Tuesday, September 3, 2013

Ο κοσμος ειναι ηλιθιος!

Και για να μην ξεχναμε...
"(η μουσικη ειναι...) υποκαταστατο συντροφου μες στον ηλιθιο κοσμο*** που μας τριγυριζει υπο μορφη γειτονων, φιλων κι εραστων"
 Μανος Χατζιδακης

***Εξαιρουνται υπευθυνοι επιχειρησεων, οπως η Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική Ανώνυμη Εταιρεία «ΛΑΡΚΟ» η οποια... παραγει Νικελιο αλλα το κοστος παραγωγης του ειναι 30% πιο ακριβο απο την τιμη πωλησης Νικελιου στην αγορα !!!!!

ΥΓ  ...διαβαζοντας τα σχολια και βλεποντας τις αντιδρασεις του κοσμου, σχετικα με το τι ειπε η Κα Ρεπουση για το μαθημα των Θρησκευτικων, "στην Β και Γ ταξη των Επαγγελματικων Λυκειων διδασκονται Θρησκευτικα αλλα οχι Ιστορια" (!!!) ισως τελικα ο κοσμος να μην ειναι ηλιθιος οπως ειπε ο Χατζιδακης, ισως να ειναι κατι αλλο...


2 comments:

Xenoudis - Ξενούδης said...

Το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία εμφανίζει 2 όψεις: από το μία ενισχύει την πλάνη όσων ρέπουν προς τα μεταφυσικά, από την άλλη ξεσκεπάζει τη γύμνια των επιχειρημάτων υπέρ της ύπαρξης θεών και δαιμόνων.
Διχάζει, δηλαδή...
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Ειναι φοβερα "παραξενο" σε μια χωρα που θελει να λεγεται προοδευτικη, να διδασκεται μονο ΜΙΑ θρησκεια στα γυμνασια. Μονο σε θεοκρατικα συστηματα συμβαινει αυτο. Η ολες ή καμια. Μια μονο θρησκεια ειναι κατι σαν... "αποφασισαμε και διατασουμε"!