Thursday, June 27, 2013

Μια καινουργια αρχη!

Φοβερα παρτυ αυτο το Σαββοκυριακο στο Los Angeles και στο San Francisco, με την ευκαιρια της αποφασης του ανωτατου δικαστηριου των ΗΠΑ, το οποιο με αποφαση του υποχρεωνει την κυβερνηση να αποδωσει πληρη δικαιωματα στους ομοφυλοφιλους.
Ιστορικη ημερα η χθεσινη για την συντηρητικη Αμερικη, και οχι μονο. 

Στην περιοχη του Palm Springs, αλλη μια gay Μεκκα, αρκετοι ηταν αυτοι που αγνοησαν την υψηλη θερμοκρασια, και το απογευματακι κατεβηκαν στο κεντρο της πολης για να γιορτασουν. (44 βαθμους Κελσιου ειχαμε εχθες στην ερημο, -και ζωη να εχουμε θα φτασουμε μεθαυριο το Σαββατο τους 48 ...μετα απ αυτο ειναι ποτε δυνατον να φοβηθει κανεις οτι θα καει στη κολαση; κολαση! αστεια πραγματα!) 
Αρκετα συγκινητικα τα λογια του δημαρχου του Palm Springs ο οποιος σε συζητηση που ειχα μαζι του το ιδιο απογευμα, ειπε οτι ηταν κυριολεκτικα απιστευτο το ποσα ηλικιωμενα ζευγαρια του ειπαν οτι περιμεναν επι δεκα, εικοσι και παραπανω χρονια γι' αυτη τη στιγμη. 














13 comments:

Hfaistiwnas said...

Καλημέρα!
Καλοπερνάτε και μπράβο!
Πωπω με τέτοια θερμοκρασία θα ήμουν μονίμως ιδρωμένος.. χάλια.. :)

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Ειχα-εχω προβλημα με τη ζεστη, αλλα η αληθεια ειναι οτι με το χρονο συνηθιζει κανεις. Ευτυχως το "καλο" με τη ζεστη εδω, ειναι οτι εχουμε πολυ ξερο κλημα, υγρασια ειναι σχεδον ανυπαρκτη, οποτε η ζεστη ειναι αρκετα υποφερτη.

Hfaistiwnas said...

Πάλι καλά!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Μολις ακουσα στις ειδησεις οτι, λιγο πιο Βορεια απο εδω, η γνωστη περιοχη Death Valley εχθες εσπασε το ρεκορ με... 55,5 βαθμους Κελσιου!
Και περιμενουμε η θερμοκρασια να ανεβει πολυ περισσοτερο το Σαββατοκυριακο...

Hfaistiwnas said...

Καλά κουράγια!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
...στην χειροτερη περιπτωση, αφου βρασει για τα καλα ο εγκεφαλος απο την μεγαλη ζεστη, μετα απλα εμφανιζεσαι οπως ακριβως και ο κυριος της προτελευταιας φωτογραφιας, "μαλί ανανα - ροζ μπλουζακι - γαλαζιο παντελονι - πρασινα neon παπουτσια"! Κανενα απολυτως προβλημα! :D

Hfaistiwnas said...

χαχαχα! Καλό! Ένα θα σου πω, πήγαμε για καφέ και φύγαμε επειδή έκανε κρύο!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Χα-χα! καταπληκτικο!
Εαν λογω μεγαλων κλιματολογικων αλλαγων ψηθουμε στην κυριολεξια εδω στην ερημο τα δυο επομενα χρονια, δεν αργω καθολου να εγκαταλειψω το σπιτι, και να παω Βορεια στα δαση με τις αρκουδες. Δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Θα δουμε...

Hfaistiwnas said...

Πάντως σήμερα άκουσα στην τιβί για την Καλιφόρνια ότι χτύπησε ρεκόρ θερμοκρασίας..

Anonymous said...

Ωραία! Πολύ ευχάριστα όλα αυτά που συνέβησαν! Τώρα το μόνο που μένει είναι να διαπραγματευτείτε ως Πολιτεία και μια δροσερή βροχούλα!
Καλημέρα!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Μπα! που τετοια τυχη; Εδω στην ερημο πιο ευκολα μπορεις να δεις πληρη δικαιωματα παρα βροχη!
Απ οτι θυμαμαι εδω και ενα χρονο εχουμε να δουμε βροχη! Εδω στην ερημο μπορω να πω οτι εχουμε μονο δυο εποχες, 6-8 μηνες δροσιας με ενα υπεροχο χειμωνα, και περιπου 4 μηνες με πολυ καυτο καλοκαιρι.

xomeritis said...

Καλή συνέχεια στους αγώνες!

Και να φυσήξει δροσερός αέρας σύντομα.

Ephemeron said...

@ Thomas Xomeritis
Τα δικαιωματα, επιτελους ηρθαν!
Ευχομαι γρηγορα και στην Ελλαδα! Τωρα οπως λες και εσυ αν ερχοταν και λιγη δροσια καλο θα ηταν!
Ο καιρος εδω αλλαζει με πολυ γρηγορο ρυθμο. Τα 3-4 τελευταια χρονια μεγαλες κλιματολογικες αλλαγες, και παραθαλασσια και στο εσωτερικο, στη δυτικη ακτη. (BTW ..κριμα για τους 19 πυροσβεστες στην Αριζονα...)