Friday, September 18, 2009

Μια φορα και ενα καιρο...

Μια φορα και ενα καιρο, μια χωρα πολυ-πολυ μακρια, που την ελεγαν Αμερικη, ετυχε να εχει για προεδρο τον Τζωρτζ Μπους και αντιπροεδρος ηταν ο περιφημος Ντικ Τσενι.
Και οι δυο, προεδρος και αντιπροεδρος ηταν υπερ των family values (οικογενειακες αξιες...!!!), και των χριστιανικων αξιων, και εναντιον των gay.
Μαλιστα προσπαθουσαν να περασουν νομους εναντιον των gay στην Αμερικη, ετσι ωστε να μην μπορουν να παντρευτουν, και να μην εχουν ισα δικαιωματα με τους υπολοιπους συμπολιτες τους.
Ο αντιπροεδρος Τσενι ομως ειχε μια κορη, την Μαιρη Τσενι, η οποια ηταν λεσβία...
Η γλυκια και ξανθια Μαιρη Τσενι εκανε καριερα βοηθοντας τον πατερα της στον πολιτικο του αγωνα, και δεν εδωσε δεκαρα αν ο πατερας της και το πολιτικο του κομα, ηταν εντελως αντιθετοι με τα gay δικαιωματα... (sic!!!)
Αλλα η γλυκια Μαιρη Τσενι δεν σταματησε εκει...
Αντιγραφοντας τα gay ζευγαρια που επι χρονια εδιναν μαχη για να εχουν παιδια, αποφασισε αυτη και η "φιλη" της (μια που ο γαμος δεν αναγνωριζεται απο την ομοσπονδιακη κυβερνηση...) να εχουν ενα παιδι.
Και ετσι η γλυκια και ξανθια Μαιρη ανακοινωσε στο Αμερικανικο κοινο τον Απριλιο του 2007 οτι ειναι εγκυος.
Πριν ομως ξεσηκωθουν οι χριστιανοι και αλλοι συντηρητικοι εναντιον της, η γλυκια Μαιρη βγηκε και ανακοινωσε για αλλη μια φορα στο αγαπημενο της κοινο, οτι... "ειναι περηφανη που ειναι μητερα, και οτι το παιδι της ειναι δωρο του Χριστου" (tres sic!!!)
Και ετσι αφου πρωτα η γλυκια Μαιρη, βοηθησε τον πατερα της να κανει εκατομυρια, και αφου εφτυσε στη μουρη ολη τη gay κοινοτητα της Αμερικης, δουλευοντας εναντιον των δικαιωματων τους, και αφου πεταξε σταχτη στα ματια των συντηρητικων, (το παιδι μου ειναι δωρο του Χριστου !!! ) σκεφτηκε "δεν πατε να χαθητε ολοις σας gay και οχι, εγω θα κανω οτι μου γουσταρει!!!
Και ακριβως αυτο συνεχισε να κανει η γλυκια Μαιρη, οτι της γουσταρει, μεχρι που εφτασε στο σημειο να κανει χρηματικες δωρεες σε πολιτικους που ειναι εναντιον των gay δικαιωματων. ( συμφωνα με το Proud Parenting )
Εν τω μεταξυ ενας αλλος "φαντασμενος", ο Ρικυ, σκεφτηκε μετα απ αυτο που εκανε η Μαιρη... "ετσι νομιζεις;;; οτι εισαι εξυπνη;;; τωρα θα δεις τι θα κανω εγω,... παρ' ολο οτι το ξερει και η καθε πετρα του καμπου, και καθε κυμα του γιαλου οτι ειμαι gay, θα εχω και τα δικα μου παιδια, και θα πω στη gay κοινοτητα κοψτε το λαιμο σας, δεν ειμαι gay..."
Και ετσι και εγινε...
Και ζησαμε εμεις, με τη λασπη στη μουρη, και το καναμε μόκο, (επειδη μην τυχον και ανοιξεις το στομα σου εναντιον gay γονιου, οτι κι αν εχει κανει, γιατι σε εφαγε το μαυρο φιδι), κι' αυτοι που μας πεταξαν την λασπη στη μουρη, και τις μπαρουφες, ζουν καλυτερα...
Και οποιος εχει μυαλο καταλαβε...

39 comments:

sCaTterBraiN said...

η κόρη του τσένι ήταν ήδη out. αυτό που δεν κατάλαβα: πώς γίνεται το παιδί της να είναι δώρο του χριστού; τον βρήκε και τον γάμησε;

Tales from the other side of town said...

Η Τσένεϊ -αν κάνω λάθος διόρθωσέ με- είχε μιλήσει για την ομοφυλοφιλία της από πολύ νωρίς από το 2002, όταν έγινε μέλος της Republican gay-straight alliance. Όταν υιοθέτησε παιδί, το 2006, δεν ήταν κρυφό ότι είναι λεσβία, είχε ήδη μιλήσει η ίδια γι' αυτό. Δεν είναι δηλαδή η περίπτωση της κρυφής λεσβίας που μιλά κατά των γκέι δικαιωμάτων. Δεν διαφωνώ ότι είναι σχιζοφρενές να είσαι άουτ λεσβία από τη μία, και από την άλλη να χρηματοδοτείς αντι-γκέι οργανώσεις, αλλά δεν είναι τέτοια περίπτωση.

Tales from the other side of town said...

Επίσης στην αυτοβιογραφία της είχε μιλήσει κατά της DOMA, ή κάνω λάθος;

Ephemeron said...

scatterbrain,
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι τα παιδια τα εφερε ο πελαργος, οτι φυτρωσαν αναμεσα στα μαρουλια, και οτιδηποτε αλλο.
Και δυστυχως ειναι για κλαματα οταν βλεπεις gay γονεις επειδη το ΜΟΝΟ που τους νοιαζει ειναι τα παιδια τους, να γυριζουν και να λενε στη gay κοινοτητα κατι σαν...
"ααα... εγω εχω τα παιδια μου και αυτο ειναι το βασικο για μενα, οσο για σας κοψτε το κεφαλι σας..."

Ephemeron said...

Tales,
H Mary ηταν out εδω και χρονια, και ειναι κλασικο δειγμα πουλημενου gay. Αν ειναι να την βαλουμε κι αυτην στη λιστα, των περηφανων gay γονιων, καλυτερα να παμε για φουντο στη θαλασσα...
Το πεταξε στη μουρη της gay κοινοτητας με το μεγαλυτερο θρασος.
"Το μονο που με ενδιαφερει ειναι τα λεφτα και τα παιδια μου και τιποτα αλλο..." και σαν μην εφτανε αυτο, δινει και λεφτα απο πανω εναντιον των gay...

Tales from the other side of town said...

Δεν είπα το αντίθετο, αν πράγματι είναι αληθές ότι χρηματοδοτεί πολιτικούς και οργανώσεις που είναι εναντίον των γκέι, προφανώς έχεις δίκιο.
Όμως δεν είναι η ίδια περίπτωση με όλες τις άλλες, καθώς έχει υποστηρίξει την DOMA και τις υιοθεσίες δημοσίως.
Η Τσένεϊ, είναι ο ακριβής ορισμός της εξίσωσης:
"ρεπουμπλικανός +γκέι = σχιζοφρένεια".

the boy with the arab strap said...

εγω λεω να σταματησει ο κοσμος να κανει παιδια για λιγα χρονια , ειμαστε τοσοι πολλοι δεν χωραμε πουθενα , να ανασανει και η γη λιγακι που την εχουμε κανει ενα τεραστιο σκουπιδοτοπο , ποτε δεν καταλαβα αυτους που υοθετουν παιδια , σωνει και καλα να εχεις παιδι , εφοσον δεν το θελησε η φυση αστο να κανει κανεις αλλος , υπαρχουν τοσα πραγματα να κανει κανεις , ειναι εξοργιστικα εγωιστικο το να θελει κανεις να κανει(εχει) παιδια με το ζορι .

erva_cidreira said...

Αν είναι να οριοθετούμε την γκέι κοινότητα, το ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι με τον τρόπο που το ΚΚΕ μιλάει εξ ονόματος του λαού, κι αποφασίζει εκείνο μόνο του τι είναι φιλολαϊκό και τι αντιλαϊκό δεν θα πάμε και πολύ μακριά.
Κι η διαδρομή θα είναι ακόμη συντομότερη αν τόσο άκριτα υιοθετούμε ηθικά αμφίβολες πρακτικές από το εξωτερικό στηριζόμενοι σε συζητήσιμης ακρίβειας στοιχεία και αγνοώντας, περιφρονώντας και βιάζοντας την ελληνική πραγματικότητα.
Και βέβαια το σχολιο το κάνω με την προϋπόθεση ότι αντιλαμβάνομαι σωστά τον παραβολικό χαρακτήρα της ανάρτησής σου. Αν όχι, διόρθωσέ με.

gay super hero said...

@ OFF

Aν είναι να κάνουμε οικονομία, ξεκινάμε από τους γκέι. Αν θέλουμε να σώσουμε τον πλανήτη από τον υπερπληθυσμό, ξεκινάμε από τους γκέι. Αν είμαστε "αντισυμβατικοί" και θέλουμε να καταργήσουμε το γάμο, ξεκινάμε από τους γκέι.

'Εχεις να μας προτείνεις και άλλους τρόπους αυτοθυσίας και αυταπάρνησης για να σωθεί η ανθρωπότητα περικόπτωντας τα δικά μας δικαιώματα;

Κια αν υπάρχει κάτι εξοργιστικό είναι να κατηγορείς όποιον θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί για εγωισμό.

the boy with the arab strap said...

και κανενας ανθρωπος να μην μεινει στη γη δεν με ενδιαφερει .

mahler76 said...

Βασικά το πρόβλημα το έχει η κοινότητα η ίδια που συνεχώς ψάχνει προστάτες και ήρωες στην show biz (ακόμα και της πολιτικής όπως αποδεικνύεται) στηρίζοντας καριέρες τυχάρπαστων μόνο και μόνο με την υποψία πως είναι αδερφές ή λεσβίες.

Ephemeron said...

Tales,
τα λες σωστα, στην αρχη η Μαιρη, "φαινοταν" να εργαζεται για το καλο της gay κοινοτητας, αλλα τελικα το μονο που ηθελε ηταν, ο δικος της "γαμος", το δικο της παιδι, και απολυτως τιποτα παραπανω, για αυτο και δινει χρηματα σε ανθρωπους που ειναι φοβερα αντιθετοι με την gay κοινοτητα. Δεν την νοιαζει... Την νοιαζει μονο ο εαυτος της, η "συζυγος" της, και το παιδι της, που να μην ξεχναμε οτι ειναι δωρο απο τον Χριστο!!!
(Χριστος κι αποστολος...)

mahler76 said...

@Ephemeron
μα γιατί το κοροϊδεύεις? μπορεί ο Jesus να είναι gay friendly. Με 12 μαντραχαλέους βαρκάρηδες για μαθητές άλλωστε μπορεί αύριο μεθαύριο να μας αποδείξουν και πολύ περισσότερα χαχαχα

Ephemeron said...

mahler,
χαχαχα καλο!!!

Ephemeron said...

Αυτο που θελω να πω ειναι... δεν σημαινει οτι οποιος εχει παιδια, ειτε ειναι εξω απο την ντουλαπα ειτε μεσα, οτι εργαζεται για το καλο της gay κοινοτητας. Παραδειγμα 1ον Mary, που παρ' ολο οτι ειναι λεσβια το μονο που την νοιαζει ειναι ο δεσμος της, τα παιδια της και τα λεφτα του μπαμπα της, που σε λιγο θα γινουν λεφτα των παιδιων της. Τωρα αν καποιος μου πει οτι επειδη η Mary τεκνοποιησε, αυτο σημαινει οτι βοηθαει την gay κοινοτητα , εγω θα φαω τα παπουτσια μου...
Παρακαλω διαβαστε το post ξανα... Η Μary δινει λεφτα σε πολιτικους που ειναι εναντιον της gay κοινοτητας, αλλα παρ' ολα αυτα ειναι "περηφανη λεσβια μητερα" (αυτη το ειπε εγω απλα το επαναλαμβανω..
Παραδειγμα 2ον Ricky, ο οποιος τσεπωσε μερικα εκατομυρια δολλαρια απο το Ισπανικο People magazine, επειδη ποζαρε με τα παιδακια του. Δωστε προσοχη στο οτι δεν ποζαρει με τα παιδακια για να πει οτι ειναι gay περηφανος πατερας. Απλα ποζαρει για τα λεφτα, τα οποια ο κακομοιρος τα εχει πολυυυυυυυ μεγάλη αναγκη, γιατι πριν λιγο καιρο αγορασε ενα ιδιωτικο νησι εξω απο την ακτη του Rio de Janeiro, και πως να το κανουμε τωρα...., σημασια εχουν τα λεφτα και τα παιδια μου, οχι η gay κοινοτητα, γιατι καποιος πρεπει να πληρωσει τα $ 8.000.000 που κανει το νησακι. Αα... να μην ξεχασω κατι ακομα... Διαφορες "αμυαλες" γυναικες εχουν φτασει στο σημειο να πληρωνουν μεχρι... $ 50.000 (!!!) για να εχουν δειπνο με τον Ricky, και περιμενω εγω ο κουτος που δεν καταλαβαινω, να βγει ο Ricky και να πει οτι ειναι gay??? Και παλι, αν καποιος μου πει οτι ο Ricky φωτογραφηθηκε με τα παιδια του, οχι για να κανει λεφτα αλλα να βηθησει την gay κοινοτητα, θα φαω δευτερο ζευγαρι παπουτσια...
Ας ασχοληθουμε λοιπον με τους καθημερινους πραγματικους gay ηρωες και περηφανους πατερες, τον Νικο, τον Βαγγελη, τον Peter και τον Frank,που τραβανε τα απιστευτα μαρτυρια καθημερινα, αλλα ειναι τοσο περηφανοι και τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο, ενα μπραβο που δεν το αξιζει ουτε η Mary ουτε ο Ricky...
Δεν σημαινει οτι αν καποιος gay εχει παιδια, αυτοματως γινεται περηφανος πατερας που εγαζεται για το καλο της gay κοινοτητας...

Ephemeron said...

tales,
γραφεις...
"αν πράγματι είναι αληθές ότι χρηματοδοτεί πολιτικούς και οργανώσεις που είναι εναντίον των γκέι, προφανώς έχεις δίκιο."

Κανε "κλικ" στο post μου εκει που λεει Proud Parenting, για να το διαβασεις, εδω η διευθυνση
http://www.proudparenting.com/node/3466

Ephemeron said...

OFF,
Ασε... αυτο κι αν ειναι ενα αλλο φοβερο πραγμα!!!
Αυτος ο πλανητης παει κατα διαβολου, και ο πιο πολυς κοσμος δεν δινει δεκαρα...
Την περασμενη εβδομαδα διαβαζα οτι πολλα ψαρια στα ποταμια της Αμερικης εχουν αρχισει και αλλαζει φυλο, απο αρσενικα σε θηλυκα, λογω της αυξησης της θερμοκρασιας...
Ο κοσμος δεν δινει δεκαρα...
Ειναι σαν να εχει πεσει μαζικη σχιζοφρενεια...
Ειναι λες και θελουν τα παιδια τους να ζουν μεσ τα σκουπιδια.
Ειχε δικιο αυτος που ειπε οτι " ο χειροτερος ιος πανω στη γη ειναι ο ανθρωπος"

Ephemeron said...

erva,
γραφεις...
"στηριζόμενοι σε συζητήσιμης ακρίβειας στοιχεία"
Οτι ειπα και παραπανω στο Τales.

Κανε "κλικ" στο post μου εκει που λεει Proud Parenting, για να το διαβασεις, εδω η διευθυνση
http://www.proudparenting.com/node/3466

Και λοιπόν;E allora? said...

Ο εγωισμός και το συμφέρον είναι χαρακτηριστικά ανθρώπων ανεξαρτήτως σεξουαλικής επιλογής.

Καλέ τι timing είναι αυτό!Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω σημερινό άρθρο της εφημερίδας το Βήμα

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artid=289434&dt=20/09/2009

Ephemeron said...

Και λοιπον,E allora,
Εχεις απολυτο δικιο οταν λες "Ο εγωισμός και το συμφέρον είναι χαρακτηριστικά ανθρώπων ανεξαρτήτως σεξουαλικής επιλογής"
Λυπαμαι πολυ ομως οταν βλεπω gay ατομα να συμπεριφερονται οπως ολοι οι αλλοι, γιατι μεσ' το μυαλο μου εχω οτι οταν καποιος εχει κυνηγηθει και υποφερει απο την πλειονοτητα, θα επρεπε να ειναι καλυτερο ατομο απο τους αλλους λογω εμεπειριων αλλα... δεν συμβαινει ετσι... δυστυχως...

mahler76 said...

@Ephemeron
αν ίσχυε αυτό το τελευταίο που λές φίλε μου οι Εβραίοι ως οι πλέον κυνηγημένοι θα έπρεπε να είναι οι καλύτεροι όλων μας...

Ephemeron said...

mahler,
μαλλον θα πρεπει να μικρινω τις προσδοκίες μου...

stassa said...

Τις έχεις εύκολες τις ηθικές κρίσεις, Εφήμερε, έτσι; Θεωρείς δηλαδή οτι η Μαίρη Τσένι (κι ο Ρίκυ Μάρτιν από κάτω) έχει κάποια ηθική υποχρέωση να υποστηρίξει την γκέυ κοινότητα, αφού είναι κι η ίδια λεσβία; Γιατί; Από τί άποψη; Κι αν η Μαίρη απλώς διαφωνεί με τις απόψεις της γκέυ κοινότητας; Δηλαδή αν είσαι γκέυ είσαι υποχρεωμένος να συμφωνείς σε όλα με την "γκέυ κοινότητα" (ο θέος να την κάμει κοινότητα); Δεν μπορείς να διαφωνείς και να κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ σωστό;

Τί ήθελες δηλαδή να κάνει η Τσένι, να αποκηρύξει τον πατέρα της για ν' αποδείξει τί καλή λεσβία στρατιωτίνα είναι; Ο ίδιος ο Τσένι γιατί δεν αποκήρυξε την κόρη του για το καλό της καριέρας του;

Α, κι επί τη ευκαιρία, εκείνο που έλεγες την άλλη φορά, οτι οι γκέυ δεν μπορούνε να έχουνε παιδιά, προφανώς ήτανε λάθος- μπορούνε και παραμπορούνε. Κι ο Ρίκυ έχει παιδάκια, κι η Τσένυ έχει παιδάκια. Κι ένα σωρό άλλοι γκέυ και λεσβίες προφανώς, που δεν είναι διάσημοι. Άρα μάλλον το θέμα δεν είναι ποιός είναι γκέυ και ποιός δεν είναι, αλλά ποιός θέλει να κάνει παιδιά κι οικογένεια και ποιός θέλει να κάνει identity politics και να φωνάζει συνθήματα για να μαζέψει την κλίκα του γύρω του. Εκτός κι αν οι γκέυ άντρες δεν ξέρουν πώς γίνονται τα παιδιά, οπότε ξέρω 'γω, ίσως είναι θέμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Απ' την άλλη, τί να πώ. Για να σε βρίζει ο Γκάου Σούπερ Χίρο, καλός άνθρωπος θά 'σαι. Ηθική κρίση κι αυτό.

gay super hero said...
This comment has been removed by the author.
gay super hero said...

O Γκάου Σούπερ Χίρο αγαπητή μου δεν βρίζει κανέναν. Ούτε το έχει κάνει ποτέ. Eκτός αν θέλεις να παραθέσεις το απόσπασμα όπου "βρίζω" τον Ephemeron. Για να σε δω.

Μην προβάλεις τη δική σου συμπεριφορά στους υπόλοιπους. Δεν κάνει.

gay super hero said...

Kι επειδή σε πήρε ο πόνος για το Ρίκι Μάρτιν και τη Μέρι Τσένεϊ να σου θυμίσω ότι και κάποιοι άλλοι έχουν κάνει παιδάκι και μέχρι για "εμπόριο βρεφών" τους κατηγόρησες. Ενώ ήξερες ότι μπορεί να το διαβάσουν.

Οπότε δεν θα έλεγα ότι είσαι σε θέση να μοιράζεις ηθικές κρίσεις.

Ephemeron said...

gay super hero,
Εγω θα ειμαι ο πρωτος που βγω να πω οτι δεν αισθανθηκα καθολου οτι με εβρισες.
Αν ηταν να μην μιλαμε μεταξυ μας, και να μην λεμε οτι πιστευουμε, καλυτερα να το βουλωσουμε.
Dεν αξιζει ρε παιδια να τρογωμαστε μεταξυ μας, για ενα δυο κουβεντες.
Ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι, και ολοι εχουμε την αποψη μας, αλλα ενταξει... τιποτα παρα πιο πολυ τιποτα πιο λιγο...
Gay super hero, εγω προσωπικα σου ζηταω συγνωμη για οτι ειπε η stassa.

Ephemeron said...

stassa,
σε παρακαλω, ας πατησουμε λιγο φρενο και ας ηρεμησουμε...
Ακομα και αν ο gay super hero κι εγω "ξυφομαχισαμε" για λιγο, δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε αδερφια.
Γιατι εγω ετσι το βλεπω, οτι ολοι οι gay, ειτε ειμαστε αυτό ή το αλλο, ειτε πιστευουμε αυτο ή το αλλο ειμαστε ολοι αδελφια κατα καποιο τροπο...
Οπως ειναι και οι straight, συμφωνουν και δεν συμφωνουν μεταξυ τους, ετσι ειμαστε και εμεις.
Ισως μερικες φορες να θελουμε να πουμε τοσα πολλα σε λιγες κουβεντες, που ισως οι αλλοι να μας παραξηγησουν...
Το επομενο post μου το γραφω για σενα για να προσπαθησω με λιγα λογια να δειξω μια αλλη σκοπια, για να δειξω οτι δεν πρεπει να βγαζουμε συμπερασματα πολυ γρηγορα.

gay super hero said...

@ ephemeron

Αν και δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα για το οποίο να χρειαστεί να ζητήσεις συγγνώμη, η σκέψη μετράει οπότε σε ευχαριστώ :-)

stassa said...

Aaaaw, group huggg!!!! Bleagh...

Εσύ με τον χίρο μπορεί να είσαστε ό,τι θέλετε, εγώ είμαι μια δόλια αμφισέξουαλ, που έχει παρεισφρήσει στο γκέυ κίνημα για να το αλώσει εκ των έσω. Ρώτα τον αδερφό σου να σου πει τί σκοτεινές συνωμοσίες παίζονται... Εδώ μέχρι κι οι Σκοπιανοί θέλουνε το κακό του γκέυ κινήματος (επειδή τους καίει που ήταν ο Αλέξανδρος γκέυ).

Χϊρο, εσύ δεν βρίζεις γιατί έχεις επίπεδο, εγώ δεν έχω πρόβλημα να σου γαμώ και τη μάνα και τον πατέρα κι όλο σου το σόι. Εντάξει, εκτός από τον αδερφό σου που δε μου φταίει σε τίποτα.

stassa said...

Κι όχι μόνο σε βρίζω, μουνοπανάκι, θα σε κάνω σε δυο μήνες να μου γλύφεις πάλι τ' αρχίδια για να δείξεις σε όλους οτι δεν έχεις πρόβλημα με τα αμφί άτομα.

gay super hero said...
This comment has been removed by the author.
gay super hero said...

Lol :-)

Eρεθιστική σκέψη πάντως δεν μπορώ να πω... Στεναχωριέμαι μόνο που θα μείνει άπαρτος ο αδελφός μου αλλά θα το ξεπεράσει ;-)

gay super hero said...

Μπορούμε να κάνουμε ένα group hug με τον Ephemeron και να μας βιάσεις και τους δύο. Τί λες; :-D

"Bιτσιόζα αφέντρα ταπεινώνει ήρωα με κολάν" Σούπερ τίτλος. Να το ανεβάσουμε και στο XTube!

Ephemeron said...

stassa,
Ολοι μας λιγο πολυ διαφωνουμε με τους υπολοιπους. Το ξερω οτι υπαρχουν στιγμες που θυμωνουμε οταν καποιος λεει κατι. Αλλα οσο και να μας πειραζει κατι ας μην το τραβαμε τοσο και αρχιζουμε να μαλωνουμε σαν μικρα παιδια, αυτο δεν το λεω μονο για σενα, το λεω και για μενα και για ολους. Και απο τις μικρο διαφορες μας και τις συζητησεις μας παντα κατι καλο βγαινει... Ας συζητησουμε σαν ενηλικες και οχι σαν μικρα παιδια που κλαινε και φωναζουν επειδη καποιος τους πηρε το παιχνιδι...
Σε παρακαλω μην χρησιμοποιεις τετοια γλωσσα και τετοιες λεξεις... σε παρακαλω..
Αν μη τι αλλο κανε το για χαρη μου.
Αν μπορεις να μου κανεις αυτη τη χαρη θα με ευχαριστησεις παρα πολυ.

stassa said...

Μα εγώ δεν τον έβρισα. Τον βλέπεις να προσβάλλεται; It's all in good humour, no worries...

gay super hero said...

A μη μου τα γυρνάς τώρα.

Μου υποσχέθηκες καυτό σεξ. Δεν κάνουμε χιούμορ μ'αυτά!

stassa said...

Πότε σου υποσχέθηκα καυτό σεξ; Το σόι σου είπα οτι γαμώ, όχι εσένα.

Ephemeron said...

Ελα παιδια σταματηστε σας παρακαλω...
φτανει.