Wednesday, February 26, 2014

Ο Βαλλιανατος, η Πιπιλη, οι gay πολιτικοι, και τα gay δικαιωματα στην Ελλαδα.

Παμε για αλλη μια φορα...
Δυστυχως ειτε μας αρεσει ειτε οχι, δικαιωματα χωρις αγωνες δεν γινονται, οπως δεν γινονται και αγωνες μεσα απ την ντουλαπα!
Δεν υπαρχει καμια χωρα σε ολη τη γη, οπου οι ομοφυλοφιλοι απεκτησαν δικαιωματα με αγωνες που εγιναν μεσα απ την ντουλαπα.
Το αντιθετο, τα δικαιωματα αποκτωνται με πραγματικους αγωνες και με θυσιες, και οχι απ αυτους που ψιθυριζουν "φοβαμαι το δρακο γι αυτο κρυβομαι στην ντουλαπα".

Στην Ελλαδα ομως του 2014  πολλοι εχουν εντελως διαφορετικη γνωμη με τα παραπανω.
Ενας απο αυτους απ οτι φαινεται ειναι και η βουλευτης της ΝΔ Φωτεινη Πιπιλη, η οποια ονομασε τον Γρηγορη Βαλλιανατο "επαγγελματια ομοφυλοφιλο" (σε αντιθεση με το..."επαγγελματιας ετεροφυλοφιλος") "καρφι" και "ρουφιανο", επειδη ο Βαλλιανατος κατονομασε ποιοι αλλοι υποψηφιοι δημαρχοι ειναι gay!
Με λιγα λογια... στην Ελλαδα οποιος πει κατι που το ξερουν ακομα και οι πετρες, αυτοματως γινεται "καρφι" και "ρουφιανος"(!), φανταζομαι με μοναδικη δικαιολογια επειδη στην Ελλαδα ακομα ζει και βασιλευει το "καλιο να σου βγει το ματι παρα το ονομα".
Ουτε ενας, ουτε δυο, ουτε τρεις, αλλα περισσοτεροι ειναι οι Ελληνες πολιτικοι που ειναι gay, οι οποιοι... τι ακριβως εχουν κανει υπερ των gay δικαιωματων;
Το οτι τηρουν σιγη ιχθυως για τα gay δικαιωματα;
Το οτι δεν αναφερονται ποτε στους Ελληνες gay, και για αυτους ειναι σαν να μην υπαρχουν gay στην Ελλαδα;
Η το οτι φιλανε τα χερια εκεινων των κληρικων που βγαινουν δημοσια και πετουν με χυδαιο τροπο ολους τους ομοφυλοφιλους μεσα στη λασπη;;;

Ομελετα χωρις σπασμενα αυγα δεν γινεται, και ελπιζω καποτε η Κα Πιπιλη να καταλαβει οτι ο κοσμος εχει ξυπνησει, δεν μπορει να συνεχισει να καταπινει ολοκληρα αυγα, τα "τσοφλια" πειραζουν τον κοσμο στο λαιμο, και πανω απ ολα τα "τσοφλια" δεν προκειται να φερουν ποτε gay δικαιωματα!

25 comments:

ασωτος γιος said...

άλλο τα δικαιώματα κι άλλο ο βαλλιανατος που υπερπροβαλει τον γκεη εαυτό του, η αθηνα χρειάζεται δήμαρχο δε μα αφορα αν αυτός ο δήμαρχος είναι φορέας γκεη η στρεητ
επίσης δε μαρεσει που κάνει αουτινγκ , σε άλλους
κανένα δε συμπαθώ απ αυτούς τους θεωρώ ασήμαντους
ο τρόπος που επικοινωνεί όλο αυτό είναι λάθος κατ εμε και παληος
είναι εποχής φακτορυ

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Δηλαδη αν γεμισει η πολιτικη σκηνη με gay πολιτικους που στην κυριολεξια δεν δινουν δεκαρα για τους gay θα ηταν καλυτερα;;;
Αυτο απο μονο του δεν δειχνει οτι ο πολιτικος αυτος νοιαζεται μονο για τον εαυτο του και για τιποτα αλλο;
Καποτε δεν πρεπει να αλλαξουν τα πραγματα και εκει;
Οσο δε για την σχιζοφρενεια που δερνει αρκετο κοσμο ασε καλυτερα.. την γνωριζω πολυ καλα απο πρωτο χερι.. gay ατομα που βγαινουν εξω και ψωνιζουν αλλοδαπους με 5 και 10 ευρω και κανουν σεξ χωρις προφυλαξεις, και μετα βγαινουν και κατηγορουν το Βαλλιανατο οτι στελνει στο κοσμο λαθος μηνυμα για το AIDS!!!! Τι αισχος...


Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
σε τετοια τρελλα εχουν δυστυχως φτασει μερικοι... πρωτα να εχουν το θρασος να ομολογουν οτι ψωνιζουν αλλοδαπους για 10 ευρω και μετα να σοκαρονται και κατακρινουν τον Βαλλιανατος βγηκε και ειπε οτι ηταν ζιγκολο!!!
...φανταζομαι τους την χαλασε επειδη ο Βαλλιαντος ειπε οτι επαιρνε 500 και οχι 10 και τους χαλασε την αγορα...

mahler76 said...

Θα διαφωνήσω σήμερα μαζί σου για τους εξής λόγους. Οι κατονομαζόμενοι από τον Βαλλιανάτο ως ομοφυλόφιλοι, αν είναι, μπορεί να είναι κρυφοί αλλά δεν είναι εχθρικοί προς τους ομοφυλόφιλους. Αν έλεγε το ίδιο ας πούμε για τον Πειραιώς θα έλεγα πως καλά του έκανε. Όμως τώρα είναι μια χυδαία πράξη ακραίου "outing" (σε εισαγωγικά μιας και δεν ξέρω και αν είναι), που έκανε μέσα στον πανικό του όταν είδε πως το πυροτέχνημα περι οροθετικότητας έτσι όπως το έκανε δεν απέφερε καρπούς. Το οτι μάλιστα έκανε την "αποκάλυψη" στην τηλεοπτική εκπομπή του σχεδόν Χρυσαυγίτη Παπαγιάννη τα λέει όλα για την σαπίλα του ανθρώπου. Από την άλλη, για τα δικαιώματά μας ναι εμείς οι ομοφυλόφιλοι θα αγωνιστούμε πρωτίστως, όμως αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι ανοιχτόμυαλους ετεροφυλόφιλους που όντες πλειοψηφία θα είναι αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα μας δώσουν και τυπικά τα δικαιώματα που μας αξίζουν. Από όλες τις χώρες του κόσμου που αποκτήσαμε δικαιώματα γάμου, υιοθεσίας κλπ οι περισσότερες το έκαναν με str8 αρχηγούς κρατών και όχι από δηλωμένους ομοφυλόφιλους. Προτιμώ λοιπόν, και περιμένω περισσότερα από δημάρχους όπως ο str8 Μπουτάρης, παρά από κακιασμένες τύπου Βαλλιανάτος.

mahler76 said...

Και κάτι ακόμα. Με το να κράζει ως ομοφυλόφιλους τους κυριότερους διεκδικητές για τον δήμο της Αθήνας, σε ποιον κάνει αβάντες ο κρατικοδίαιτος Βαλλιανάτος του Πασοκικού 90'ς και νυν φιλελεύθερος, παρά στον μόνο άντρα (όπως πολλοί θα πουν μέσα τους) υποψήφιο, τον Κασσιδιάρη της Χρυσής Αυγής;

Ephemeron said...

@ mahler76
Κατ αρχας να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα...Ο Γρηγορης δεν ειναι φιλος μου, δεν εχω καμια επικονωνια μαζι του, ουτε με εχει διορισει κανεις δικηγορο του, και τελος δεν συμφωνω με ολα οσα κανει και λεει.
Τωρα...συμφωνω σε πολλα που γραφεις, αλλα σε μερικα αλλα οχι.
Αυτο που εκανε ο Β. δεν ειναι δυνατον να ειναι outing, γιατι πολυ απλα το ηξεραν και οι πετρες!
Απ την αλλη πλευρα κρυφοι ομοφυλοφιλοι πολιτικοι που φιλανε τα χερια της εκκλησιας η οποια φερεται στους Ελληνες ομοφυλοφιλους χειροτερα και απο σκουπιδια ειναι κατι το εντελως απαραδεκτο!

Ephemeron said...

@ mahler76
Ο Κασιδιαρης ακομα και να κανει τουμπες αναποδες, δεν προκειται ποτε να βγει δημαρχος! -τα ψωμια του Κασιδιαρη και της παρεουλας του ειναι μετρημενα.


Ephemeron said...

@ mahler76
Με λιγα λογια σκεφτομαι καπως ετσι..
Ας υποθεσουμε οτι ο Β. παιζει με τα media για ψηφους και επισης οτι ειναι "τρελλη και κακια αδερφη".
Τωρα οι κρυφοι gay πολιτικοι που το κανουν μουγκα για gay δικαιωματα, ενω την ιδια στιγμη φιλανε τα χερια των κληρικων που μεταχειριζονται τους gay σαν σκουπιδια, και απο πανω να τους πληρωνουν και το μισθο, αναρωτιεμαι... αυτοι οι κρυφοι gay πολιτικοι δεν ειναι ουτε "τρελλες ουτε κακιες αδερφες";;;
Συγνωμη αλλα προτιμω την "κακια αδερφη" που θα εκανε εστω και ελαχιστο καλο για τη ζωη μου και στην ζωη πολλων αλλων, παρα τους κρυφους που χαντακωνουν ολους τους αλλους, επειδη το μονο που νοιαζονται ειναι η τσεπουλα τους και η θεσουλα τους και ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα αλλο!

mahler76 said...

Άλλο υποπτεύονταν, άλλο ήξεραν έχει διαφορά. Και μάλιστα όταν τα λέει πάνω σε προεκλογική περίοδο είναι ουσιαστικά εκβιασμός από μέρος του γιατί ξέρει πως μόνο να χάσουν έχουν σε ψήφους οι υποψήφιοι αυτοί. Προφανώς βλέποντας πως ο ίδιος δεν κερδίζει τίποτα από την επιθετική επίδειξη της ομοφυλοφιλίας του (καλώς ή κακώς οι θαρραλέες κινήσεις δεν εκτιμώνται τις περισσότερες φορές) αποφάσισε να την πέσει στους θεωρητικά ομοίους του. Όσο για τους κρυφούς ομοφυλόφιλους που προσκυνάνε παπάδες και δεν νοιάζονται για τα δικαιώματά μας δεν είπα πως τους επικροτώ, όμως ας αντιπαρατεθεί μαζί τους πάνω στην αναγκαιότητα της ίσης μεταχείρισής όλων των πολιτών και όχι με outing. Όσο για το αν έκανε καλό στις ζωές μας ο Βαλλιανάτος εγώ δεν βλέπω τόσα χρόνια να έχει κάνει απολύτως τίποτα. Πέρα από τα τεράστια οικονομικά οφέλη και την δημοσιότητα λόγω της εκμετάλλευσης του ίδιου του του εαυτού ελάχιστα έχει προσφέρει στους ομοφυλόφιλους της Ελλάδας. Τα τελευταία 15-20 χρόνια για το μόνο που ακούγεται είναι τηλεοπτικοί καβγάδες, κατινιές και κινήσεις όπως αυτές των τελευταίων ημερών που κάνουν ακόμα και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους να σκέφτονται πως καλά μας λένε πούστηδες τόσα χρόνια.

Ephemeron said...

@ mahler76
Σε μια χωρα που οι ιδιοι οι Ελληνες εχουν κανει την Βουλη χειροτερα απο χοιροστασιο, νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν "τηλεοπτικοί καβγάδες και κατινιές".
Καποτε τα πραγματα πρεπει να αλλαξουν κι εκει. Εμεις εδω πριν χρονια βγαλαμε gay δημαρχο, τον δοκιμασαμε, δεν μας αρεσε, μας καθισε στο λαιμο, και πολυ απλα δεν τον ξαναψηφισαμε. Εκει ειναι λες και ολοι πρεπει να κανουν τα ιδια και τα ιδια απαραδεκτα επι χρονια και χρονια. Δοκιμαστε και κατι καινουργιο δεν θα σας παρουν το κεφαλι.
Και κατι αλλο για κατι που εγραψες παραπανω... Συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να βοηθησουν και οι str8 Μην ξεχναμε ομως οτι... απο str8 ατομα τα οποια κι αυτα με τη σειρα τους κανουν μουγκα και τα στραβα ματια σε κρυφους πολιτικους που δεν νοιαζονται για την gay κοινοτητα, δεν προκειται να δουμε μεγαλη βοηθεια για gay δικαιωματα.

Ephemeron said...

@ mahler76
Η αληθεια ειναι οτι ειπες παραπανω... οτι δηλαδη ο Βαλλιανατος "ΕΛΑΧΙΣΤΑ έχει προσφέρει στους ομοφυλόφιλους της Ελλάδας".
Αντιθετα οι κρυφοι πολιτικοι οχι μονο δεν προσεφεραν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στους ομοφυλοφιλους της Ελλαδας, αλλα συνεχιζουν να κρατουν την gay κοινοτητα να ζει αρκετες δεκαετιες πισω, γιατι απλα ετσι συμφερει στη θεση τους και την τσεπη τους!
Φτανει πια το ιδιο κουτοχορτο ξανα και ξανα επι δεκαετιες, επειδη μερικοι δεν θελουν να χασουν την θεση τους και το βολεμα τους!

CsLaKoNaS said...

Θα συμφωνήσω με τους φίλους mahler76 και ασωτο.

Έκανε φάουλ ο Βαλλιανάτος εδώ.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Σεβομαι την γνωμη σας αλλα επιτρεψε μου να μην την ασπαστω.
Λυπαμαι πολυ αλλα, ακομα και αν ειναι αληθεια οτι ο Βαλλιανατος εκανε φαουλ, ειναι πολυ μικροτερο φαουλ απο οτι να εισαι στην βουλη, να εισαι gay, και οχι μονο να μην δινεις δεκαρακι τρυπιο για την gay κοινοτητα και τα gay δικαιωματα, αλλα και να υποστηριζεις αλλους που καταδικαζουν τους gay!
Η παραπανω τρισαθλια συμπεριφορα κρυφων gay πολιτικων για εσας μπορει να μην εχει και τοσο μεγαλη σημασια, αλλα για εμενα εχει.

mahler76 said...

Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι; Ο γκέι δήμαρχος που όπως λες εκλέξατε, βγήκε για την γκεοσίνη του, ή επειδή είχε κάποιο πρόγραμμα και ναι παρεμπιπτόντως ήταν και γκέϊ οπότε ένα παραπάνω να τον στηρίξουμε; Ο Βαλλιανάτος το μόνο που κάνει είναι να φωνάζει δεξιά και αριστερά πόσο αδερφή είναι, πόσο χρέωνε όταν ήταν πόρνος, ότι που και πού κάνει τα σνιφαρίσματά του κλπ. Ε, συγνώμη αλλά ένας δήμος έχει και πραγματικά θέματα. Ως συμβολική κίνηση η εκλογή ανοικτά γκέι υποψηφίων στα πολιτικά αξιώματα θα είναι κάτι απόλυτα θεμιτό για τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα. Όμως να είναι άνθρωποι άξιοι και ικανοί, που σε τελική θα μας κάνουν και περήφανους τους υπόλοιπους γκέι που είναι δικοί μας άνθρωποι. Όπως μας έκανε ο Βαλλιανάτος 20 χρόνια πριν, όταν το να βγει κάποιος ανοικτά και να μιλήσει για την ομοφυλοφιλία του χωρίς να είναι μάλιστα φτερού έκανε πολλούς str8 να αναθεωρήσουν την άποψη που είχαν για τις αδερφές. Όμως η συμβολή του δυστυχώς σταματάει εκεί. Και πλέον μόνο κακό μας κάνει με την συμπεριφορά του.

Ξενικός said...

ουδείς προφήτης, αλλά προβλέπω πως δήμαρχος ούτε ο Βαλλιανάτος ούτε ο Κασιδιάρης θα βγει. Όσο για την προεκλογική τακτική του Βαλλιανάτου, δεν νομίζω ότι αποδίδει, ούτε προσθέτει κάτι ουσιώδες στον αγώνα για ίσα δικαιώματα.
Ποιος άνδρας φιλάει ακόμα χέρι παπά;
Ξενικός

Ephemeron said...

@ mahler76
Συμφωνω σε πολλα απ οσα λες αλλα...
Σιγουρα η τακτικη του Βαλλιανατου δεν ειναι αυτη που ισως επρεπε. Αλλα ας ριξουμε μια ματια γενικα στη πολιτικη σκηνη και ας δουμε αν γινονται ολα οπως πρεπει . Σε μια χωρα που στη βουλη -και οχι μονο- γινεται της κακομοιρας και λεγονται τα απιστευτα. Σε πολλα συμφωνουμε, αλλα δεν μπορω να βλεπω τα ιδια, και τα ιδια, και τα ιδια, για την gay κοινοτητα. Μερικα πραγματα πρεπει ν αλλαξουν, και η gay κοινοτητα δεν μπορει να περιμενει επι αιωνες μεχρι να ερθει καποιος Μεσιας για να δει μια ασπρη μερα... Το ξερω οτι ο Β. δεν εχει μεγαλες πιθανοτητες γαι επιτυχια, ΑΛΛΑ... εχω βαρεθει να ακουω τον Πειραιως και αλλους να λενε τα τερατα, και κανενας, απολυτως κανενας -απ ολη την πολιτικη σκηνη- να μην τολμαει να τους βαλει στη θεση τους! Ντροπη-ντροπη...

Ephemeron said...

@ Ξενικός
"προβλέπω πως δήμαρχος ούτε ο Βαλλιανάτος ούτε ο Κασιδιάρης θα βγει."
Συμφωνω...

Ephemeron said...

Οπως και να εχει εχω μια μεγαλη απορια...
Η Κα Πιπιλη ειπε... «Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων - είμαι η μοναδική στη Ν.Δ." κλπ κλπ

Και ομως Κα Πιπιλη... μπορει να λετε οτι δινετε αγωνα για τους ομοφυλοφιλους αλλα δεν σας ειδαμε να λετε κουβεντα, οταν καθε τοσο ο Πειραιως και η παρεουλα του βγαινει και περναει ολη την gay κοινοτητα "απ του σκυλιου τον κωλο"! Μας ονομαζουν κολασμενους, αμαρτωλους, σχιζοφενεις, και κανενα σας δεν εχει την τολμη να τους πει καταμουτρα να το βουλωσουν, απλα τους αφηνετε να μας τραβανε μεσα στη λασπη χωρις σταματημα...
Ρωταω και πικραινει το στομα μου...Γιατι Κα Πιπιλη; Γιατι;;;

mahler76 said...

Το ότι η Πιπιλή και κάθε Πιπιλή είναι λάθος στο θέμα της προστασίας των ομοφυλοφίλων, δεν σημαίνει πως δικαιώνονται οι πράξεις του Βαλλιανάτου.

Ephemeron said...

@ mahler76
Αχ θα με τρελλανεις... ποιο ειναι το προβλημα της gay κοινοτητας αυτη τη στιγμη; η συμπεριφορα του Βαλλιανατου ή το οτι επι χρονια τωρα ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος μεσα κι εξω απ τη βουλη δεν υποστηριζει την gay κοινοτητα;;;
Εαν το "μεγαλο προβλημα" της Ελληνικης gay κοινοτητας ειναι η συμπεριφορα του Βαλλιανατου και ΟΧΙ το τι εχουν κανει μεχρι τωρα η Εκκλησια και οι πολιτικοι, λυπαμαι αλλα βλεπω τον Πειραιως και την παρεουλα του να συνεχιζουν τον ιδιο τραγουδακι -με τις ευλογιες των πολιτικων- και τα gay δικαιωματα να πηγαινουν διακοπες στη Μυκονο για να δουν την βιλα του Κωστοπουλου που την αγορασαν οι δυο Αγγλοι κομμωτες!

mahler76 said...

Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συμπεριφορά Βαλλιανάτου. Από παπάδες και γριές δεν περιμένω περισσότερα. Από έναν άνθρωπο που κάποτε κυκλοφορούσε ως πρόεδρος των Ομοφυλοφίλων (και τα τσέπωνε από παντού) απαιτώ αφού θέλει και καλά να με εκπροσωπεί να το κάνει με ήθος, επιχειρήματα και γενικά τρόπο που θα με κάνει περήφανο και όχι να ντρέπομαι που είμαι αδερφή. Και οι τελευταίες του πράξεις αυτό κάνουν δυστυχώς.

Όπως καταλαβαίνεις πάντως, και επειδή δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αυτή την άποψη, ούτε ψήφο δεν θα πάρει ο "Πρόεδρος".

Ephemeron said...

@ mahler76
...με αλλα λογια, οι gay στην Ελλαδα θα πρεπει να περιμενουν τον gay πριγκηπα που με τους "ευγενεις και βασιλικους του τροπους" θα ερθει πανω σε ασπρο ατι για να δωσει full gay rights!
Απ οτι βλεπω μαλλον τα gay δικαιωματα θα πανε διακοπες στη Μυκονο γαι αλλη μια φορα!

mahler76 said...

Δεν είπα αυτό και το ξέρεις. Άλλο η δυναμική διεκδίκηση, open, και στο δρόμο ακόμα (και όχι μόνο την ημέρα του Pride) και άλλο το outing, το ξεμάλλιασμα με παπάδες σε τριτοτέταρτες τηλεοπτικές εκπομπές και κάθε είδους δημοσιοσχετίστικα πυροτεχνήματα που εξευτελίζουν και τον ίδιο και την "κοινότητα".

Ephemeron said...

@ mahler76
Νομιζω οτι καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα... Για σενα ο καθε Βαλλιανατος κανει μεγαλυτερο κακο απ οτι ολοι οι πολιτικοι και η εκκλησια μαζι, και συγνωμη αλλα επιτρεψε μου να μην συμφωνω μ' αυτο...
Ριξε μια ματια στο τελευταιο post που μολις αναρτησα με την πινακιδα στο Harlem. Καμια gay κοινοτητα, σε καμια χωρα, δεν επεσε στο γκρεμο και εχασε τα δικαιωματα της, λογω καποιου Βαλλιανατου. Αντιθετα σε παρα πολλες χωρες οι gay υποφερουν λογω της εκκλησιας και των πολιτικων. Ο Βαλλιανατος δεν βουλωνει το στομα του οταν μιλαει ο Πειραιως. Η Κα Πιπιλη ομως και γενικα οι πολιτικοι, που ταχαμου, δηθεν, ντεμέκ, ενδιαφερονται για την gay κοινοτητα, οταν μιλανε οι "πανσοφοι" γεροντες το κανουν μουγκα! Με λιγα λογια μεσαιωνας, και συγνωμη αλλα για αυτο τον μεσαιωνα δεν ειναι υπευθυνος ο καθε Βαλλιανατος.

mahler76 said...

Πάμπολες φορές έχω πεί για την εκκλησία και τους πολιτικούς στο θέμα των γκέι (και γενικά των ανθρωπίνων) δικαιωμάτων, δεν αντιλέγω σε αυτό που λες. Όμως ο Βαλλιανάτος και κάθε Βαλλιανάτος θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός όταν μιλάει εξ ονόματός μας. Δεν ξέρω πόσο παρακολουθείς τα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας, αλλά ο str8 δήμαρχος Μπουτάρης έχει κάνει περισσότερο καλό στην γκέι κοινότητα της Θεσσαλονίκης ακολουθώντας θεσμικό δρόμο, αιχμηρό μεν αλλά όχι προσβλητικό λόγο και πράξεις ουσίας. Πιστεύω πως ο τωρινός τρόπος του Βαλλιανάτου είναι λάθος όχι μόνο ως προς την διεκδίκηση των γκέι δικαιωμάτων, αλλά και την διεκδίκηση ενός πολιτικού αξιώματος. Είμαι υπέρ της διαφάνειας στα πεπραγμένα των πολιτικών προσώπων αλλά όχι σε βαθμό κλειδαρότρυπας όπως κάνει ο Γρηγόρης. Ποσώς με ενδιαφέρει πως τον παίρνει ή τον δίνει, πόσα χρέωνε κλπ κλπ. Και επισημαίνω ξανά, πως μέχρι στιγμής δεν έχει πεί λέξη για πρόγραμμα, σχέδιο για τον δήμο και τα προβλήματά του.