Sunday, November 13, 2016

Και η δημαγωγια και η ψευτια συνεχιζεται...

Και ενω η δικη μας καινουργια περιπετεια μολις αρχιζει, με τον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικανους να θελουν να αλλαξουν σχεδον τα παντα, ο Καμενος πουλαει αλλη μια φορα ψεματα στον κοσμο λεγοντας οτι ο Τραμπ σταματησε με την εκλογη του την Νεα Ταξη πραγματων (!!!) και θα βοηθησει την Ελλαδα!
Ολα οσα ειπε ο Καμενος για τον Τραμπ και τα σχεδια του Τραμπ για την Ελλαδα ειναι απλα λαϊκιστικες χαζομαρες, κουβεντες σε διαδρομους τρελλοκομειου και ψεματα για να κοιμιζει τον κοσμο. Ο Τραμπ το μονο που εχει πει για την Ελλαδα ειναι... "Δεν επρεπε να μπουν στο Ευρω, ας μην εμπαιναν".
Και φυσικα ο Καμενος ουτε κουβεντα για το τι ακριβως αλλαγες θελει να φερει ο Τραμπ! Με λιγα λογια, ο ιδιος ο Τραμπ που θα βοηθησει κατα τον Καμενο την Ελλαδα, θελει... να αλλαξει την ιατρικη ασφαλεια ωστε οι πολιτες να πληρωνουν περισσοτερα απο την τσεπη τους σε ιδιωτικες εταιρειες, να αλλαξει το συστημα συνταξεων με το να επενδυει τα κεφαλαια των συνταξεων σε ιδωτικες εταιρειες ετσι ωστε αν πανε καλα οι εταιρειες να παιρνει καποιος συνταξη αλλα αν δεν πανε καλα οι εταιρειες ο συνταξιουχος να παιρνει τα τρια.. πουλακια! Ειναι υπερ της κατοχης οπλων απο τους πολιτες, και φλερταρει με φασιστικες ομαδες δινοντας τους υποσχεσεις για ενα ειδους θεοκρατικου κρατους που θα ανακαλεσει ολα τα κεκτημενα δικαιωματα μειονοτητων, gay γαμους κλπ-κλπ.
Κατα τα αλλα ο Καμενος ανακοινωνει στον κοσμο οτι ερχεται ο Τραμπ -ο ευγενης αυτος ηρωας των αλλαγων που αποκαλει τις γυναικες γουρουνια και πατσαβουρες- για να σωσει την Ελλαδα, και οι Ελληνες της πρωτης φορας Αριστερο-Δεξιας χαφτουν οτι τους πεταει ο Καμενος στη μουρη.
Ψεκαστητε-σκουπιστητε και μην ανησυχειτε ο Καμενος και η Αριστερο-Δεξια θα σας τελειωσουν με την βοηθεια... του Τραμπ!!!

No comments: