Sunday, October 13, 2013

Αναγνωστικο Α Δημοτικου - Τωρα σε νεα ανανεωμενη εκδοση!


13 comments:

Hfaistiwnas said...

xaxaxa καλημέρα!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Καλημερα! :)

Levina said...

Πολύ καλή εκδοχή!
:-)

Καλή εβδομάδα !

Xenoudis - Ξενούδης said...

Πάλι καλά που δεν κόπηκε η μιλιά της μητέρας!
Πάντως, με μια τσιπούρα στον καθένα, πάλι στην ωραιοποίηση των καταστάσεων καταλήγουμε... Πόσες οικογένειες ανέργων έχουν αυτή την τύχη;
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Levina Vil
Την ωρα που ο προεδρος της Google προσπαθει να πεισει τους Ελληνες να επενδυσουν στην τεχνολογια, το παλιο αναγνωστικο της Α Δημοτικου γινεται best seller !
Ανεπαναληπτο! :D

Καλη εβδομαδα!

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Και προσεξε πως εχουν σερβιριστει!
Ολα τα ψαρια στα πιατα παρατεταγμενα με απολυτη ακριβεια, να κοιταζουν στην ιδια κατευθυνση, γιατι.. αν ηταν σερβιρισμενα διαφορετικα θα επεφτε το ταβανι και θα πλακωνε ολη την οικογενεια!

Δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι Ελληνες που ΔΕΝ δινουν δεκαρακι για φτωχους, ανεργους και αστεγους...
Να μερικοι απο αυτους απο σημερινες ειδησεις...

Δικηγόρος στη Γλυφάδα δεν εξέδωσε 3 αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ύψους 723.353 €.
Δικηγόρος στον Άγιο Δημήτριο δεν εξέδωσε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ύψους 1.100.000 €.
Δικηγόρος στην Αθήνα δεν εξέδωσε 1 απόδειξη παροχής υπηρεσιών ύψους 1.000.000 €.
Πλαστικός χειρουργός δεν δήλωσε έσοδα 2.318.198 €.
Γνωστός τραγουδιστής δεν εξέδωσε φορολογικά στοιχεία παροχής υπηρεσιών ύψους 2.793.955 €.

Οταν οι Ελληνες ανοιξουν τα ματια τους, που εκλεισαν κουρασμενα μετα απο το συνεχες διαβασμα βιβλιων Δημοτικου (!), και δουν ποσο τους δουλευουν αυτοι που του ξαναπλασαρουν το Αναγνωστικο, ισως να ειναι πολυ αργα...

Anonymous said...

"Νι νι νι, όλοι για το Δαφνί"!!!
Κλαίω από τα γέλια!
Εξαιρετική η ιδέα σου!
Καλημέρα!

Levina said...

Θα με βρίζεις με αυτό που θα σου γράψω αλλά πριν κάτι χρόνια το είδα αυτό το αναγνωστικό και το αγόρασα... τόσο κολλημένη με την παράδοση λέμε... όταν λοιπόν το έφερα σπίτι μου και το άνοιξα με έπιασε μια ανατριχίλα σαν να είχα βάλει κάτι βρυκολακιασμένο σπίτι μου και πάραυτα το εξαφάνισα και μη τον ξανάδατε...
Θα μου πεις γιατί το αγόρασες;
Θα σου απαντήσω πως κατά βάθος δεν ξέρω... μάλλον κάτι ήθελα που να μου θυμίσει τα παιδικά μου χρόνια μα κι αυτά τελικά εφιάλτης ήταν όσο πήγαινα στο σχολείο και θυμάμαι τον δάσκαλο που δεν με άφηνε να ζωγραφίζω για να μην πάρω τον κακό δρόμο ή να φτιάχνω καραγκιόζηδες με χαρτιά τετραδίου και έλεγε στην μητέρα μου να με προσέχει γιατι κάτι δεν πήγαινε καλά με την νοημοσύνη μου.
Να τι αναμνήσεις μου έφερε το καταραμένο :-)
Άντε τώρα βρίσε κι εσύ για την χαζομάρα που έκανα....

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Ισως πρεπει να αναρτησω και αλλες σελιδες απο το "ανανεωμενο" αναγνωστικο! χα-χα!
Καλησπερα!

Ephemeron said...

@ Levina Vil
Οχι δεν θα σε βρισω! Σε καταλαβαινω!
Παρακατω ενα σχολιο που εβαλα σε καποια ιστοσελιδα και δεν αρεσε στο κοσμο... (ξυδι!)

"Σιχαινομαι τα χρονια του Δημοτικου! Ηταν απαισια! Η δασκαλα μου ηταν μια στριμενη σαδιστρια, σκετη ηρωϊδα απο βιβλια του Σαντ, μαλλον ειχε χασει την δουλεια της οταν εκλεισαν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης στη Γερμανια και ειχε ερθει και εκανε αιτηση στο Δημοσιο, και για κακη μου τυχη την διορισαν στο σχολειο μου! Το ξυλο που ειχα φαει δεν λεγεται! οχι μονο εγω ολη η ταξη! Ετσι και εβλεπε κανενα παιδι να χαμογελαει "ελα εδω εσυ", και να φαε κι αυτη, φαε και την αλλη! Το μονο παιδι στη ταξη που δεν ετρωγε ξυλο ηταν ο Λαζαρος, γιος του ξυλουργου, που εδινε δωρεαν ξυλινες βεργες για να βαραει η δασκαλα τα παιδια! Και να! να βαραει τα παιδια η σαδιστρια δασκαλα, και να σπανε οι βεργες απο το πολυ ξυλο που εριχνε, και συνεχεια να την εφοδιαζει ο ξυλουργος με καινουργιες! Καλε ποιες φωτιες καψανε τα δαση;;; ψεματα λενε!!! Ετσι εξαφανιστηκαν τα μισα δαση στη Μακεδονια! Δεν προλαβαιναν να κοβουν δεντρα και δεντρα για να φτιαχνουν βεργες για την δασκαλα μας που μας ειχε σκοτωσει στο ξυλο! Δεν με χαιρετατε με τα αναγνωστικα σας λεω εγω!"

Ephemeron said...

@ @ Levina Vil
Η δικη μου δασκαλα ειχε καλεσει την μητερα μου και της ειχε πει οτι ειχα μεγαλο προβλημα και επρεπε να με παει σε ψυχιατρο γιατι... γελουσα πιο πολυ απ τ' αλλα παιδια!!! φαντασου...

Levina said...

Τι αρρωστημένοι άνθρωποι εκπαίδευαν υποτίθεται σωστούς ανθρώπους για να βγουν κάποτε στην ζωή... τους έδιναν εφόδια και τους βοηθούσαν να ανοίξουν τα φτερά τους !
Και οι γονείς που τους πίστευαν και άκουγαν τις συμβουλές τους νομίζοντας πως ο δάσκαλος τα γνωρίζει όλα !
Κάπως έτσι έφτασα να σιχαθώ τα θρανία και να είναι βασανιστήριο η κάθε μου μέρα στο σχολείο μέχρι τέλους ... Είχα διαβάσει ένα καράβι βιβλία μέχρι τα δεκαεφτά μου και όμως οι δυο καθηγήτριές μου επέμεναν πως αυτά είναι άχρηστες γνώσεις αν δεν μάθαινα Λατινικά ή Μαθηματικά...
Παγώνω και μόνο που τους θυμάμαι όλους αυτούς και ζηλεύω που υπήρχαν άξιοι εκπαιδευτικοί που εγώ δεν γνώρισα και δεν μαθήτευσα κοντά τους.

Καλό βράδυ :-)

Ephemeron said...

@ Levina Vil
Δημοτικο-Γυμνασιο-Λυκειο- Πανεπιστημιο, απ ολα τα χρονια με δυσκολια να μου εχουν μεινει ενα δυο μικροπραγματα απο δυο καθηγητες, και αυτο ηταν ολο!
Δυστυχως οι πιο πολλοι ηταν στενομυαλοι και αμορφωτοι, που πιστευαν οτι αυτοι τα ξερουν ΟΛΑ και ολοι οι αλλοι δεν ξερουν τιποτα!