Friday, January 9, 2015

Μουσουλμανικη εκδοση του.. "τρεις λαλουν και δυο χορευουν"!

"...ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Ναΐμ Ελγαντούρ ανέφερε ότι η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος καταδικάζει το αποτρόπαιο γεγονός  που συνέβη την Τετάρτη στο Παρίσι, ενώ τόνισε ότι πρέπει να βρούμε ποιος πραγματικά είναι πίσω από τέτοιες προβοκάτσιες κατά του Ισλάμ, οι οποίες σκοπό έχουν να ενισχύσουν την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Δεν πιστεύω πως το συγκεκριμένο τρομοκρατικό χτύπημα έγινε από Ισλαμιστές, αλλά πιθανότατα από μυστικές υπηρεσίες..."

Ειμαι υπερ της ελευθεριας της σκεψης και της εκφρασης αλλα οχι και υπερ της ηλιθιοτητας.
Απ την αλλη πλευρα καθολου παραξενο, αν σκεφτει κανεις οτι απο τη στιγμη που υπαρχουν ακομα και Ελληνες -μη μουσουλμανοι- που πιστευουν οτι το χτυπημα στους διδυμους πυργους εγινε απο την Αμερικανικη κυβερνηση, "φυσικο" δεν ειναι οι μουσουλμανοι να πιστευουν, ακομα περισσοτερο, οτι ολα αυτα ειναι προβοκατσια εναντιον τους;
Η Μουσουλμανικη Ενωση Ελλαδος απ οτι φαινεται χορευει κι αυτη τον ρυθμο που χορευει και η χωρα λιγο πριν των εκλογων... "τρεις λαλουν και δυο χορευουν".

10 comments:

Anonymous said...

Μακάρι να ήταν μόνο τρεις αυτοί που λαλούν, αλλά, δυστυχώς, είναι περισσότεροι και όσο πιο πολύ τους ακούω, τόσο πιο πολύ θέλω να μεταναστεύσω. Σε άλλον πλανήτη, αν γίνεται. Στην προεκλογική μας περίοδο αναφέρομαι...

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Η Γκερεκου στην ΝΔ, η Μακρη στον Συριζα, ο Οικονομου στην ΝΔ, κλπ, οχι σε αλλο πλανητη, σε αλλο ηλιακο συστημα πρεπει να την κανει καποιος για να ησυχασει! :)

mahler76 said...

Καλά αυτό με τους δίδυμους πύργους το πιστεύουν πολλοί περισσότεροι Αμερικανοί παρά Έλληνες. Η συνωμοσιολογία είναι κλασικά αμερικανικό χόμπι. Μην ξεχνάς την προσσελήνωση, την δολοφονία Κένεντι, τα UFO στο Ρόσγουέλ ακόμα και τους αεροψέκασμούς, τους αρνητές του φαινομένου του θερμοκηπίου και πολλά πολλά άλλα. Εμείς ήμαστε πταίσματα :)

mahler76 said...

Α, συγνώμη, ξέχασα τον Έλβις που ακόμα ζεί!!!!

Ephemeron said...

@ mahler76
Υπαρχουν ουκ ολιγοι και εδω που πιστευουν αρκετες χαζομαρες, οπως πχ τους ψεκασμους, χαζομαρα που ξεκινησε απο εδω και την αντεγραψαν και οι Ελληνες -μη χασουν! Τωρα, ποια ειναι η διαφορα, εδω τα ατομα που πιστευουν στους ψεκασμους ΔΕΝ τα παιρνει ο κοσμος στα σοβαρα, ενω στην Ελλαδα εβαλαν στην Βουλη τα ατομα που πιστευουν στους ψεκασμους. Στην Ελλαδα οχι μονο ο καθενας λεει οτι μπουρδα θελει αλλα και ο κοσμος τα χαφτει χωρις δευτερη σκεψη.
Μολις προχθες ακουσα να λεγεται στην Ελληνικη τηλεοραση οτι αν στην Αμερικη πας στο ΑΤΜ και παρεις $ 400 για πανω απο τρεις φορες, ερχεται ειδικη υπηρεσια ασφαλειας και σε ανακρινει για να δουν τι κανεις με το ρευστο! Μεγαλυτερο ψεμα δεν εχω ξανακουσει! Και να μην ανοιγει κανενας αλλος το στομα του να πει "μα τι αηδιες και φοβερα ψεματα ειναι αυτα που λετε"! κανενας! ουτε ενας!
Ο Βαρουφακης ξανα και ξανα σε συνεντευξεις του εχει πει οτι η Καλιφορνια πριν μερικα χρονια ειχε πτωχευσει οπως η Ελλαδα -μεγαλο ψεμα- και να μην τολμα κανενας να του πει "τι μπουρδες ειναι αυτα που λες"!
Σαφως, και στην Αμερικη υπαρχουν, και σε αλλες χωρες υπαρχουν, χαζοι που πιστευουν τα παντα, αλλα στην Ελλαδα το ψεμα και η χαζομαρα εχουν φτασει σε απιστευτο επιπεδο!

mahler76 said...

Κοίτα, εδώ το κακό είναι πως πολιτεύονται μόνο τα βλήματα. Για αυτό και βλέπεις ψεκασμένους στην Βουλή και διάφορα άλλα νούμερα.

mahler76 said...

Αυτό για την πτώχευση της Καλιφόρνια τότε με την ενεργειακή κρίση και μια εταιρία που δεν θυμάμαι το όνομά της τώρα θεωρείται εδώ γεγονός. Τώρα αν το έχουν μεταφέρει λάθος τι να πώ.

Ephemeron said...

@ mahler76
Το οτι η Καλιφορνια ειχε μεγαλη οικονομικη κριση, ναι! αυτο ειναι αληθεια, ακομα και τωρα εχει καποια οικονομικα προβληματα, αλλα πτωχευση δεν ειχε ποτε, και το να συγκρινει την τωρινη οικονομικη κατασταση της Ελλαδας με την οικονομικη κριση της Καλιφορνιας ειναι κατι το εντελως απαραδεκτο!
(Οι καταστασεις εδω ειναι εντελως διαφορετικες απο Ελλαδα. Για παραδειγμα η περιοχη μας εχει μεγαλο προβλημα με την πληρωμη των μισθων των αστυνομικων, οι οποιοι δεν πληρωνονται απο την πολιτεια αλλα απο την περιοχη -δημο-πολη-χωριο-, για να βρουν λοιπον χρηματα και να μην πετσοκοψουν το αστυνομικο προσωπικο, πραγμα που το εχουν κανει στο παρελθον και το μετανιωσαν, σκεφτηκαν να δωσουν αδειες για να ανοιξουν μαγαζια που πουλανε νομιμα μαριχουανα, ετσι ωστε με την φορολογια των μαγαζιων η περιοχη να βγαλει αρκετα χρηματα ωστε να μπορεσει να κρατησει ολους τους αστυνομικους και να μην απολυσει κανενα! αυτα τα πραγματα για να γινουν εκει θα περασουν 30 χρονια!)

Xenoudis - Ξενούδης said...

Τραγωδία οι σκοτωμοί στο Παρίσι. Κι αλλού. Να σκοτώνουν στο όνομα ενός θεού! Η διόγκωση του θρησκευτικού φανατισμού δεν θα μας βγει σε καλό...
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Εχουμε κι εμεις τα δικα μας, χριστιανοι που διαδηλωνουν εξω απο θεατρα, κλπ-κλπ, αλλα ευτυχως δεν εχουν φτασει στο φρικτο σημειο που εχουν φτασει αλλοι. Οι θρησκειες κρατανε τον κοσμο σε αλυσιδες με μονο ανταλαγμα κατι που ΔΕΝ υπαρχει... την αιωνια ζωη!!! Και ο κοσμος, ο "σοφος" κοσμος, συνεχιζει να αγοραζει θρησκεια γιατι θελει να ζησει για παντα! ο κοσμος γουσταρει αιωνια ζωη!