Sunday, April 3, 2016

Αθανατη Ελλαδα!

Πριν ενα σχεδον μηνα η αδελφη μου εστειλε στην μητερα μας στην Αθηνα μεσω τραπεζας 1.300 δολλαρια.
Εχθες μου ειπε οτι απο τα 1.300 που εστειλε στη μητερα μας η Ελληνικη τραπεζα κατακρατησε τα... 300 για κοστος τραπεζικων συναλλαγων!!!

Πρωι Κυριακης, καθομαι κατω απο τις φοινικιες ακουω τα πουλακια να τραγουδανε το ανοιξιατικο τραγουδι τους και σκεπτομαι οτι... Ακομα και αν ειχαμε δωσει τα χρηματα σε καποιον, να τα ειχε κανει μασουρακι και να τα ειχε βαλει στον κ... του και να διεσχιζε τον Ατλαντικο και την Μεσογειο κολυμποντας για να τα εφερνε στην Αθηνα δεν θα μας κοστιζε 300!!!
Αθανατη Ελλαδα - για αλλη μια φορα!  

4 comments:

CsLaKoNaS said...

Αποκλείεται να κράτησε η τράπεζα 300 δολλάρια για έξοδα εμβάσματος. Κάτι άλλο θα συμβαίνει, τσέκαρέ το.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Αυτη ηταν η απαντηση του διευθυντη της τραπεζας για την κατακρατηση του παραπανω ποσου! Κοστος τραπεζικων συναλλαγων! Απο εκει και περα δεν γινεται τιποτα...

CsLaKoNaS said...

Πολύ κουφό μου ακούγεται. Την επόμενη φορά ρώτα για τις προμήθειες ένθεν κι ένθεν! Επίσης σκέψου την περίπτωση του western union.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Δυστυχως δεν μπορεις να βρεις ακρη σ'αυτη τη χωρα... Ναι, εχεις δικιο, το σκεφτηκα κι εγω το western union και θα το εξετασω.

...τα πραγματα που λεγονται και γινονται εκει δεν γινονται ουτε σε τρελοκομειο, αλλα κατα καποιο θαυματουργο τροπο πολλοι Ελληνες τα θεωρουν απολυτως λογικα... τι να πω; ομαδικος παραλογισμος;;;
-οπως ειπε και το αλλο "μεγαλο κεφαλι" 3 μερες... "μα γιατι μιλατε για τα αποτελεσματα μας και δεν μιλατε για τις προθεσεις μας;" ...διοτι οπως γνωριζουν ολοι στην Ελλαδα σημασια εχει η προθεση και οχι το αποτελεσμα! ουτε σε διαδρομους τρελοκομειου δεν λεγονται κατι τετοια!!!