Sunday, July 14, 2013

Με λιγα λογια...

"To Αμερικανο-εβραϊκό λόμπι δεν θέλει να πηγαίνουμε στις Εκκλησίες τα πρωινά..."

(screencapture απο το Πρωτο ΘΕΜΑ

Με λιγα λογια... 
Το Αμερικανο-Εβραϊκο λομπι επιτρεπει στους Εβραιους να μην πηγαινουν στη Συναγωγη και αν θελουν να δουλευουν το Σαββατο (!), αλλα το ιδιο Αμερικανο-Εβραϊκο λομπι, το εχει πιασει μια φοβερη σκασίλα, και δεν θελει... οι Ελληνες να πηγαινουν την Κυριακη στην εκκλησια (!!!)
Νομιζα οτι κατι τετοια λεγονταν μονο στο Ιραν ή μεσα σε τρελοκομειο, αλλα για αλλη μια φορα εκανα λαθος!

ΥΓ  Απ οτι γνωριζω κανενα Εβραϊκο εστιατοριο, ή αλλη επιχειρηση, δεν κατεβαζει τα ρολα επειδη το Αμερικανο-Εβραϊκο λόμπι δεν τους επιτρεπει εργασια το Σαββατο! Στην παρακατω φωτογραφια το πασιγνωστο και πολυ καλο Εβραϊκο εστιατοριο "Manhattan in the Desert" στην περιοχη του Palm Springs, οπου οχι μονο δεν κλεινει το Σαββατο αλλα κανει χρυσες δουλειες! (καλυτερες δουλειες κι απ αυτες του χρυσωρυχειου Χαλκιδικης!)


ΥΓ2  Μετα απο ολα αυτα, το μονο που απομενει να ακουσουμε τωρα, ειναι οτι... τον Ζυλ Ντασσεν, την Μελινα Μερκουρη και τον Μανο Χατζιδακη, τους εφαγε το Εβραϊκο λόμπι επειδη εφτιαξαν το αντιεβραϊκο φιλμ "ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" !!!

ΥΓ3  Οσο γι αυτους που λενε... "ελα μωρε τωρα αστους να λενε, αφου δεν τους πιστευει κανενας", θα ηθελα να ρωτησω... "δηλαδη, η Ελλαδα εχει μια κυβερνηση που πληρωνει καποιους για να λενε πραγματα που δεν τα πιστευει κανενας;;;;;;;;;;;" 

5 comments:

Anonymous said...

Αχ ναι! Είδες; Δεν είναι πολύ γραφικός τύπος αυτός ο Σεραφείμ;

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Γραφικοι και πολλοι πολιτες που πιστευουν αυτες τις "μπαρουφες"!
Επισης τουλαχιστον γραφικη και η κυβερνηση που με χρηματα των φορολογουμενων πληρωνει καποιους για να πουλανε στο κοσμο "μπαρουφες"!
Πολυ περιεργος ο πλανητης μας!
Αλλου υπαρχουν "Δημοκρατιες της Μπανανας" και αλλου υπαρχουν "Δημοκρατιες της μπαρουφας"!

Hfaistiwnas said...

Αλήθεια έτσι λένε; Δεν τα παρακολουθώ και ιδιαίτερα τελευταία,πάντα δηλαδή..
τεσπα, σιγά μην τους γίνει..

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Ναι, θα σταματησουμε τα αεροπλανα να πετουν, τα τρενα και τα πλοια, και ολους οσους δουλευουν την Κυριακη, ολοι να σταματησουν και να τρεξουν στην εκκλησια! Σημασια δεν εχει η εργασια, γιατι ο Θεος θα μας βοηθησει και χωρις εργασια, γι αυτο και το ιερατειο που δεν νοιαζονται καθολου για εργασια και χρηματα, εχουν εξασφαλισει κυβερνητικο μισθο! Ειναι απλα τα πραγματα!

Xenoudis - Ξενούδης said...

Οι περισσότεροι πολιτικοί και οι ρασοφόροι το ίδιο μέλι γλείφουν, άρα...
Ξενούδης