Wednesday, January 18, 2012

Προεκλογικες εκπληξεις...

Σημερα παρ ολο οτι μερικα πραγματα πηγαν ασχημα, στο τελος της ημερας θα ελεγα οτι χαρηκα πολυ για δυο ανακοινωσεις που εγιναν μεσω internet και τηλεορασης.
Οι ανακοινωσεις ηταν για δυο Ρεπουμπλικανους -ακροδεξιοι υποψηφιοι για την προεδρια-, και φανταζομαι εκατομυρια Αμερικανων γελανε και χαιρονται σημερα το βραδυ.

Πρωτη ανακοινωση -κεραμιδα στο κεφαλι- για τον απιστευτα αλαζονικο, "σωτηρα του εθνους και του κοσμου ολου", τον Νιούτ Γκίνγκριτς...
Σημερα ανακοινωθηκε οτι, η πρωην συζυγος του Νιουτ η οποια στο παρελθον ειπε.. "μπορω να κανω την πολιτικη καριερα του πρωην συζυγου μου να τελειωσει, απλα και μονο με μια συνεντευξη", εχει ηδη δωσει την συνεντευξη στο καναλι ABC News, και τωρα περιμενουμε να δουμε αν τις επομενες ημερες θα γελασουν και οι πετρες...


Δευτερη ανακοινωση σοκ, αυτη τη φορα για τον πρωην κυβερνητη της Μασαχουσετης και νυν υποψηφιο για την προεδρια, Μίτ Ρόμνι.
Ο Κος Ρόμνι, απ οτι ανακοινωσαν σημερα το απογευμα στην τηλεοραση, εχει -κρατηθειτε- ... 128 μυστικους λογαριασμους στα Cayman Islands !!!
Φυσικα... προεδρος Αμερικης με τοσους λογαριασμους στο εξωτερικο δεν γινεται, και ετσι πολυ συννεφιασμενο φαινεται και το μελλον του Κου Ρόμνι...


Πολλα πραγματα δεν πανε καλα τελευταια, αλλα ενα ειναι σιγουρο... με τις προεκλογικες αναμετρησεις για τις φετινες προεδρικες εκλογες στην Αμερικη θα γελασει και ο καθε πικραμενος!

11 comments:

CsLaKoNaS said...

Δεν είναι απαραίτητα καλά τα νέα Εφήμερε.

Όσο πιο μετριοπαθής είναι ο Ρεπουμπλικάνος που θα πάρει το χρίσμα τόσο πιο δύσκολη θα είναι η μάχη του Προέδρου Ομπάμα.

Μην το ξεχνάς αυτό.

Ephemeron said...

CsLaKoNaS
Δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα ο Ομπαμα στις ερχομενες εκλογες. Οι πιο δυνατοι που θα μπορουσαν να αναμετρηθουν μαζι του ειναι ο Ρομνι και ο Νιουτ. Ο Ρομνι αποκλειεται να βγει προεδρος γιατι ειναι Μορμονος. Ακομα και Ρεπουμπλικανοι δεν θα τον ψηφισουν επειδη δεν ειναι Χριστιανος. Οσο για τον Νιουτ αν η γυναικα του εχει πει στη συνεντευξη τα απιστευτα, τοτε παει κι αυτος. Οι υπολοιποι ειναι απλα διακοσμητικα αντικειμενα, δεν θα μπορεσουν να τα βγαλουν περα με τον Ομπαμα.
Ευχομαι ολοι οι ακροδεξιοι να πανε σπιτακι τους και να μας αφησουν ησυχους... αρκετα καταστρεψαν την χωρα ο Μπους και η παρεουλα του, ευχαριστουμε δεν θα παρουμε αλλο!

Hfaistiwnas said...

Οπότε θα ξεμείνετε από υποψήφιους.. χεχε όλο και κάποιος θα βρεθεί..

Ephemeron said...

Hfaistiwna
Κατι τετοιους σαν τους παραπανω "Κυριους" δεν τους χρειαζεται κανεις, γιατι ειναι μονο για την τσεπη τους και τιποτ' αλλο....

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Μπορούμε να σας στείλουμε κι εμείς υποψήφιους, αν ξεμείνετε... Από άχρηστους κι αχαΐρευτους έχουμε πολλούς προς εξαγωγήν!

Ephemeron said...

Asteroid
χα-χα-χα!
...και η Ελλαδα και η Αμερικη, μπορουν να κανουν εξαγωγη αχρηστων πολιτικων επ απειρον!

Ephemeron said...

CsLaKoNaS
Αν εχεις ωρα σημερα πρεπει να δεις την αναμετρηση των Ρεπουμπλικανων, οσοι εμειναν θα σφαχτουν μεταξυ τους!
Ακριβως οπως τα υπολογιζα, σημερα το πρωι ο Ρομνι εχασε την ψηφο των σουπερ-συντηρητικων στην Iowa (διοτι ΔΕΝ ειναι Χριστιανος) και απο οτι λενε ισως σημερα το ABC News να βγαλει στον αερα την συνεντευξη της πρωην συζυγου του Γκινγκριτς οποτε... παει και αυτος!
Ποιος μενει;;; μενει ο Ρικ Σαντορουμ, που θελει λεει μεχρι να βγαλει νομο που να απαγορεψει και τα προφυλακτικα, γιατι ενας αντρας και μια γυναικα πρεπει να "ερχονται κοντα" μονο οταν ειναι για γονιμοποιηση οπως ειπε ο Θεος... (!!!)
Χα-χα-χα! οι ακροδεξιοι τα εχουν παιξει εντελως, εχουμε να ριξουμε πολυ γελιο!

CsLaKoNaS said...

Ελπίζω σε περίπατο Ομπάμα, γιατί χρειάζονται οι δημοκρατικοί να ξανακερδίσουν τη βουλή των Αντιπροσώπων.

Αντιπροσωπευτική δημοκρατία σημαίνει πως ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.

Αυτή είναι η αμερική των ρεπουμπλικάνων, αυτή αντίστοιχα είναι και η Ελλάδα.

Ephemeron said...

CsLaKoNaS
Μολις ειδα δυο λεπτα απο τη περιβοητη συνεντευξη της πρωην συζυγου του Γκινγκριτς...
Αυτο ηταν τελειωσε η καριερα του!
Αν μπορεις δες ολη την συνεντευξη αργοτερα σημερα... εχει να γινει της τρελλης, οι χριστιανοι της Αμερικης θα ανατριχιασουν σημερα!!!
χα-χα-χα!

mahler76 said...

το θέμα είναι να μην κλάψετε εσείς και ο κόσμος ολάκερος στ τέλος. Ο τελευταίος είναι ο Μορμόνος??

Ephemeron said...

mahler76
εδω εχει πεσει πολυ κλαμα απο το 2008... δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος την εχει πληρωσει μεχρι σημερα...
Ναι, ο τελευταιος ειναι ο Μορμονος (εχει... 16 εγγονια )