Sunday, September 6, 2009

C' est vrai...

Η μοδα, ειναι για αυτους που ακολουθουν.
Αυτοι που προηγουνται εχουν στυλ.

6 comments:

the boy with the arab strap said...

den yparxei moda ki an yparxei tin akoloythoyn elaxistoi ,o kathenas kanei toy kefalioy toy .

Ephemeron said...

ΙΜΕΡΟΣ,
Αν ερθεις εδω και σταθεις με την καμερα εξω απο ενα super market εκτος του οτι θα πεθανεις στα γελια, θα παρεις τις φωτο της ζωης σου...
Μια μερα ειχα μεινει αναυδος οταν 3 gay μπηκαν στο super market να ψωνισουν φοροντας μονο λευκα σλιπακια... (ουτε καν γυρισε κανεις να τους πει τιποτα... επειδη ο gay πληθυσμος της πολης ειναι σχδον 50%, η ισως μεγαλυτερος...)

Και λοιπόν;E allora? said...

Στο γυμναστηριο που παω εδω και 5 χρονια ειναι 80% μελη gay και δεν ειναι gym gay.Μερικοι ερχονται με τα μποξερ και αυτο δε με ενοχλει.Μια μερα ομως ενας φορουσε ενα σορτσακι χωρις εσωρουχο και τον ειχα φατσα μπατσα να βλεπω τα γεννητικα του οργανα.Ναι ειμαι γυναικα και ετερο αλλα ρε φιλε αυτη τη στιγμη δε θελω να'χω πανοραμα το πακετο σου.

Το να κυκλοφορεις λοιπον με τα σλιπακια και τα σουτιεν δεν ειναι μοδα αλλα κακογουστια και παραλληλα exhibition in my modest opinion

the boy with the arab strap said...

και στην κυκλοφορουν κατι καμενα ατομα εκτος συναγωνισμου, στην αμερικη ο κοσμος δεν κοιταει γιατι εχει χασει το ενδιαφερον του , δεν γινεται να εισαι καπου και να μην προσεχεις τι κυκλοφορει διπλα σου , τι τα εχεις τα ματια τοτε , αλλα και γενικοτερα στις μεγαλες πολεις λογο οτι ο κοσμος ειναι αγχομενος δεν πολυ προσεχει . αυτο που ειπες για τους τυπους μου θυμισε ενα ντοκυματερ οπου εδειχνε στη ναμιμπια δυο γυναικες απο καποια φυλη εκει γυμνοστηθες με τα τοπικα τους στολιδια εχουν μπει στο σουπερ μαρκετ της πολης , αυτες ανετες εκαναν τα ψωνια τους αλλα απαρατηρητες δεν περασαν.

Ephemeron said...

και λοιπον,
συμφωνω μαζι σου, "τα σλιπακια και τα σουτιεν δεν ειναι μοδα αλλα κακογουστια και παραλληλα exhibition"

Βρομιστεράκι said...

Exactlly!