Wednesday, April 1, 2015

Το βρηκα!-το βρηκα!!!

Στην αρχη μπερδευτικα... μπερδευτικα πολυ ασχημα!
Ειναι λεει ολες οι κυβερνησεις σε ενα κρουαζιεροπλοιο, -ωραια μεχρι εδω!
Βρηκαν ομως οτι η Ελληνικη κυβερνηση δεν θελει να πληρωσει εισιτηριο και θελει -για αλλη μια φορα- τζαμπα κρουαζιερα!
Κατα την Ελληνικη κυβερνηση, δεν εχει καμια απολυτως σημασια το οτι δεν θελουν να πληρωσουν εισιτηριο!
Σημασια εχει οτι οι αλλες κυβερνησεις μισουν την Ελληνικη κυβερνηση -με φοβερο μισος-  γιατι λεει μονο η Ελληνικη κυβερνηση ξερει πως να φτιαχνει αγνο τυρι φετα (!) και γι' αυτο θελουν να την πεταξουν στην θαλασσα! -τι φοβερο μισος κι αυτο!
Ομως η Ελληνικη κυβερνηση δεν δαγκωνει, και ετοιμαζεται να πηδηξει στη θαλασσα, γιατι λεει προτιμα την αξιοπρεπεια απο το... να πληρωσει εισιτηριο σε κρουαζιεροπλοιο!
Φευ ομως.. αλας!  η θαλασσα ειναι γεματη καρχαριες! -αν και μερικοι της κυβερνησης δεν εχουν κανενα απολυτως φοβο, γιατι ειναι εντελως αχωνευτοι και οι καρχαριες θα τους ξερασουν αμεσως!
Ποιος θα ερθει να σωσει τους ναυαγους της κυβερνησης;;;
Ο στολος του ξανθου γενους;;;
Δεν νομιζω να εχουν χρονο για καινουργια προβληματα...
Ποιος θα ερθει να σωσει την αξιοπρεπη αυτη κυβερνηση, που την μια μερα τα κανει κουγκι και την αλλη μερα αμολαει τζιχαντιστες στα περατα του κοσμου;;;
Ποιος;;; ποιος θα τους σωσει;;;
Στ αυτια μου αντηχησαν σαν πασχαλινες καμπανες τα λογια του σοφου υπουργου.. "money isn't everything, all we need is love", και σαν ενα θαυμα λες και με πλημμυρισε μια ευωδια απο "σουβλακι με απ ολα", καταλαβα επιτελους! το βρηκα!-το βρηκα!!!
Να ποιος θα σωσει τους αξιοπρεπεις ναυαγους της κυβερνησης απο τους καρχαριες του καπιταλισμου και της παγκοσμιοποιησης...

No comments: