Sunday, November 3, 2013

2013 Palm Springs Gay Pride

Κυριακη 3 Νοεμβριου, με ενα υπεροχο καιρο παρακολουθησαμε την παρελαση 2013 Palm Springs Gay Pride.
Γυριζουμε στο σπιτι 4 ωρες αργοτερα με περιπου 1700 φωτογραφιες, παρακατω μια μικρη γευση. 

































































































10 comments:

Anonymous said...

Αν και καταδικάζω τις παρελάσεις απ' όπου κι αν προέρχονται (!), δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι πρέπει να ήταν πανέμορφη! Όλα αυτά τα χρώματα! Ξεχώρισα την γοργόνα, εντυπωσιάστηκα από τα ωραία τατουάζ και λάτρεψα τον κύριο που κρατάει την πινακίδα που γράφει GRRR!
Καλημέρα!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Θα συμφωνησω μαζι σου. Κι εγω τις παρελασεις δεν τις μπορω με τιποτα, αλλα αυτη η "παρελαση" ειναι τοσο διαφορετικη, "χαοτικη" κι ομως οργανωμενη, και πανω απ ολα φοβερα διασκεδαστικη! Η γοργονα ηταν τελεια! Ο κυριος με το GRRR πολυ ανετος, και γιατι οχι; εδω υπαρχουν ατομα που ΔΕΝ εχουν μυαλο, για μερικα παραπανησια κιλα θα σκασουμε τωρα;;;
Καλη εβδομαδα!

Xenoudis - Ξενούδης said...

1.700 λήψεις φωτογραφιών! Φαντάζομαι επιλογή που πέφτει μετά...
Ξενούδης

Anonymous said...

@Ephemeron
Έτσι είναι αγαπητέ μου! Κανείς δεν είναι τέλειος! Άλλος είναι νευρικός, άλλος είναι τζογαδόρος, άλλος είναι χριστιανός κι εγώ με τον κύριο GRRR τα έχουμε τα κιλά μας!!! Χο χο! Καθείς με το ελαττωματάκι του!

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Ωρες, ημερες, αλλα ειναι κατι το δημιουργικο κι ετσι δεν "ποναει" παρα πολυ!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Ασε καλυτερα να μην αρχισω για τα περι του κοσμου (=κι εγω μεσα).
Οι πιο πολλοι απο εμας ειμαστε τρελλαμενοι, "φευγατοι", εντελως ασχετοι με την πραγματικοτητα, και μετα μας πειραζει το αν.. καποιος εχει παραπανω κιλα, ή αν η μυτη του ειναι στραβη, ή αν τα αυτια του ειναι πεταχτα! Χρειαζονται μερικες δυνατες σφαλιαρες για να ξυπνησουμε!

Ξενικός said...

κρίνοντας από τις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά "καλοζωισμένος" ο κόσμος. Η νεολαία λίγη, ή κάνω λάθος;
Ξενικός

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Το αντιθετο! Παρα πολλοι νεοι! Θα ηταν αδυνατο να ανεβασω ολες τις φωτογραφιες, αλλα απλα να πω οτι εκτος απο το Λυκειο της πολης, παρελασαν μαθητες απο τα Λυκεια ολων των πολεων της περιοχης! Ο αριθμος των νεων και γενικα παιδιων ηταν πολυ μεγαλος! Επισης η παρελαση ηταν η μεγαλυτερη τα τελευταια 27 χρονια.

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Σε ευχαριστω για την παρατηρηση σου!
Μολις προσθεσα μερικες φωτογραφιες στο τελος του ποστ! Πολυ περισσοτερα νεα παιδια σε συγκριση με ολες τις προηγουμενες χρονιες!!!

Ξενικός said...

Ωωωω! Οι πρόσθετες φωτογραφίες κάνουν όλη τη διαφορά! Πολύ, μα πάρα πολύ ελπίδοφόρο ότι η συγκροτημένη νεολαία (τα σχολεία!) ασπάζεται τόσο ανοικτά κι ανεμπόδιστα τα δικαιώματα του διπλανού...
Ξενικός