Monday, December 29, 2014

Φτου! να μην μας βασκανω!

Αν καποιος λαβει υπ οψην την συσταση της Ελληνικης βουλης τοτε το μονο που μπορει να σκεφτει ειναι οτι.. ο Ελληνικος λαος ειναι οχι απλα "σοφος", αλλα "πανσοφος"!
Γι αυτο ακριβως και η Ελληνικη βουλη ειναι γεματη με μπροκολα, ραδικια και ραπανακια, ετσι ακριβως οπως την θελει ο "σοφος" λαος,  δηλαδη... μια υπεροχη λαϊκη αγορα!!!
Ναι! ειναι αληθεια! σαν "σοφος" λαος ειμαστε ΤΕΛΕΙΟΙ (!)  και ΑΠΟΛΥΤΩΣ (!) αξεπεραστοι!
Φτου! να μην μας βασκανω!!!

6 comments:

mahler76 said...

Αν κρίνουμε από τις αποφάσεις που από αρχαιοτάτων χρόνων παίρνουν οι λαοί όταν αποφασίζουν μαζικά, τότε η σκέψη μας θα πήγαινε στο κακό. Η δημοκρατία μας αυτή είναι. Με τα καλά και τα κακά της. Καλή χρονιά να έχουμε και καλές αποφάσεις να πάρουμε!

Ephemeron said...

@ mahler76
Απ οτι βλεπω και ακουω κραταω μικρο καλαθι. Οποιο και να ειναι το αποτελεσμα των εκλογων η κατασταση δυστυχως θα ειναι δυσκολη.
Ευχομαι μια καλη χρονια!
(...και ξαφνικα στις ειδησεις λενε οτι κατεβαινει κυμα ψυχους απο την Αλασκα, και ισως να δουμε χιονι οχι μονο στα γυρω βουνα αλλα ακομα και στην κοιλαδα, στην ερημο!!!)

Anonymous said...

Ναι. Τόσο, μα τόσο σοφός ο λαός που ανεβάζει τα ποσοστά των νεοναζί.
Τέλος πάντων, μέρες που είναι δεν θα γκρινιάξω.
Θα ευχηθώ καλή πρωτοχρονιά και μια καλή βροχή εκεί που ζεις!
Φιλί!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Αυτο με την ΧΑ μου εχει καθησει στο λαιμο, ακομα δεν μπορω να το καταπιω, και αδυνατω να καταλαβω πως σκεφτεται καποιος κοσμος!
Πηγαμε σινεμα για να δουμε το "Imitation game" (δεν ενθουσιαστηκα...) και μολις βγηκαμε ειχε βρεξει και ολα τα βουνα τριγυρω ηταν χιονισμενα!
Ευχομαι Καλη Χρονια γεματη υγεια!
Φιλια!

mahler76 said...

Χιόνιιιιιιι, χιόνι παντού!!! Καλή χρονιά φίλε μου!

Ephemeron said...

@ mahler76
Φιλια και Καλη Χρονια γεματη υγεια!