Monday, February 9, 2015

Καλα νεα - ασχημα νεα...

Καλα νεα - ασχημα νεα...
Τα καλα νεα ειναι οτι... απο το Σαββατο η οικογενεια μας μεγαλωνει -για αλλη μια φορα- μια που υιοθετησαμε ενα γλυκυτατο Boxer 4 μηνων!
Τα ασχημα νεα ειναι οτι... την Κυριακη ο φιλος μου - συζυγος μου- παραπατησε στην αυλη επεσε κατω και εσπασε τον ωμο του!
Και ετσι τωρα θα εχω να προσεχω δυο κουταβια...
Εγω θα οδηγαω παντου, εγω θα μαγειρευω, εγω θα καθαριζω, εγω θα τους πλενω, εγω θα τους ντυνω, εγω θα πρεπει να τους προσεχω 24 ωρες το 24ωρο!
Τι να κανουμε, αυτα εχει η ζωη,... ή οπως ελεγε και η γιαγια μας "η ζωη ειναι μια θαλασσα, την μια μερα εχει μεγαλη φουρτουνα και αγωνιζομαστε να μην πνιγουμε και την αλλη μερα εχει μια υπεροχη γαληνη, και ξανα παλι απ την αρχη. Η ζωη οπως και η θαλασσα ποτε δεν εχει γαληνη για παντα"
Οπλιζομαστε λοιπον με κουραγιο και συνεχιζουμε!
Τουλαχιστον, αν μη τι αλλο εχουμε ενα γλυκυτατο πλασμα που μας κραταει συντροφια και μας χαριζει την αγαπη του!



10 comments:

mahler76 said...

Περαστικά στον σύζυγό (αλήθεια πως τον λένε;) ελπίζω να μην μείνει πολύ καιρό εκτός του προγράμματος καθαριότητας του σπιτιού :)
Επίσης με το καλοσόρισε το κουτάβι!! (κι αυτός θέλει όνομα πιστεύω).

Ή μήπως είναι αυτή;

Anonymous said...

Περαστικά στον σύζυγο και εύχομαι να μην πονάει πολύ! Είμαι σίγουρη ότι το κουτάβι θα βοηθήσει να γίνει γρήγορα καλά! Το οποίο κουτάβι είναι πανέμορφο! Να σας ζήσει!
Σε εσένα εύχομαι καλή δύναμη!

Ephemeron said...

@ mahler76
Ευχαριστω!
Το ονομα του συζυγου ειναι Vern και το ονομα του κουταβιου ειναι Rena (ρίνα)
Την καθαριοτητα του σπιτιου την θεωρω σαν γυμναστικη μια που δεν πηγαινω σε γυμναστηριο εδω και χρονια. Τα υπολοιπα ειναι δυσκολα, πχ να εισαι ετοιμος ανα πασα στιγμη να βοηθησεις, αυτο θα ειναι κατι το κουραστικο, αλλα τι να κανουμε, αυτα εχει η ριμαδα η ζωη! :)

mahler76 said...

Αν ο Vern έχει λίγο χιούμορ θα πάρει ένα καμπανάκι να σου χτυπάει όταν θέλει κάτι χιχιχι. Πάντως ελπίζω πέρα από την πλάκα να μην είναι πολύ δύσκολο για σένα.

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Ευχαριστω!
Ευτυχως δεν εχει μεγαλο πονο γιατι του δινουν οπιουχα παυσιπονα, απο τις πρωτες ακτινες γνωριζουμε οτι το κοκαλο του βραχιονα ψηλα στον στον ωμο εχει βγει απο την αρθρωση και εχει σπασει σε δυο μεριες!
Θα ξερουμε περισσοτερα οταν δουμε τον ορθοπαιδικο-χειρουργο.
Προσπαθω να τα ριχνω στο γελιο και σε σαχλα αστεια γιατι αλλιως δεν βγαινει ευκολα η κατασταση. Θα χρειαστει αρκετη υπομονη για παρα πολυ καιρο αλλα ελπιζω να τα παμε καλα! :)

Ephemeron said...

@ mahler76
χα-χα-χα!
Ασε το καμπανακι δεν θα λειτουργουσε σε συνδιασμο με το κουταβακι!
Ελπιζω να τα καταφερω, αν χρειαστει θα ζητησω βοηθεια φιλους κλπ!

Xenoudis - Ξενούδης said...

Οπιούχα παυσίπονα! Πωπωπωπω...
Γρήγορα περαστικά στο σύντροφο και σιδερένιος!
Για το σκυλάκι, ανήκω στους ζωόφιλους που προτιμάνε τα ζώα όσο γίνεται πιο μακριά από το σπίτι. Κάνω την καρδιά μου πέτρα δηλαδή, δεν τα θέλω κοντά...
Ξενούδης

ασωτος γιος said...

περαστικα και γρηγορα! γλυκας ο κουταβος

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Ευχαριστω!
Ευτυχως που υπαρχουν και τα οπιουχα παυσιπονα, γιατι χωρις αυτα θα ειχαμε αχ-βαχ και ουρλιαχτα.
Προσπαθουμε παντα και κραταμε μια λογικη αποσταση με τους τριχωτους φιλους μας. Ποτε πανω σε καναπεδες και κρεβατια, και παντα μακρια απο το τραπεζι οταν τρωμε να περιμενουν ησυχα και υπομονετικα. Λιγο δυσκολο στην αρχη να βαλεις καποια ταξη αλλα δεν ειναι ακατορθωτο! Κι ετσι καταληγουμε σ' ενα ευτυχισμενο σπιτικο οπου ολοι μας γνωριζουμε τη θεση μας, σεβομαστε την ταξη και ζουμε αρμονικα χωρις προβληματα! Με σεβασμο και αγαπη γινονται θαυματα!

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Ευχαριστω!
Αυριο εχουμε ραντεβου με ορθοπεδικο-χειρουργο και ισως να μαθουμε τι εχουμε να αντιμετωπισουμε τις επομενες ημερες.
Ευχομαι ολα να πανε καλα.