Tuesday, June 3, 2014

Μεσογειος ναι! ομως... αλλο Ισπανοι αλλο Ελληνες!

Σιγουρα οι Μεσογειακοι λαοι ειναι διαφορετικοι απο τους Βορειους λαους, αλλα ακομα και μεταξυ των Μεσογειακων λαων υπαρχουν πολυ μεγαλες διαφορες.
Λαμπρο παραδειγμα τα σχολια των Ελληνων δημοσιογραφων σε τηλεοραση και ραδιο, οπου με λιγα λογια λενε οτι ηρθε ο καιρος που ο βασιλιας της Ισπανιας Χουαν Καρλος πρεπει να αποσυρθει, μια που εχει φτασει τα 76 χρονια και να "αφησει τοπο" στους νεους!
Απ οτι φαινεται για τους Ελληνες δημοσιογραφους ή δεν υπαρχει ο Μανωλης Γλεζος ή τα 92 Ελληνικα χρονια ειναι... πολυ λιγοτερα απο οτι τα 76 Ισπανικα χρονια!!!

8 comments:

Ξενικός said...

η Μαδρίτη (λένε οι Μαδριλένοι) έχει 3 μήνες καλοκαίρι κι 9 μήνες χειμώνα. Η Αθήνα ;
Λες κι έτσι κάπως εξηγούνται τα πράγματα ;
Ξενικός

Hfaistiwnas said...

Μάλλον δεν τα πάνε καλά με τις ηλικίες..

Ephemeron said...

@ Ξενικός
...καποιος επιστημονας, καποτε, ελπιζω να βρει μια επιστημονικη εξηγηση για το πως τα 92 Ελληνικα χρονια ειναι λιγοτερα απο 76 Ισπανικα χρονια. Μεχρι τοτε ειναι απλα αλλο ενα Ελληνικο θαυμα!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Ναι, καπου τα εχουν μπλεξει "λιγακι"... :)

mahler76 said...

Είδες για να βιάζεσαι; Αυτό για την ηλικία δεν το είπαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι αλλά ο ίδιος ο Ισπανός άναξ στην δήλωση παραίτησής του. http://news.in.gr/world/article/?aid=1231324032

Ephemeron said...

@ mahler76
Το ξερω οτι το ειπε και ο ιδιος (εχει και ενα γιο κι ετσι...)
Αλλα αν ακουσεις τα σχολια των Ελληνων δημοσιογραφων σε τηλεοραση και ραδιο, ειναι λες και ακουνε 76 χρονων και ανατριχιαζουν, ενω στην περιπτωση του Γλεζου 92 χρονων το κανουν μόκολα, ειναι σαν μην συμβαινει τιποτα!!! :)

Anonymous said...

Μάλλον λειτουργεί αυτό που λέει η παροιμία "Η καμήλα την καμπούρα της δεν την βλέπει"!
Καλημέρα!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Ακριβως οπως το ειπες!
Τα χάλια μας, τα φοβερα χάλια μας, δεν τα βλεπουμε με τιποτα.
Δινουμε περισσοτερη δυναμη στην καταραμενη ΧΑ, απο πανω καπακι για επισφραγισμα βγαζουμε και δυο δημαρχους που προερχονται απο το κοσμο του ποδοσφαιρου, κλπ-κλπ, αλλα... μας "χαλαει η ημερα" επειδη στην Ισπανια ειναι βασιλιας ενας "ξεμωραμενος" 76 χρονος!!!