Tuesday, October 1, 2013

Η αγαπη δεν γνωριζει συνορα! -το ιδιο και η ηλιθιοτητα!

Την Κυριακη που περασε, ειδαμε και ακουσαμε, στην πασιγνωστη Αμερικανικη εκπομπη "60 minutes", τον γνωστο Ρεπουμπλικανο, δημαγωγο-τηλεπερσόνα,  Μπιλ Ο' Ράϊλυ, να λεει αταραχος στον Αμερικανικο λαο οτι... το Αγιο Πνευμα τον διαλεξε και τον καθοδηγησε να γραψει το τελευταιο του βιβλιο με τιτλο "Killing Jesus"!!!
Δυο ημερες μετα απ αυτο, οι Ρεπουμπλικανοι αποφασιζουν με "κολπα" να σταματησουν την λειτουργια της κυβερνησης επειδη... ο Ομπαμα δεν τους κανει ολα τα χατιρια, και δεν τους δινει σοκολατες και γλυκα !!!

Και ενω η ηλιθιοτητα στην Αμερικη τρεχει για καινουργια ρεκορ, απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου, και ιδιαιτερα στην "φλεγομενη" μεσογειο, η ηλιθιοτητα ζηλευει και θελει να σπασει κι αυτη τα ρεκορ!
Ισως γι αυτο και η Ουρανια ρωταει το κοσμο... "Μπορούν να πουν τα παιδιά των άλλων βουλευτών ότι είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους;"  Απ οτι φαινεται... η Ουρανια μαλλον δεν εχει ακουσει ποτε της για την Αρετη Τσοχατζοπουλου! Καλα κρασια Ουρανια!
Και για να μην λειψει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη της ηλιθιοτητας, να και η ατακα της εβδομαδας, -λες και ολες οι αλλες ατακες δεν ηταν αρκετες...
" ...το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχ.... μου τα δυο, μου επιτίθενται με μισος επειδη δεν βριζω"!!!

Καλο μηνα!!! και να προσεχετε... η αγαπη μπορει να μην γνωριζει συνορα, αλλα... το ιδιο και η ηλιθιοτητα!

10 comments:

Anonymous said...

Τελικά πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουν σύνορα!

Πάντως νομίζω ότι οι Ρεπουμπλικάνοι πήραν αυτή την απόφαση επειδή είναι ο Σαμαράς εκεί. Καταλαβαίνεις, για να αισθάνεται σαν στο σπίτι του! Λόγοι καλής φιλοξενίας!

Καλό μήνα!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Καλο μηνα!
Ο Σαμαρας ισως να ηρθε για να γελασει με τα χαλια της Αμερικης, γιατι τα χαλια της Ελλαδας ειναι για κλαματα!
Δεν μπορεις να φανταστεις το τι λεγεται στην τηλεοραση και στο ραδιοφωνο εδω!
Οι Ρεπουμπλικανοι μισουν τον Ομπαμα τοσο πολυ που εφτασαν να λενε οτι... "οσοι ειναι με τον Ομπαμα ειναι ναρκομανεις, κρακ και κοκαϊνη τους εχουν καταστρεψει τα μυαλα" απιστευτα πραγματα!
Φυσικα, η ιδια ή χειροτερη σχιζοφρενεια και στην Ελλαδα, οπου... ναι μεν καποτε τα στρατευματα του Χιτλερ ηρθαν και σκοτωσαν Ελληνες πολιτες, αλλα τωρα ομως... Ελληνες πολιτες υποστηριζουν και ψηφιζουν την Χρυση Αυγη που λατρευει τον Χιτλερ!
Δεν νομιζω να ψεκαζουν οι κυβερνησεις τον κοσμο, καποιος αλλος απο πιο ψηλα, ψεκαζει ολο το κοσμο, ολη τη γη!

Hfaistiwnas said...

Τελικά πολλά πράγματα δεν έχουν σύνορα! χεχε
Καλό μήνα!!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Ναι, ειναι τοσα πολλα... η φτωχια, η αγνοια, η πεινα, η αναγκη, η απλιστια, η ψευτια, το μισος, ο ρατσισμος, και τοσα αλλα δεν γνωριζουν συνορα... σε αντιθεση με την ανθρωπια, την καλοσυνη, την αξιοπρεπεια, την κατανοηση, και λιγα άλλα που τα εχουμε αποκηρυξει και εξορισει, και ειναι σχεδον αδυνατον να τα βρει κανεις!
Καλο μηνα! :)

mahler76 said...

Καλά ο Φαϊλος είναι μεγάλη περσόνα. Όχι βέβαια σαν τον περφόρμερ Άγιο Πειραιώς, αλλά το γέλιο του το βγάζει.

Levina said...

Mα τι ωραίος συναγωνισμός... τι ευγενής άμιλλα περί ηλιθιότητας!!!
Νομίζω πως αυτός ο πλανήτης έχει κατασκευαστικό λάθος... δεν διαθέτει κουμπί reset...

υγ. Μου αρέσει που μιλάτε έξω από τα δόντια σε κάθε σας ανάρτηση ... είναι λίγος καιρός που σας παρακολουθώ.

Καλό απόγευμα ...

Ephemeron said...

@ mahler76
Μιλαμε για πολυ μεγαλες "προσωπικοτητες", με γνωμες που εχουν κυρος και ειναι στηριγμενες στη λογικη του... παραλογου!
Αλλα κι εδω δεν παμε πισω, προχτες εδω βγηκε ενας πασιγνωστος ακροδεξιος δημαγωγος και φωναζε στο ραδιοφωνο οτι ολοι οσοι υποστηριζουν τον Ομπαμα ειναι "crack-heads" (ναρκομανεις)!!!
"Μικρη λεπτομερεια"... το ατομο που ειπε τα παραπανω ειχε ρεζιλευτει δημοσια σε ολη την Αμερικη για το οτι καταπινε οπιουχα με την δικαιολογια οτι ηθελε να χαλαρωσει, για να παιξει... γκολφ!!!

Ephemeron said...

@ Levina Vil
Ακριβως οπως το λετε!
Μας τελειωσε η αμιλλα για κατι το ανθρωπινο, για κατι το καλυτερο, και μια που δεν εχουμε να κανουμε τιποτα καλυτερο -δουλεια δεν ειχε ο διαβολος- εχουμε στην κυριολεξια αφιερωθει στην "ευγενη αμιλλα περι ηλιθιοτητας"! Και το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε πως να πατησουμε φρενο!
Ευχομαι Καλο μηνα!

ασωτος γιος said...

ειναι μεγαλος μαγκας και καλα! ε ρε τι ζούμε σαυτη τη χωρα

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Η χωρα -η καθε χωρα- ειναι μια χαρα! Δυστυχως ομως μερικοι απο εμας θελουμε την χωρα σαν "γουρουνοστάσιο", για να αισθανομαστε σαν το σπιτι μας!
Λιγακι αργά, αλλά... Καλο μηνα! :)