμο τυπο με ξανθα μαλια και σκουρα γυαλια που παιζει κιθαρα, ειναι ο 12χρονος -τοτε- γιος της Elijah Blue Allman! :)

mahler76 said...

Α ναι, αυτό δεν το ήξερα!!!

CsLaKoNaS said...

Γκρινιάζεις (και έχεις δίκιο) για τον πουριτανισμό της αμερικάνικης κοινωνίας και την αντιμετώπισή της απέναντι στις επιλογές σου.

Κακά τα ψέμματα όμως, η κουλτούρα της προστασίας των ατομικών ελευθεριών με την οποία έχουν καλλιεργηθεί έχει φέρει σχετικά καλά αποτελέσματα.

Σκέψου να ζούσες στη Ρωσία.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
"Σκέψου να ζούσες στη Ρωσία"

Εεε... ενταξει δεν ειμαι αγιος, εχω κανει και εγω αμαρτιες και χαζομαρες, αλλα το να ζουσα στη Ρωσια θα το θεωρουσα ως την μεγαλυτερη τιμωρια για τις αμαρτιες μου!

Και επειδη εισαι fun, υπαρχει και η αστεια εκδοση του παραπανω βιντεο τραγουδιου με την Cher απο το Family Guy

http://www.youtube.com/watch?v=NfWOLP2KGQY

CsLaKoNaS said...

Τις αμαρτίες σου (μου) και τις χαζομάρεις σου (μου) τις πληρώνεις εσύ (εγώ). Αν ήσουν στη Ρωσία θα σε είχανε βιάσει και θα σου είχαν κόψει τις θηλές, πριν σε σκοτώσουνε.

Όχι γιατί είσαι κλέφτης ή δολοφόνος, αλλά γιατί επιλέγεις κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι σου από ότι εκείνοι. Μεσαίωνας.

Μπάι δε γουέι, αν και το ΚΚΕ έχει την ίδια γραμμή εναντίων των ομοφυλοφίλων, η ομοφοβία των Ρώσων δεν είναι σοβιετικό κατάλοιπο όπως πολλοί νομίζουν. Διάβασε για την τραγική κατάληξη του Τσαϊκόφσκι στην τσαρική Ρωσία. Εγώ έπαθα πλάκα.

- Το family guy δε χάνει ευκαιρία να μην τα χώσει στη Cher.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Εχεις δικιο. Αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι αυτος ο "μεσαιωνας" εχει περασει απο παντου οχι μονο απο τη Ρωσια, και απο Γερμανια (ετσι ξεκινησαν και τα ροζ τριγωνα απο τα στρατοπεδα συγκεντρωσης του Χιτλερ) και απο Αμερικη (δολοφονια Harvey Milk και οχι μονο) απο Ελλαδα (δολοφονια Κωστα Ταχτση και οχι μονο) Ιταλια (δολοφονια Παζολινι και οχι μονο) και τελειωμο δεν εχουμε. Απλα η Ρωσια αργει να "ξυπνησει" απ τον μεσαιωνα. Για αυτο και στην Καλιφορνια αποφασισαν να διδαξουν gay ιστορια, για να μην ξεχασει ο κοσμος τι εγινε, και ποσοι εχασαν την ζωη τους μονο και μονο για την σεξουαλικη τους ζωη.
Επ ευκαιριας διαβασε εδω μια πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη.

Russian Novelist Erofeyev: Stalin Is 'Embedded In Our Genes'

http://www.spiegel.de/international/europe/novelist-victor-erofeyev-says-stalin-in-genes-of-russia-a-921597.html

Ξενικός said...

η ελεύθερη επιλογή (ερωτικού)συντρόφου σα νόμιμο δικαίωμα, αλλού έχει γίνει δεκτή από δεκαετίες, αλλού εντελώς πρόσφατα. Πιστεύω στη δυναμική των πραγμάτων. Θάρθει η σειρά της Ρωσίας. Υπομονή (για τους Ρώσους).
Ξενικός

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Ναι, σιγουρα θα ερθει και η σειρα της Ρωσιας, αλλα ειναι "περιεργο" το οτι τα αριστερα συστηματα ηταν και ειναι απο τα τελευταια που θα δωσουν δικαιωματα στους gay, λογικο θα ηταν καποιος να περιμενε το αντιθετο αλλα...

CsLaKoNaS said...

"αλλα ειναι "περιεργο" το οτι τα αριστερα συστηματα ηταν και ειναι απο τα τελευταια που θα δωσουν δικαιωματα στους gay"

γιατί περίεργο ;

έδωσαν δικαιώματα σε κανέναν άλλο ;

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
"έδωσαν δικαιώματα σε κανέναν άλλο";

Σαφως και εδωσαν!
Αν διαβασες την συνεντευξη του Ρωσου που σου ειπα παραπανω, θα πρεπει να προσεξες οτι ειχαν δωσει δικαιωματα σε αυτους που ηταν με το κομμα, να τρωνε ενα ολοκληρο βαζο χαβιαρι για πρωϊνο, (κατ αλλους να χτιζουν παραθαλασσιες βιλες κλπ.)
Αυτα τι ειναι, δεν ειναι δικαιωματα;
Χα-χα-χα! :)

Ξενικός said...

δεν με ξενίζει το φαινόμενο μια αριστερή κατ' όνομα nomenclatura να περιορίζει τις προσωπικές ελευθερίες των πολλών. Όταν μια κλειστή παρέα κατέχει όλες τις εξουσίες, είναι μεγάλος ο πειρασμός να εξωστρακίζεις καθετί που δεν ευθυγραμμίζεται με το γενικό κανόνα. Ο εξουσιαστής απεχθάνεται την ηδονή των άλλων...

Σε σχέση με άλλες χώρες που είχανε κακήν-κακώς εφαρμόσει "υπαρκτό σοσιαλισμό", η Ρωσία, και μάλλον και η ίδια η ρωσική κοινωνία, καθυστερεί στη μετάβαση από την άνωθεν αυστηρότητα στη φιλελεύθερη αντίληψη.
Ξενικός

CsLaKoNaS said...

Σωστός ο Ξενικός.

Συνεχίζω να πιστεύω πάντως πως η ομοφοβία των Ρώσων δεν είναι κομμουνιστικής κουλτούρας. Πάει πιο παλιά. Το αντίθετο μάλιστα, νομίζω ότι η κουλτούρα των μπολσεβίκων προσαρμόστηκε στην ομοφοβία. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Συμφωνω με τα γραφομενα σου!

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS

"Συνεχίζω να πιστεύω πάντως πως η ομοφοβία των Ρώσων δεν είναι κομμουνιστικής κουλτούρας. Πάει πιο παλιά."

Εδω με επιασες "αδιαβαστο"... ιδεα δεν εχω... πολυ πιθανο να εχεις δικιο!