Saturday, October 10, 2009

"Kiss my gay ass" !!!

Συνεβη πριν μερικες ημερες στο San Francisco σε παρτυ που εγινε απο Δημοκρατικους.
Κατα την διαρκεια του παρτυ και προς μεγαλη εκπληξη ολων ξαφνικα εμφανιζεται ο Ρεπουμπλικανος κυβερνητης της California ο πασιγνωστος... Arnold Schwarzenegger (φυλακη τω στοματι μου...)
Ενας απο τους Δημοκρατικους καλεσμενους και ο οποιος εργαζεται για την πολιτεια της California,(state Assemblyman), Tom Ammiano, και ο οποιος ειναι ανοιχτα gay, νευριασε τοσο μολις ειδε τον Arnie να ερχεται στο παρτυ που εριξαν οι Δημοκρατικοι, ωστε του φωναξε... "KISS MY GAY ASS"
Αργοτερα ο Tom Ammiano δηλωσε σε συνεντευξη...
"Μιλαγαμε για το ποσο αδικημενο ειναι το San Francisco απο διαφορες κυβερνητικες αποφασεις του Schwarzenegger, και εκεινη τη στιγμη με την ακρη του ματιου μου βλεπω να ερχεται η "βαφή" (!!!) (ο Schwarzenegger βαφει τα μαλλια του...)
Να τα δικα του λογια...

"...then I noticed the dye job out of the corner of my eye....
...It was a cheap publicity stunt and I think this guy has a problem distinguishing between movies and reality... You don't come uninvited and you don't devalue what the Democratic Party stands for...
This is our house -- and it's like someone came in and took a big dump. He showed up; it was rude..."

Πολλοι gay χειροκροτησαν το θαρρος του Ammiano.
Ας θυμηθουμε οτι ο Arnold ειναι εναντιον του gay γαμου, εναντιον του να εχουμε ημερα αφιερωμενη στους αγωνες του Harvey Milk, εναντιον..., εναντιον..., εναντιον...,
Μηπως θα επρεπε... αντι να του φιλησουμε... να μας φιλησει αυτος τον δικο μας;;;

5 comments:

Unknown said...

Σιγά μην μου φιλήσει τον κώλο αυτό το πράμα!
μπλιαχ.

another george blog said...

I so much agree.

With Bear.

sCaTterBraiN said...

όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά
(και ας γκρινιάξει ο george για τα ελληνικά μου)

Ephemeron said...

bear & another george blog,
Ουσιαστικα ουτε εγω θα το ηθελα, αλλα εμενα μεταφορικα θα μου τον φιλησει, οταν στο τελος της θητειας του, μαζεψει τα μπογαλακια του και γυρισει στο Los Angeles για να κανει παρεα με την Paris Hilton, και να αφησει κανενα σοβαρο πολιτικο να γινει κυβερνητης της California.
Hasta la vista Arnold!!!

Ephemeron said...

scatterbrain,
ακριβως... :)