Friday, November 30, 2012

Καινουργιοι καιροι...

Καινουργιοι καιροι, και αλλαγες που μερικοι εγκρινουν και αλλοι οχι.
Ομως ειτε το θελουμε ειτε οχι, η ζωη δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια ατελειωτη αλλαγη.
Απο εμας εξαρταται αν θελουμε να μεινουμε πισω ή να προχωρησουμε εμπρος...

Μια απο τις αλλαγες ειναι και το οτι στις Ηνωμενες Πολιτειες εδω και λιγο καιρο η ιατρικη μαριχουανα δινεται ακομα και σε ανηλικους που υποφερουν απο ασθενειες οπως καρκινος, λευχαιμια, κ.α.


Και οσον αφορα τα "καταραμενα" ναρκωτικα οι αλλαγες δεν σταματουν απλα και μονο στην ιατρικη μαριχουανα.  Προσφατα ψυχολογοι εχουν αρχισει μια μελετη και βλεπουν ασθενεις οχι για μια ωρα αλλα για θεραπεια διαρκειας 8 ωρων ανα επισκεψη. Γιατι η μια ωρα γινεται ξαφνικα οκτω; γιατι απλουστατα μερικοι ψυχιατροι αποφασισαν να χορηγουν... Εκστασυ σε ασθενεις που πασχουν απο PTSD (Post-traumatic stress disorder), και ετσι οι ψυχιατροι περνανε 8 ολοκληρες ωρες βλεποντας και καταγραφοντας ολες τις αντιδρασεις και τις "εκ βαθεων" "εξομολογησεις" των ασθενων.


Προσωπικα προτιμω να δω την νομιμοποιηση των ναρκωτικων παρα να βλεπω καποιες ειδησεις οπως η παρακατω...  


Και φυσικα περιμενουμε να δουμε σημερα ή την Δευτερα, εαν θα υπαρξουν αλλαγες μετα απο τις αποφασεις που θα παρει το ανωτατο δικαστηριο για υποθεσεις που αφορουν τα gay δικαιωματα.... 
Οσο περναει ο καιρος τοσο και περισσοτεροι gay αναγνωριζουν το ποσο μεγαλο ρολο παιζουν τα πληρη δικαιωματα και οχι απλα το δικαιωμα του γαμου, μια που μεσω των δικαιωματων θα μπορουν να εχουν ολα οσα απολαμβανουν οι ετεροφυλοφιλοι εδω και πολλα-πολλα χρονια... (κοινη φορολογικη δηλωση με αποτελεσμα πολλες φορες την μειωση φορων, ιατρικη ασφαλεια για καποιον που ισως δεν εχει αλλα δικαιουται μεσω συζυγου, δικαιωματα συνταξεων, δικαιωματα κληρονομιας, κλπ.)




Τελος να και καποια "διαφορετικη" αλλαγη... εδω η πρωτη μηχανη στο κοσμο απο την οποια μπορειτε να αγορασετε οχι κοκα-κολα, οχι πατατακια, οχι σοκολατες, αλλα... χαβιαρι!!! Η μηχανη βρισκεται 5 χλμ βορεια απο το West Hollywood, στη περιοχη Burbank του Los Angeles, και η τιμη για τα μικρα κουτακια απο χαβιαρι αρχιζει απο 12 δολαρια και φτανει στα 500 δολαρια! (ευχαριστω αλλα... δεν θα παρω!)


9 comments:

CsLaKoNaS said...

God bless America!

ασωτος γιος said...

ενας αλλος πλανήτης.

ephee said...

Θα τολμήσω να προτείνω documentary. Aυτό.

Hfaistiwnas said...

Ούτε εγώ θα πάρω! Αν είναι για ιατρικούς λόγους όκ..
Αν υπάρξουν νέα να μας πεις!!

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Ευτυχως που ο Θεος δεν ειναι πολυ απασχολημενος, και ετσι του μενει χρονος να ευλογει χωρες, να διορθωνει οικονομιες, και να βοηθαει τους ηθοποιους να κερδιζουν οσκαρ! Βεβαια δεν μενει χρονος για να βοηθηθουν εκατομυρια παιδια που πεθαινουν απ την πεινα, αλλα αυτο ειναι απλα μια ασημαντη λεπτομερεια...

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Και ιδιως η Καλιφορνια!!! εκει να δεις εναν αλλο πλανητη...

Ephemeron said...

@ ephee
για ποιο απ ολα;
...ασε που ξεχασα να γραψω οτι την περασμενη εβδομαδα επιστημονες απο το Τεξας ειπαν οτι εχουν βρει DNA απο τον Bigfoot!!! ο Bigfoot υπαρχει!!! (...και τρωει σαλατες απο ριζα Μανδραγορα και φυλλα Μπελα-ντονα μαζι με τους επιστημονες του Τεξας!!!)

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
...οποιος δεν εχει χρηματα για να αγορασει λιγο χαβιαρι για 500 "ψωρο-δολαρια" παθαινει μελαγχολια και μετα παει στο ψυχιατρο που τον γιατρευει με Ecstasy! :)

Ephemeron said...

@ ephee
το documentary πολυ ενδιαφερον!