Friday, May 20, 2011

Μπραβο στον George Takei !!!




14 comments:

aizen999 said...

δε πα να γαμηθουν λεω εγω! η καθηγητρια φυσικης μου μπορει να αστειευεται με 'τα ανωμαλα ομοια που ελκονται' χωρις επιπτωσεις,κι εγω να πρεπει να ακουω αυτην και την ταξη να σκανε στα γελια,αλλα αμα καποιος καθηγητης θελησει να ανοιξει τα ματια των γκαβωμενων σκατοπαιδων τοτε θα τον κυνηγησει ο νομος? αι στο διαολο πια!

σορι για το βρισιδι αλλα σημερα ειχα ασχημη μερα...

g for george said...

Καλά, ο τύπος είναι απίστευτος. Δεν το περίμενα αυτό το βίντεο.

Ephemeron said...

aizen999
Θυμαμαι στο γυμνασιο ενα "βλαμενο" ειχε πει στη φιλολογο οτι αρνειται να διαβασει Καβαφη γιατι ο ποιητης ηταν πουστης, και η φιλολογος τον πεταξε εξω απ την ταξη. (παλι καλα...)
Νομιζω πολλες φορες υπαρχουν καθηγητες που θελουν να μιλησουν, αλλα δεν μιλανε γιατι φοβουνται μηπως χασουν την δουλεια τους...
sorry for the bad day...
ευχομαι καλο Σαββατοκυριακο!

Ephemeron said...

g for george
Ναι ειναι πολυ καλος!
Οι takei της Αμερικης λατρευουν τον Takei! χα-χα-χα!
Καλο ΣΚ!

ασωτος γιος said...

καλημερα , ναι καλο βιντεο μαρεσει

suncitizen said...

Και όμως....
στην τάξη μου μίλησα περι διαφορετικότητας, περι σεβασμού της κάθε ιδιαιτερότητας, όταν τα παιδιά έκαναν πλάκα. Ακόμα είπα ότι αυτοί που κυνηγούν τους gay μετά κάνουν και άλλα. Είναι γνωστό το ρητό "Πρώτα πήραν τους Εβραίους, αλλα τι με νοιάζει; Εβραίος είμαι; Μετά τους ομοφυλόφιλους, αλλα τί με νοιάζει; Ομοφυλόφιλος είμαι; Μετά τους Τσιγγάνους . Αλλά τι με νοιάζει; Τώρα παίρνουν εμένα! Όμως τώρα πια δεν έχει μείνει κανείς να φωνάξει πια για μένα..." Ειπώθηκε επι Χίτλερ.

nefelokokkugia said...

Αχ..αυτός ο νόμος στο Τενεσί μου θυμίζει τη μάνα μου.
Στο σπίτι της λέει δε θέλει να ακούει τη λέξη gay.
Έτυχε όμως να είμαι εκεί όταν μίλησα πριν λίγο καιρό στην έφηβη ανηψιά μου για την ομοφυλοφυλία (ότι ήξερα και εγώ η ταλαίπωρη θεία).
Αλλά πάντως ήξερα ότι gay, δεν γίνονται αυτοί που είναι άσχημοι και δεν τους κάθονται οι γυναίκες, όπως υποστήριζε φανατικά η ανηψιά.
Μέχρι που άρχισε να μας παρακαλεί η μάνα μου να μην ξαναπούμε τη λέξη gay γιατί είχε ανέβει η πίεση ήδη στο 18. χιχιχ.
Τι κρίμα που δεν είχα δει το βιντεο νωρίτερα...

Ephemeron said...

g for george
Καλο! καλο!!!

Ephemeron said...

suncitizen
Ναι, σωστο το ρητο.
Εσυ μπορει να το εκανες (και μπραβο σου!) αλλοι ομως δεν τολμουν, δεν μπορουν,... :(

Ephemeron said...

nefelokokkugia
εμενα μου ανεβαινει η πιεση ακομα και οταν δεν μιλανε καθολου για gay, λες και δεν υπαρχουν... αυτο ειναι πολυ βολικο αλλα και πολυ Ελληνικο... καντο αλλα μη το λες, καντο μοκολα!
Οπως γενικα και με το τι γινεται... κλεψε την εφορια αλλα μην το λες, χρεωσε τη χωρα αλλα μην το λες, κερατωσε την γυναικα σου αλλα μην το λες, κλπ κλπ...
Οι πιο πολλοι δυστυχως δεν εχουν καταλαβει οτι το να μην πεις τιποτα τωρα, ισως να σε κανει να ουρλιαξεις με πονο στο μελλον...

Anonymous said...

Επιπλέον είναι πολύ βολικό για τα εκάστοτε κοινωνικο-πολιτικά συστήματα, την οργανωμένη θρησκεία, αλλά και για τις ατομικές συνειδήσεις να τοποθετείται η ηθική κάτω από τη μέση... τη στιγμή που το φως και η σκιά από το μυαλό ξεκινάνε κι εκεί μεθοδεύονται.

Αλλά είπαμε, πάνω απ΄όλα το βόλεμα. Αυτό το βόλεμα πληρώνει τώρα η Ελλάδα. Κι άντε να ξεβολευτεί η μάζα...

Ephemeron said...

Branwen66
Αλλαγες θα ερθουν και στην Ελλαδα, οπως ηρθαν και αλλου. Τα πραγματα θα αλλαξουν, οι Ελληνες ομως; Θα αλλαξουν οι Ελληνες ενω οι καταστασεις γυρω αλλαζουν, η θα κλεισουν τα ματια, νομιζοντας οτι ολα ειναι απλα ενα κακο ονειρο, που θα χαθει με το πρωϊνο φως;

mahler76 said...

ΘΕΟΣ ο τύπος!!!

Ephemeron said...

mahler76,
Ναι, πολυ καλος!
Να που βγηκε και κατι καλο, απ το Star Trek και το USS Enterprise!