Thursday, January 19, 2012

Προεκλογικες εκπληξεις... Μερος Δευτερο (και φαρμακερο!)

Καταπληκτικα νεα!
Πριν δυο λεπτα ειδα ενα παρα πολυ μικρο μερος απο την συνεντευξη της πρωην συζυγου του υποψηφιου για την προεδρια Νιουτ Γκινγκριτς, και μαλλον σημερα εχει να γινει χαμος στο internet και στην τηλεοραση!
Οσο για την gay κοινοτητα χοροπηδαει απο την χαρα της!
Γιατι; Διοτι το τι θα πει σημερα το απογευμα η πρωην συζυγος για τον υποψηφιο προεδρο Νιουτ ειναι αρκετο για να γινουν μεγαλες αλλαγες κατω στο δρομο...
Ο Νιουτ Γκινγκριτς "ενθερμος χριστιανος", "υπερασπιστης των οικογενειακων αξιων" και "ασταματητος μαχητης εναντιον των gay και της διαφθορας" ειχε ζητησει απο την πρωην γυναικα του να εχουν "ανοικτο γαμο" λεγοντας οτι η "αλλη γυναικα", η οποια τωρα ειναι η νυν συζυγος του, δεν εχει κανενα προβλημα να εχουν πολλαπλες ανοικτες σχεσεις !!!
Ε ρε γελιο που εχει να πεσει σημερα στη τηλεοραση...
Οι χριστιανοι υποστηρικτες του Γκινγκριτς, αλλα γενικα ολοι οι συντηρητικοι, δαγκωνουν τα χειλια τους και ανατριχιαζουν!



 Οι μασκες πεφτουν, η αληθεια ανεβαινει σαν το λαδακι στη κορυφη του νερου, και ο κοσμος θα εχει αλλη μια μεγαλη ευκαιρια να δει τα ψεματα και τις κοροϊδιες των πολιτικων, που τραβανε τον κοσμο απο την μυτη πουλοντας του, πατριωτισμο, θρησκεια και οικογενειακες αξιες...

ΥΓ Μια... "μικρη" λεπτομερεια... Η πρωην συζυγος, συμφωνει με τον πρωην συζυγο της σε ολα τα αλλα, οπως πχ να ειναι εναντιον των μαυρων, εναντιων των gay, εναντιον των μεταναστων, εναντιον της εργατικης ταξης, εναντιον της κοινωνικης και της ιατρικης ασφαλειας,  κλπ, κλπ, αλλα το μονο που την πειραξε ηταν οτι... της ζητησε να εχουν "ανοικτο γαμο" (!!!) 

8 comments:

Hfaistiwnas said...

Ήθελε παιχνιδάκια ε;;; Η εκδίκηση της γυναίκας!!!!

Ephemeron said...

Hfaistiwnas
Καλα να παθει! του χρειαζοταν!
Επι χρονια καταστρεφει τις ζωες αλλων με αυτα που κανει και λεει, αλλα τωρα ηρθε η σειρα του!
Ειχε το θρασος να λεει στο κοσμο να ψηφισουν εναντιον των gay δικαιωματων, γιατι λεει οι gay δεν εχουν τις απαραιτητες χριστιανικες και οικογενειακες αξιες !!!
Ας παρει τωρα "μια τουρτα στη μουρη" και παμε παρακατω!

aizen999 said...

μιμουμενος το ποιητη,θα φραψω κι εγω : οπου κι αν παω οι ανθρώποι με πληγωνουν..

Ephemeron said...

aizen999
δυστυχως... και εχουμε ακομα να δουμε πολλα...

g for george said...

Η διαφορά με την Αμερική (σε σχέση με την Ελλάδα) είναι ότι τουλάχιστον εκεί σε εσάς, κάποιοι αποσύρουν την υποψηφιότητά τους όταν συμβεί κάτι προεκλογικά. Ο κόσμος αντιδρά.

Εδώ.. δεν χρειάζεται νομίζω να σου πω για το τι γίνεται εδώ.

Ephemeron said...

g for george
μπα μη φοβασαι, και εδω τα ιδια...
Ο Γκινγκριτς εχθες επιτεθηκε στα media και τους εχεσε απο πανω μεχρι κατω, επειδη λεει τολμανε να ασχολουνται με την προσωπικη του ζωη!!!
Με αλλα λογια, αυτος εχει το δικαιωμα να ανακατευται με τη δικη μας ζωη και να μας στελνει στο διαβολο, επειδη ειμαστε... gay, αλλα αυτος μπορει να κανει οτι του γουσταρει με τη δικη του ζωη και δεν εχουμε δικαιωμα να λεμε ουτε λεξη... (!!!)

mahler76 said...

πες μου οτι της ζήτησε και κώλο!

Ephemeron said...

mahler76
ελπιζω πως οχι... αυτο θα δημιουργουσε φοβερα μεγαλο ψυχολογικο προβλημα, οχι στην κυρια αλλα στους gay! χα-χα!