Tuesday, June 16, 2015

Η θεωρια των... επικινδυνων παιχνιδιων.

Οπως πολυ καλα γνωριζει ο Κος Βαρουφακης -master της θεωριας των παιχνιδιων- ολα τα παιχνιδια καποτε τελειωνουν.
Και το επικινδυνο παιχνιδι του Κου Βαρουφακη και του Κου Τσιπρα φτανει στο τελος του μαζι με το τελος του Ιουνιου.
Και μετά τα τρελλά παιχνιδια, και τις χαρες, και τα νταουλια, δυστυχως ερχεται η ωρα της πραγματικοτητας.
Απλα ας σκεφτουμε οτι η Ευρωπη κανει, επι χρονια τωρα, σχεδια για το πως θα αντιμετωπισει την κριση σε περιπτωση ρηξης, αντιθετα με τον Κο Τσιπρα και τον Κο Βαρουφακη που δεν εχουν κανενα απολυτως σχεδιο σε περιπτωση ρηξης, γιατι πιστευουν οτι με τις υβρεις και τις απειλες θα κανουν τους Ευρωπαιους να χορευουν σαν αρκουδες σε αναμενα καρβουνα!!!
Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη και θα ειναι παρα πολυ σκληρη και επιπονη, θα ειναι κατι το τρομακτικο, κατι σαν ... να παιζει ο λαος "Μακρια Γαϊδουρα" και να πεσει στην πλατη του ο Καμενος!!!

6 comments:

CsLaKoNaS said...

Όλοι αυτοί οι υποστηρικτές/ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ στη μπλογκόσφαιρα που είναι; Γιατί δε βγαίνουν να μας πουν κάτι;

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Απ οτι βλεπω... ο κοσμος μαλλον εχει πεσει σε κωμα!

Ο χλιδάτος Πάνος ντύθηκε ναύαρχος, πήρε το γιωτ και πήγε Υδρα

http://www.protothema.gr/politics/article/484892/o-hlidatos-panos-duthike-nauarhos-pire-to-giot-kai-pige-udra/


CsLaKoNaS said...

Η Χώρα μπαίνει κατά πάσα πιθανότητα σε καθεστώς capital control το Σ/Κ.

Πρέπει να μάθουμε τη γνώμη όσων ψήφισαν αυτούς που σε δύο μήνες θα δικάζονται επί (τουλάχιστον) Απιστία του Δημοσίου. Τελειώσαν τα αστεία.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Δυστυχως δεν τα βλεπω τα πραγματα να πηγαινουν καλα...
Απλα και μονο το οτι το τριο Βαρουφακης-Τσιπρας-Καμενος μετα απ οσα εχουν κανει και πει δεν φοβιζει τον κοσμο... τι να πω;
Υπαρχουν πολλοι που δεν θελουν την Ευρωπη στο σβερκο τους ωστε να κλεβουν πιο ευκολα χωρις κανενα ελεγχο, και δεν δινουν δεκαρακι ακομα κι αν αυτο εφερνε το κοσμο σε τρισαθλιο επιπεδο.
Ο λαϊκισμος δεν θα καταστρεψει τη χωρα, την χωρα θα την καταστρεψουν μερικοι πολιτικοι που υποστηριζουν και διαδιδουν τον λαϊκισμο ετσι ωστε να κανουν οτι ακριβως θελουν αυτοι.

CsLaKoNaS said...

Τέρμα τα λόγια και οι αναλύσεις φίλε Εφήμερε. Αν τολμήσει η κυβέρνηση να πάει σε πτώχευση την ίδια ώρα θα πάνε φυλακή. Δυστυχώς η χώρα θα έχει καταστραφεί μέχρι τότε και το Ειδικό (μη σου πω Λαϊκό) Δικαστήριο για τον Τσίπρα θα είναι το έλασσον.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Ο Βαρουφακης και ο Τσιπρας τελικα ειναι ικανοι να καταστρεψουν την χωρα απλα και μονο για το εγω τους και τα παραλογα πιστευω τους. Οταν ο κοσμος καταλαβει το τι ακριβως εγινε ισως να ειναι παρα πολυ αργα.