Wednesday, July 3, 2013

Καλοκαιρινο σκοταδι...

Την ιδια ημερα που διαβαζω σχολια αναγνωστων, σε Eλληνικες εφημεριδες online, τα οποια πανω-κατω λενε περιπου... " η Αιγυπτος δεν είναι Ελλάδα, ούτε Ευρώπη, και οι πολίτες της δεν είναι υπόδουλοι του συστήματος", την ιδια ακριβως ημερα, ακουω και Ελληνα δημοσιογραφο να αναλυει μεσω τηλεορασης, το "πως ο Ομπαμα χρησιμοποιησε το στρατο της Αιγυπτου για να ριξει τον Μόρσι, επειδη ο Μορσι δεν ηθελε να ακολουθησει τα σχεδια του Ομπαμα"!!!

Φυσικα η παραπανω αναλυση του δημοσιογραφου δεν ειναι και μεγαλη εκπληξη, μια που πριν λιγες μερες στο ιδιο καναλι ενας αλλος, ακριβοπληρωμενος δημοσιογραφος ανακοινωσε (μετα απο μεγαλη σκεψη...) οτι, "τωρα οι Αμερικανοι ξερουν ακομα και τι χρωμα βρακι φοραει ο καθενας μας" (λες και δεν ειχε αλλη σκασιλα η Αμερικανικη κυβερνηση παρα να δει τι χρωμα βρακι φοραει καθε ενας Ελληνας, κι αν της αρεσει και κανενα, ακομα και απλυτο, να το αρπαξει!)

Καλοκαιριατικα και αντι να εχουμε μεγαλες ημερες με μπολικο φως, στην Ελλαδα το σκοταδι μεγαλωνει ολο και πιο πολυ. Μερικοι το ξερουν, και οχι μονο δεν θελουν να φυγει το σκοταδι που περικυκλωνει το κοσμο, αλλα το θελουν να μεγαλωσει ακομα πιο πολυ. Γιατι το σκοταδι τους βηθαει να "δημιουργουν". Γιατι μπορει μεν στην Ελλαδα να σταματησαν παρα πολλα, ομως ενα πραγμα ακομα συνεχιζει ακαθεκτα την "δημιουργικη" και ανοδικη πορεια του!
Ακομα και σημερα παρα πολλοι Ελληνες συνεχιζουν να μεγαλουργουν, μιά και κατορθωνουν να πουλανε ασταματητα στον κοσμο, την αγνοια ως παντογνωσια!!!

2 comments:

Hfaistiwnas said...

Το χουμε και αυτό, πουλάμε καλά..

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Οχι οτι το ιδιο δεν συμβαινει σε αλλες χωρες, αλλα νομιζω εμεις ειμαστε πρωτοι!
Πολυς κοσμος στην Ελλαδα εχει κανει επαγγελμα το να πουλαει "μπαρουφες".