Tuesday, November 15, 2016

Γεματα ή αδεια;;;

Κι ετσι φτανουμε στο σημειο οπου... ο Καμενος πρωτα λεει οτι ο Τραμπ σταματησε με την εκλογη του την "Νεα Ταξη πραγματων", της οποιας φυσικα εκπροσωπος ειναι η Χιλαρυ, και μετα παει να υποδεχτει με κοκινο χαλί τον Ομπαμα ο οποιος υποστηριζει την Χιλαρυ και την "Νεα Ταξη πραγματων"!!!

Μην φοβαστε παιδια! Γιατι αν και η Λογικη εχει φυγει απο το παραθυρο εδω και πολυ καιρο, η "Νεα Ταξη πραγματων" δεν προκειται ποτε να ερθει στην Ελλαδα!
Στην Ελλαδα του κυριαρχου και σοφου λαου δεν χωραει η... "Νεα Ταξη πραγματων", γιατι απλα στην Ελλαδα υπαρχει το... Νεο Χάλι πραγματων που το εχει φερει η διαβοητη πρωτη φορα Αριστερο-Δεξια!

Βεβαια οι πεφωτισμενοι πολιτικοι της Αριστερο-Δεξιας θα πουν οτι το δικο τους Νεο Χάλι πραγματων ειναι πολυ καλυτερο απο το... Παλαιο Χάλι πραγματων της καταραμενης Δεξιας και του πουλημενου ΠΑΣΟΚ, και οτι τελικα το μονο που εχει σημασια ειναι οτι σταματησε η Νεα Ταξη πραγματων με... την εκλογη του Τραμπ!

Μετα απο ολα αυτα, λογικο ισως θα ηταν να αναρωτηθει καποιος... τα τρελλοκομεια στην Ελλαδα ειναι εντελως γεματα ή εντελως αδεια;;;

No comments: