Tuesday, April 30, 2013

After the storm

Ενα απο τα πραγματα που σωζουν την μερα, οσο "φρικιαστικη" κι αν ειναι, ειναι η παραγωγη μουσικης.
Aλλο ενα μικρο μουσικο κοματι για φιλμ, δημιουργημα μερικων ωρων την ημερα και με συνολικη δουλεια μιας εβδομαδας, ας μην ξεχναμε οτι μετα απο καθε καταιγιδα ερχεται η γαληνη, "After the storm".  



"After the storm"
Produced, performed, edited and mixed by Kosta
Digital Audio Workstation:  Tracktion 4
FX plugins: Korg MDE-X, IK Multimedia T-Racks 3 Vintage Compressor 670

4 comments:

ασωτος γιος said...

όντως κινηματογραφικο και ατμοσφαρικο
καλη σπερα απο Ελλάδα

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Καλησπερα! Θα ανεβασω κι αλλα, ισως και... μερικα με φωνη (για να γελασει και ο καθε πικραμενος! χα-χα-χα!)
Προς στιγμη εχω πεθανει απο κουραση γιατι φτιαχνω τα πατωματα στις κρεβατοκαμαρες. Την ωρα που εσεις την Κυριακη θα τρωτε το Πασχαλινο αρνι (τυχεροι!!!) εγω ακομα θα προετοιμαζω το τσιμεντο στο πατωμα, ωστε να αρχισει απο την επομενη εβδομαδα το στρωσιμο με πλακες (εχω "φτυσει αιμα" αλλα ελπιζω πως οταν τελειωσει ολη η δουλεια θα αξιζει το κοπο)
Ευχομαι να εχεις Καλο Πασχα!

Ξενικός said...

από τα πράγματα που θα ήθελα να είχα μάθει, η μουσική, δηλαδή η σύνθεση, είναι πρώτη στον πίνακά μου των χαμένων ευκαιριών. Νακούς όλη μέρα μελωδίες μέσα σου, και να μην μπορείς να τις καταγράψεις...
Είσαι καλότυχος με αυτή σου τη δεξιότητα.
Ξενικός

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Δεν ειχα παρει μαθηματα μουσικης ποτε, αλλα τωρα προσπαθω να κερδισω ολα οσα εχασα ολα τα χρονια σε οτι εχει σχεση με τη μουσικη. Παλευω με τον ηχο εδω και 3 χρονια τωρα, ξοδευω αρκετο χρονο, ωρες καθε μερα. Μαθαινω παραγωγη ηχου με software και το θεωρω κατι το καταπληκτικο. Ειναι σαν να εχεις σε ενα λαπτοπ ενα ολοκληρο στουντιο το οποιο εναι γεματο με οτι μουσικα οργανα μπορεις να φανταστεις. Με λιγα λογια ενας παραδεισος.