Tuesday, July 24, 2012

Κοπαδια; Συνομωσιες; ευχαριστω δεν θα παρω!

Πρωτα ηρθε το... "η Ελλαδα ειναι πειραματοζωο".
Μετα ηρθε το... "οι Ευρωπαιοι θελουν να μας παρουν τα σπιτια για δυο δεκαρες".
Και τωρα το... "η Ελλαδα ειναι η Ιφιγενεια (!!!) που θα την θυσιασουν για να σωθουν οι υπολοιποι, θα την προσφερει στο πιατο η Κα Μερκελ ως δωρο στους αλλους"

Τι να πρωτοπει κανεις σχετικα με την ιδεολογια των κοπαδιων και τις συνομωσιες;
Απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει;
Απο την παλια κλασσικη συνομωσια του "οι αλλοι λαοι ζηλευουν την Ελλαδα και θελουν να μας καταστρεψουν" μεχρι την καινουργια που εχουν υιοθετησει αρκετοι Ελληνες ομοφυλοφιλοι συμφωνα με την οποια... "δεν γινεται να πουμε οτι γεννιομαστε ομοφυλοφιλοι, αλλα θα πρεπει να πουμε οτι το διαλεξαμε, γιατι αν υποθεσουμε οτι γεννιομαστε ομοφυλοφιλοι τοτε, ισως, καποτε, στο μελλον, να βρεθει ενας επιστημονας που να αλλαξει το DNA και να κανει να γεννιουνται μονο ετεροφυλοφιλοι (!!!)"
Φοβερα "λογικη" η παραπανω σκεψη περι "αλλαγης του DNA", και κατα την οποια φανταζομαι θα πρεπει να υπαρχει και συνεχεια, γιατι στο μελλον, αφου πρωτα ενας τρελλος πιστημονας θα σταματησει να γεννιουνται ομοφυλοφιλοι, μετα θα υπαρξει ενας αλλος τρελλος επιστημονας που θα σταματησει να γεννιουνται Αφρικανοι, και μετα ενας αλλος που θα σταματησει να γεννιουνται Κινεζοι, μεχρι που στο τελος... ο "ακριβοπληρωμενος" πρωην διαφημιστης και διανοουμενος (φτου μακρια απο μας!) Νικος Δημου, ως πασιγνωστος ανθελλην, θα πληρωσει πανακριβα ενα αλλο τρελλο επιστημονα για να αλλαξει εντελως το ανθρωπινο DNA και να γεννιουνται μονο... γατες!!!

Λυπαμαι παρα πολυ που ειμαι τοσο "out of fashion", αλλα "δυστυχως" στη ζωη μου δεν εχω ουτε χωρο ουτε χρονο, για πολυωρες και ατελειωτες αναλυσεις συνομωσιων. Η ζωη μου μπορει να ειναι πολυτιμη αλλα επισης ειναι και μικρας διαρκειας. Ετσι την ωρα που αλλοι εχουν την "πολυτελεια" να ξοδευουν ατελειωτες ωρες και μερες κανοντας λεπτομερεις αναλυσεις για το πως "θα σφαξει η Μερκελ την Ελλαδα και θα προσφερει το κεφαλι της στο πιατο" εγω προτιμω να σκεφτομαι πως θα διορθωσω τα οικονομικα σφαλματα μου, πως μπορω να καλυτερεψω το περιβαλλον μου, και πως μπορω να εχω λιγακι περισσοτερη ποιοτητα στη ζωη μου.

Με ρωτησε καποιος πριν δυο μερες "που θα μπορουσε καποιος να σε συναντησει τυχαια το καλοκαιρι;"
Ισως καποιος να με συναντησει να βαδιζω σ' αυτην την παραλια...



... αλλα στην παρακατω παραλία, δεν προκειται να με δει κανεις... ποτέ...


8 comments:

g for george said...

Εμείς φίλε Κώστα όταν χτίζαμε Παρθένωνες, εκείνοι ζούσανε πάνω στα δέντρα.

(Είπα να τρολλάρω λίγο)

turigr said...

Σε μια παραλία σαν και τη δική σου θα βρεις και μένα!

Ephemeron said...

@ g for george
υπεροχα αυτα που εγιναν πριν 2000 χρονια!
ομως το θεμα ειναι, τωρα τι γινεται;

Ephemeron said...

@ turigr
ετσι βρε παιδι μου! μακρια και ησυχα! ας με συγχωρουν καποιοι αλλα ειμαι καποιας ηλικιας και θελω την ησυχια μου... οικογενειες, ξαπλωστρες, ομπρελες, παιδια, μωρα, ουρλιαχτα, κλπ. δεν ειναι φυγη απο την καθημερινοτητα, ειναι επαναληψη της καθημερινοτητας με... μαγιό!

Hfaistiwnas said...

Στην παρακάτω παραλία αγαπητέ μου είναι για να πάνε οι φοιτητές χημείας να βρουν ποιός θα έχει το δείγμα με τα περισσότερα είδη ούρων.. απαπαπαπα!
Καλημέρα!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
χα-χα-χα!
Καλημερα!

CsLaKoNaS said...

g for george
" Εμείς φίλε Κώστα όταν χτίζαμε Παρθένωνες, εκείνοι ζούσανε πάνω στα δέντρα. "

ephemeron
"ομως το θεμα ειναι, τωρα τι γινεται; "

->

Όταν αυτοί χτίζανε το ΔΝΤ και την Παγκόσμια τράπεζα, εμείς είχαμε ήδη ξοδέψει τα λεφτά τους.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
χα-χα-χα! :D