Sunday, June 22, 2014

Στο Ζενιθ του λαϊκισμου!


Οσο για τους τηλεθεατες που δεν ειναι Ελληνες... προβλημα τους! 

7 comments:

Anonymous said...

Οι Ινδοί π.χ. να μην έχουν μια καλημέρα, ε;
Τι να πω; Ευτυχώς κοιμάμαι εκείνη την ώρα και δεν τα βλέπω και δεν μου ανεβαίνει και η πίεση...

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Εχω φτασει επικινδυνα κοντα στο σημειο του να αρχισω να σκεφτομαι οτι πραγματικα μερικους τους εχουν ψεκασει!

mahler76 said...

Προφανώς στο Αμέρικα στα πρωινά δεν λένε Good morning USA, Texas, Ν.Υ., κλπ, καλημερίζουν άπαντες τους κατοίκους του πλανήτη μη σου πώ και του Σύμπαντος. Αν θέλαμε πάντως να ήμαστε ακριβείς θα έπρεπε να καλημερίζουν μόνο όσους είναι στο ίδιο time zone μιας και σε άλλα είναι ακόμα νύχτα και σε άλλα μεσημέρι.
Με όλες πάντως τις φιλελέ μαλακίες που πουλάει ο ΣΚΑΙ απορώ που έμεινες στην καλημέρα.

Ephemeron said...

@ mahler76
Οχι δεν εχω μεινει μονο στο "Καλημερα σε ολους τους Ελληνες".
Απλα θελω να δω ποσο χαμηλα θα φτασουν μερικοι ωστε να μπορουν να παρασυρουν οσο περισσοτερο κοσμο.
"Καλημερα σε ολους τους Ελληνες" ακουγεται λες και κατελαβαν το σταθμο οι ψεκασμενοι ή η ΧΑ!
Η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα τα χρονια εδω δεν εχω δει ποτε μου προγραμμα που να ευχεται "Καλημερα στους Αμερικανους" ολοι λενε "Καλημερα στους θεατες μας" (τους απανταχου θεατες μας, μια που σημερα μπορει καποιος να βλεπει ενα σταθμο απο του διαβολου την ακρη!)
Το "Καλημερα σε ολους τους Ελληνες" το βρισκω "θεϊκο", πιο λαϊκιστικο δεν γινεται! :)

Ephemeron said...

@ mahler76
Θα σου πω ομως ενα αλλο που κατα καποιο τροπο εχω μεινει, και το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι...
Πολλα ατομα βγηκαν να υπερασπιστουν τον Σακελλαριδη (και καλα εκαναν) Αλλα πολλοι απ αυτους δεν βγηκαν ποτε να υπερασπιστουν τους Ελληνες ομοφυλοφιλους και τα δικαιωματα τους, αντιθετα σιωπουν και δεν κανουν κουβεντα οταν βλεπουν την εκκλησια αλλα και πολλους αλλους να διασυρουν και να καταδικαζουν ολους τους ομοφυλοφιλους ανεξαιρετως! Να αλλο ενα θαυμα της Ελληνικης πραγματικοτητας!!!

mahler76 said...

Mα τα ελληνικά κανάλια δεν τα βλέπει κανείς άλλος πλην των Ελλήνων. Δεν νομίζω πως αυτό είναι δείγμα του λαϊκισμού των καναλιών. Υπάρχουν πολύ περισσότερα. Όσο για τον Σακελαρίδη, είναι θύμα και της δικής του ανοησίας, αν υποθέσουμε πωςτο βίντεο το είχε ανεβάσει ο ίδιος κάπου. Και με κάνει να σκέφτομαι με όλα τα παιδάκια και εφήβους σήμερα που ανεβάζουν κάθε μαλακία τους στα facebook ποιος δεν θα μπορεί να εκβιαστεί μετά από 30 χρόνια αν προσπαθήσει να κάνει καριέρα στην πολιτική.

Ephemeron said...

@ mahler76
Το τι εχει γραφτει σε blogs, facebook, Twitter, κλπ, δεν λεγεται! Ειναι πολλοι που απλα δεν δινουν δεκαρακι. Αλλα με ατομα οπως τον Σακελλαριδη απορω! πραγματικα απορω!
Δεν γνωριζω ποσο παλιο ειναι το περιβοητο βιντεο, αλλα εαν ειναι σχετικα καινουργιο, δηλαδη τον καιρο που ηταν υποψηφιος, τοτε η κατασταση γινεται ακομα πιο περιεργη!