Thursday, April 17, 2014

Αρον άρον, σταύρωσον αυτόν!


10 comments:

Xenoudis - Ξενούδης said...

Βρε τον μπαγάσα! (για να θυμηθούμε και λίγο την τουρκοκρατία...). Δεν ήξερε ότι η εκκλησία διαθέτει ψήφους (και χρήμα); Εδώ ακόμα και κομμουνιστές κάνουν το σταυρό τους, άμα λάχει!...
Ξενούδης

Anonymous said...

Αχ καλέ, μίλησε κι ο Αμβρόσιος:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231312444
Μόνο που δεν μας λέει ο μητροπολίτης, οι μπίζνες πως πάνε; Καλά; Εξακολουθεί να αρμέγει από τη μια το ποίμνιο και από την άλλη να χτίζει ξενοδοχεία;
Άντε, καλή Ανάσταση εύχομαι. Γενικώς!

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
"Εδώ ακόμα και κομμουνιστές κάνουν το σταυρό τους, άμα λάχει!... "

Αυτο ακριβως! στην Ελλαδα τα περισσοτερα γινονται τυπικα! Οι περισσοτεροι κανουν τον σταυρο τους... αμα λαχει! και μετα πιανουν με την πρωτη ευκαιρια καποιον και τον σταυρωνουν! Τυπικοι "ψευτο-χριστιανοι"! Η πνευματικοτητα των περισσοτερων Ελληνων στην κυριολεξια τρεχει απ τα μπατζακια τους!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Μμμμμ... βλεπω τα χειλακια του σταζουν "μελι"!
Αυτοι οι... "χριστιανοι" απ οτι βλεπω δεν χανουν ευκαιρια για να αποδειξουν το ποσο πιστα ακολουθουν το μηνυμα της αγαπης!
Ελπιζω καποτε σ' αυτη τη χωρα να ερθει "ανασταση πνευματος" γιατι πολυ σκοταδι και μαυριλα εχει πεσει, και η χωρα οσο περναει ο χρονος τοσο και πιο πολυ βουλιαζει στο βορκο της πνευματικης σαπιλας!
Καλη ανασταση πνευματος!

CsLaKoNaS said...

Όλο το Τζέρτζελο γίνεται μόνο και μόνο για το "Ποτάμι".

Αυτά τα έλεγε ο Δήμου ανέκαθεν.

Απλώς λόγω "Ποταμιού" έχουμε το ίδιο σκηνικό κάθε φορά...

Λέει ο Δήμου μία κουβέντα, το πιάνουν τα κανάλια γιατί θέλουν να χτυπήσουν το "Ποτάμι"...γίνεται το ζήτημα 'viral' που λέμε...τσιμπάει το παπαδαριό και παίρνει θέση....


Άρες μάρες κουκουνάρες...Το χωριό των Τρελών (από τον Αστερίξ)...που αντιστέκεται τώρα και πάντα στη Λογική είναι αυτή η χώρα.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
"Το χωριό των Τρελών (από τον Αστερίξ)...που αντιστέκεται τώρα και πάντα στη Λογική είναι αυτή η χώρα"

Ετσι ακριβως!
Και ξαφνικα ολοι εγιναν ενθερμοι πιστοι, και ολοι εγιναν θεολογοι, ενω το μονο που ειναι αληθεια ειναι οτι το 90+ % δεν ειναι καθολου πιστοι, απλα "ετσι εχουν μαθει και ετσι θελουν να συνεχισουν να κανουν"! Δυστυχως πολυς κοσμος στην Ελλαδα δεν δινει δεκαρα για τη Λογικη, γιατι τον εμαθαν οτι η παραδοση ειναι υπερανω της Λογικης!

Οσο για για τους "πνευματικους πατερες" και καθοδηγητες του ποιμνιου, ασε καλυτερα...
"Όποιον υβρίζει τόν γονηό μου, τον συγχωρώ! Αντιθέτως, όποιον υβρίζει τον Ουράνιο Πατέρα μου, τον Σωτήρα και Λυτρωτή μου, τον Χριστό, θα τον κατασπαράξω!"
Τα παραπανω λογια μητροπολιτη περικλειουν ολο το μηνυμα της αγαπης που ερχεται με το Πασχα!
Ειδες τι γινεται στη χωρα του φωτος και του πολιτισμου;;;

mahler76 said...

Καλά τις παπάδες τις ξέρουμε. Τρελές και αλλοπαρμένες. Ο δήθεν αλτέρνατιβ και απολιτίκ-φιλελέ Θεοδωράκης δεν βρήκε να πεί μια λέξη να στηρίξει; Γλύψιμο και αυτός στα αρχίδια με τα ράσα. Ωραίο καινούριο φέρνει στην πολιτική ζωή του τόπου. Άντε και καλή μας μέρα. Και με μέτρο το αρνί ;)

Ephemeron said...

@ mahler76
Ναι, δυστυχως εχεις δικιο. Περιμενα κατι καλυτερο αλλα απ οτι φαινεται οι περισσοτεροι -αν οχι ολοι- τρεμουν την εκκλησια γιατι θα χασουν ψηφους!
Πρωτα κοροϊδευουν το Ιραν και μετα -κατα καποιο τροπο- το αντιγραφουν... φοβερο!!!
Χρονια Πολλα και Καλα ευχομαι!

Ephemeron said...

@ mahler76
Πριν δυο λεπτα διαβασα το παρακατω...

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Συγγραφέων μόλις εξέδωσε την εξής ανακοίνωση που μου κοινοποίησε ο πρόεδρος Δημήτρης Καλοκύρης:

Ο συγγραφέας Νίκος Δήμου που αναφέρθηκε σε κείμενό του στο μυθιστόρημα του φωτός, δέχθηκε την επίθεση των γνωστών μανιακών που ξιφουλκούν μόλις κάποιος αμφισβητήσει το «αλάθητο» της φαντασιοπληξίας τους.
Η Εταιρεία Συγγραφέων υπερασπίζεται την ελευθερία του φωτός όταν φωτίζει την ελευθερία του λόγου."

Παλι καλα! Τουλαχιστον καποιοι αντιδρουν!

Ephemeron said...

@ mahler76
Και τωρα, παμε για αλλη μια φορα, να θυμηθουμε τι ελεγαν, και τι λενε μεχρι σημερα, "πανσοφοι" Ελληνες ομοφυλοφιλοι ... "Ελα μωρε, ας την εκκλησια να λεει, δεν την ακουει κανεις"
Απ οτι φαινεται, αν η Ελλαδα φυγει απο ΕΕ, gay δικαιωματα δεν προκειται να δουμε ποτε στην Ελλαδα!