Tuesday, December 4, 2012

Απ τη μια... κι απ την αλλη...


Απο τη μια πλευρα... εχουμε την Κα Λιανα Κανελλη, να λεει... «Δουλεια δεν είχε ο διάολος και γ@@@σε τα παιδιά του. Με αυτές τις νοοτροπίες μεγαλώσαμε».
Και νομιζω οτι η Κα Κανελλη εχει απολυτο δικιο!
Αντι να καθομαστε και να λεμε ατελειωτες μπουρδες και χαζομαρες γιατι δεν κανουμε αυτα που πρεπει να γινουν ή αυτα που πρεπει να αλλαξουν;

Απο την αλλη πλευρα... εχουμε την Edie Windsor η οποια ειναι αποφασισμενη να αλλαξει τα "κακως κειμενα".



Η Thea Spyer και η Edie Windsor κατοικοι Νεας Υορκης αποφασισαν να παντρευτουν στο Τοροντο του Καναδα το 2007 μετα απο 40 χρονια κοινης ζωης.
Οταν η Thea απεβιωσε το 2009 η Edie παρελαβε ενα "ραβασακι" απο την εφορια να πληρωσει 360.000 δολαρια σε φορους λογω κληρονομιας ακινητης περιουσιας!
Στις Ηνωμενες Πολιτειες ο-η συζυγος δεν πληρωνει εφορια εαν η κληρονομια ακινητης περιουσιας ειναι κατω απο 5.000.000 δολαρια, ομως η Edie δεν μπορουσε να ξεφυγει απο την τσιμπιδα της εφοριας γιατι... ο γαμος της με την λεσβια φιλη της δεν αναγνωριζεται!
Και ετσι η υποθεση της Edie εφτασε να ειναι μια απο τις υποθεσεις που αυτη τη στιγμη χτυπανε την πορτα του ανωτατου δικαστηριου των Ηνωμενων Πολιτειων.

Ελπιζουμε να δουμε καποιες θετικες αλλαγες μεσα στους επομενους μηνες σχετικα με τα gay δικαιωματα. Προς στιγμη, ωρα με την ωρα, ολοι περιμενουμε να ακουσουμε ποιες υποθεσεις θα δεχτει να ακουσει το ανωτατο δικαστηριο...

Ετσι ειναι Κα Κανελλη οπως τα λετε, εγω συμφωνω μαζι σας!
Καποτε θα πρεπει να παψουμε τις μπουρδες και τις σαχλαμαρες, και απλα να αγωνιστουμε για τα δικαιωματα ΟΛΩΝ μας, για το καλο ΟΛΩΝ μας, γιατι αλλιως... μαυρο φιδι θα μας φαει ΟΛΟΥΣ μας.

2 comments:

Hfaistiwnas said...

ααααα απαράδεκτο! Άσε που είναι τεράστιο ποσό!!!
Ρίχνει χιονόνερο!!!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Ναι, ειναι ενα απο τα πολλα απαραδεκτα που πρεπει ν' αλλαξουν.
Εδω ακομα με κοντομανικο, τις τελευταιες ημερες ειναι σαν μια πολυ γλυκια ανοιξη...