Sunday, September 6, 2009

Απιστευτα κι' ομως αληθινα...

Σκεφτηκα να κλεισω το Σαββατοκυριακο με μερικα βιντεο.
Κρατηθειτε....

Homosexuals Should Be Tortured in Public Squares


Inside Iran's Secret Gay World


Gay Muslims - UK

4 comments:

sCaTterBraiN said...

φρίκη. κάποιος τρόπος πρέπει να υπάρχει να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στη δύση (αν το θέλουν φυσικά) με άσυλο, ξενώνες, εκαπίδευση, δεν ξέρω πώς ακριβώς. και δεν το περιορίζω στους μουσουλμάνους, όλοι οι νέοι που ανήκουν σε ισχυρά θρησκευόμενες οικογένειες υποφέρουν.

Ephemeron said...

scatterbrain,
Δυστυχως σε ολες τις χωρες του κοσμου υπαρχουν gay που υποφερουν απο συντηρητικους ψευτο-θρησκευομενους. Οποια θρησκεια ειναι εναντιον των gay, δεν ειναι "θρησκεια". Το να ριχνεις τον συνανθρωπό σου στη φωτια και μετα να μιλας για ευσπλαχνια, συγχωρεση και αγαπη δεν ειναι θρησκεια, ειναι υποκρισια.

suncitizen said...

Το Ισλάμ, δυστυχώς, είνα η επαναφορά του Μωσαϊκού νόμου, που συντάχθηκε περι το 1400 π.Χ για ένα λαό δούλων στο Φαραώ, αμόρφωτο και γι αυτό και απείθαρχο. Για να μπει τάξη στις εξαιρετικές εκείνες συνθήκες που ζούσαν, έπρεπε να είναι ιδιαίτερα σκληρός.
Ο νόμος αυτός ουδέποτε απασχόλησε την ανθρωπότητα σημειωτέο.
Ο Ιησούς αρνήθηκε τη σωματική τιμωρία και κήρυξε τη συγγνώμη και την αγάπη. Πήγε, δηλαδή, πολλά βήματα μπροστά από το ΜωσαΊκο νόμο και γι αυτό τον αποδέχτηκε και η ανθρωπότητα.
Δυστυχώς, περι το 600 μΧ, εμφανίστηκε ο Μωάμεθ, που έκανε ένα ιστορικό πισωγύρισμα! Επανέφερε το νόμο του Μωυσή που απευθυνόταν στο λαό και στις συνθήκες που προαναφέρθηκαν, για να καταδυναστεύει όσους τον πίστεψαν. Έτσι, η οικουμένη είναι ακόμα στο μεσαίωνα σε πολλές χώρες εξαιτίας του Ισλάμ.

Ephemeron said...

suncitizen,
Να ηταν μονο το Ισλαμ καλα θα ηταν... Αν ζουσες εδω, θα ειχες φριξει απο το διωγμο που εχει ξεκινησει εδω και χρονια, ο ψευτο-χριστιανισμος εναντιον των gay.Το τι εχουμε ακουσει τα τελευταια χρονια ειναι απιστευτο, το τι λασπη μας εχουν πεταξει στη μουρη, ολα οσα εχουν κανει και πει εναντιον των gay, θυμιζει στρατοπεδα συγκεντρωσης και κυνηγι μαγισων...