Thursday, June 5, 2014

Τωρα καταλαβα...

Επιτελους!
Λιγο αργα... αλλα τωρα καταλαβα γιατι ο Καβαφης φορουσε σκισμενα πουκαμισα!
Σε ραδιοφωνικη εκπομπη του πασιγνωστου Χ και σε συνομιλια που ειχε με τον επισης πασιγνωστο Ψ -μεγαλοι αντιλαϊκιστες και οι δυο- ακουστηκε το παρακατω...

Χ : Σκιστο το πουκαμισο επιτελους, μπραβο!
Ψ : Δεν σκιζω κανενα πουκαμισο, αυτα τα κανουν οι αδερφες!

Τωρα φιλτατοι ελπιζω να καταλαβατε και εσεις οπως και εγω, γιατι ο Καβαφης φορουσε σκισμενα πουκαμισα!


10 comments:

mahler76 said...

ήταν όντως σκισμένα τα πουκάμισα του Καβάφη;; Επίσης νόμιζα πως σκισμένα πουκάμισα φορούσαν οι "γύφτοι" και ο Σάκης Ρουβάς μετά τις συναυλίες του.

Ephemeron said...

@ mahler76
Δεν ξερω αν ηταν σκισμενα τα πουκαμισα του Καβαφη, αυτο που ξερω ειναι συμφωνα με αυτα που ακουω, και αυτα που ακουω απο τα Ελληνικα ΜΜΕ ειναι τοσο αποκαρδιοτικα, τοσο τριτοκοσμικα, τοσο δευτεροκλασατα, τοσο λαϊκιστικα, που με κανουν και αρωσταινω, πραγματικα λυπαμαι πολυ για την καταντια μερικων.

mahler76 said...

Καλά το επίπεδο και τα Ελληνικά ΜΜΕ έχουν χωρίσει τους δρόμους τους εδώ και χρόνια.

Ephemeron said...

@ mahler76
Οχι οτι σε αλλες χωρες δεν υπαρχουν ΜΜΕ που απλα "πουλανε πατατες", φυσικα και υπαρχουν, αλλα αυτα τα Ελληνικα ΜΜΕ ειναι το κατι αλλο... :(

Anonymous said...

Πόσο γελοίοι πια αυτοί οι Χ και Ψ όμως... Νομίζω, περισσότερο από όσο προβλέπεται.

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Θλιβερο το επιπεδο μερικων, και δεν το κανουν κατα λαθος, το γνωριζουν οτι η "κατινιά", ο λαϊκισμος, αρεσουν στο κοσμο και πουλανε.

Ξενικός said...

δεν γνωρίζω τις (εκ)πομπές των Χ και Ψ, και μάλλον δεν χάνω και τίποτα, ε ;
Ξενικός

Unknown said...


Ακούστηκε και αυτό λοιπόν;
Καλά , 6 χρόνια που έκοψα την τηλεόραση δεν υπήρξε φορά που να το μετάνιωσα.
Εξάλλου από τα social media τα μαθαίνει όλα κανεις και με τον σωστό σχολιασμό.

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι γνωριζεις και τους δυο, απο ραδιο και τηλεοραση. Ακουω την εκπομπη του Χ για πολιτικο-κοινωνικα σχολια και συνεντευξεις. Λυπαμαι με την συμπεριφορα αυτων που μπορουν και επηρεαζουν τον κοσμο απο τα ΜΜΕ. Ειναι ψευτες που τελικα δεν τους νοιαζει αν ο τοπος βουλιαξει στο λαϊκισμο, αν γινει τριτοκοσμικος, το μονο που τους νοιαζει ειναι να εχουν μεγαλες και γεματες τσεπες, και το ονομα τους να ειναι γραμμενο σε μεγαλες ταμπελες με φωτακια που αναβοσβηνουν. Δυστυχως ειναι γεματος ο τοπος απο κατι τετοιους "πατριωτες"...

Ephemeron said...

@ anoixi lesviaki
Οχι δεν χανεις τιποτα ποιοτικο!
Επ ευκαιριας, εδω υπαρχουν ομαδες που παρακολουθουν τι λεγεται σε ραδιοφωνο και τηλεοραση 24 ωρες το 24ωρο και μετα καταγγελουν δημοσια οτι ψεματα και μπαρουφες λεγονται.
Καποτε αυτο θα αρχισει να γινει και στην Ελλαδα. Ο κοσμος πρεπει να μαθει σιγα-σιγα να ξεχωριζει τα ψεματα και τις μπαρουφες απ την αληθεια, και να μην καταπινει αμασητα οτι του πετανε στη μουρη καποιοι "εξυπνοι" επειδη ετσι τους συμφερει.