Thursday, January 14, 2010

Οι χριστιανο-φασιστο-freaks ξαναχτυπουν !!!

Ο Pat Robertson, πασιγνωστος θρησκευτικος καθοδηγητης των χριστιανων της Αμερικης, ξαναχτυπα!!! Αυτη τη φορα... δεν φταινε οι gay!!!
Ο αχρειος, αναιδεστατος, δημαγωγος, τσαρλατανος, απανθρωπος, χριστιανο-φασιστο-freak, Pat Robertson βγηκε στην τηλεοραση και ειπε οτι... "ο Θεος τιμωρησε τους Αϊτινους γιατι ειχαν κανει συμφωνια με το Διαβολο, για να τους βοηθησει να απελευθερωθουν απο τους Γαλλους..."
Οταν το ειδα στην τηλεοραση μου ηρθε να πιασω μια καρεκλα και να κανω την τηλεοραση κοματια, αλλα κρατηθηκα γιατι ειναι High Definition ακριβη και την χρειαζομαι για τα δικα μου video, σκεφτηκα να πηδηξω απο το μπαλκονι να σκοτωθω να μην ακουω πια τετοια απιστευτα, αλλα το σπιτι ειναι ισογειο... μ' επιασε πανικος... τελος παντων... δειτε το video...

25 comments:

gay super hero said...

Ξέρει αυτός.

Είναι κολλητός με το διάβολο και του τα λέει όλα!

Ephemeron said...

gay super hero,
Αυτον ακομα και ο Διαβολος τον αποφευγει, τοσο χαμηλα εχει παει!!!
Αυτος ειχε πει πριν χρονια οτι η καταστροφες στη Νεα Ορλεανη εγιναν απο το Θεο για να τους τιμωρησει γιατι η πολη αφηνε τους gay ριχνουν παρτυ και να ξεσαλωνουν!!!

another george blog said...

Άφωνος.

another george blog said...

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν και να λένε τέτοια πράγματα. Αναρωτιέμαι, δεν βλέπουν ότι είναι αρρωστημένος; κανείς τους;

another george blog said...

Το βίντεο δεν κατάφερα να το δω όλο, το σταμάτησα στο 23ο δευτερόλεπτο γιατί μου ήρθε να σπάσω το λαπτοπ μου και θα ήταν κρίμα.

Δεν έχεις ιδέα πόσο εκνευρίστηκα.

Ephemeron said...

another george blog,
παρανοια που εχει ξεπερασει καθε ορια...

mahler76 said...

έλεος!!!

Hfaistiwnas said...

Απλά τα παιξε!

the boy with the arab strap said...

η φατσα του με αποτρεπει να δω το βιντεο , δεν θελω να συγχιστω περισσοτερο

Unknown said...

There is only one word to describe him; DOUCHEBAG!!!

Elementstv said...

Απλα θλιβερο...Μου την σπαει οταν ψαχνουν να βρουν ενα κρυμμενο νοημα πισω απο μια τραγωδια.

Θυμαμαι πριν απο χρονια οταν στην κωμοπολη μου, ειχαν σκοτωθει δυο νεα 19 και 20 χρονω παιδια με αυτοκινητα και ειχε παει ολη η πολη στις κηδειες.Θυμαμαι να ακουω κατι κλωσσες να λενε οτι ο Θεος το εκανε για να μαθουν τα δικα τους παιδια να προσεχουν. Ναι μαρη σιγα μην πεθανει καποιος για ναναι καλα το δικο σου παιδι. Πολλες φορες δεν υπαρχει νοημα στο θανατο και το να προσπαθουμε να βρουμε ενα, με εκνευριζει...

sCaTterBraiN said...

καλά αυτός μπορεί να είναι σαλεμένος - το περίεργο είναι ότι υπάρχουν και ζώα που τον πιστεύουν. καλό ψόφο του!

Βρομιστεράκι said...

$#$@%!@#%$@&()&(*#@!%
ΛΟΒΟΤΟΜΗ! ΛΟΒΟΤΟΜΗ! ΛΟΒΟΤΟΜΗ!

Unknown said...

Δεν πάει στο διάολο ο τράγος καλύτερα;
Τουλάχιστον εκεί ανοίκει.
Ντροπή του να λέει τέτοια το κτήνος.

Ephemeron said...

mahler,
ασε να πανε...

Hfaistiwna,
Εντελως!!!

Οff,
δεν εχεις αδικο...

Mary,
A big one!!!

Elementstv,
θλιβερο και αισχρο!!!

scatterbrain,
Ο τσαρλατανος την δουλια του κανει... και ομως υπαρχουν εκατομυρια (ηλιθιων) εκει εξω που πιστευουν τα "απιστευτα" που λεει το φροκαλο, που να μην σωσει...

βρομιστερακι,
ε μα του χρειαζεται!!!

bear,
κατι μου λεει οτι ουτε ο διαβολος δεν θελει να ειναι κοντα του...
Ελπιζω γρηγορα να παει στα τσακίδια... :)

xomeritis said...

Υπάρχει ακόμα αυτός; Χαρά σ' αυτούς που τον πληρώνουν.

Ephemeron said...

xomeriti,
ναι που να μην σωσει, μην τον εβρει το πρωϊ, το φροκαλο... ακομα εδω ειναι... που κακο χρονο ναχει...

suncitizen said...

Να έχεις υπόψη σου ότι η Δυτική Θεολογία ήταν η αιτία γέννησης των σύγχρονων άθεων διανοητών. Κι αυτό, γιατί παρουσιάζει ένα Θεό Αφέντη - Δυνάστη - Σατράπη - Καταπιεστή - Τρομοκράτη - Εκδικητή.
Έτσι, σωστά οι άθεοι διανοητές της Δύσης αρνήθηκαν ένα Θεό που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. (Ο Θεός αγάπη εστί λέει ο Ιωάννης...)
Ο συγκεκριμένος τυπάκος που αναφέρεις, προέρχεται από μια εκκλησία που φτιάχτηκε από μονη της μετα το 1600 φεύγα μετά Χριστόν και είναι ένα τυπικό παράδειγμα της Δυτικής Θεολογίας που όπως βλέπεις εξοργίζει κάθε ανθρώπινη ψυχή.
Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι οι πρώτοι επίσιμα άθεοι ήταν οι Έλληνες Φυσικοί Φιλόσοφοι (π.χ. Ηράκλειτος). Όμως αν μιλάμε για μετά Χριστόν, η αθεϊα επίσημα εμφανίστηκε στη Δύση, ύστερα από την απάνθρωπη παπική καταπίεση των ανθρώπων.
Στην ανατολική θεολογία, (τουλάχιστον θεωρητικά) υπάρχει πρόβλεψη για την προσωπικότητα του ατόμου. Μιλάμε για "οικονομία" (= επιοικεια) ανάλογα τις δυνατότητες και τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζει ο πιστός, καθώς και για "διάκριση". Δηλαδή, να μην έχει ο πνευματικός τις ίδιες απαιτήσεις από διαφορετικά άτομα, αλλά να σέβεται την προσωπικότητά και τα ιδιαίτερα χαρίσματα - δυνατότηες, αλλά και δυσκολίες που έχει ο πιστός. Επομένως, ο νόμος προσαρμόζεται ανάλογα με το κάθε άτομο και εκείνο που έχει σημασία είανι η ειλικρινής θέληση για αγώνα και όχι πάντα το αποτέλεσμα.

Not me said...

Έχουν τα "σάψαλα" άποψη?
:-p
Το θέμα είναι απλό.
Κλείνουμε τις τηλεοράσεις και δεν ασχολούμαστε με μελοθάνατους μεσαιωνιστές και δεισιδαιμονολογο-βλαμένους.
Καλησπέρα

Ephemeron said...

suncitizen,
Πολυ καλο το σχολιο σου.
Παρ ολα αυτα, νομιζω οτι και η δυτικη και η ανατολικη θεολογια περιθαλπτουν στους κολπους τους ατομα τα οποια εχουν ακραιες αποψεις, και που καθε αλλο παρα καλο κανουν στην θρησκευτικη κοινοτητα.

Ephemeron said...

not me,
το κακο ειναι οτι αυτοι οι μελοθανατοι μεσαιωνιστες, παρασυρουν εκατομυρια ατομα εναντιον των ελευθεριων αλλων ατομων...
"Εμεις θα παμε στο παραδεισο,
εσεις θα πατε στη κολαση,
εμεις εχουμε δικαωματα,
εσεις δεν πρεπει να εχετε,
γιατι δεν ειστε σαν κι εμας..."
----------------
Καλη εβδομαδα!!!

Το Λαγωνικό said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΑ sorry παίδες αλλά δεν αντέχω, δεν μπορώ να μην γελάσω με τέτοια μαλακία. Να τον φέρουν εδώ να κάνει παρέα με τη Θόδη.

Απορώ η τηλεπαρουσιάστρια που του έγνεφε καταφατικά σε ότι ξεστόμιζε αλήθεια τα πίστευε;;;

Ephemeron said...

Λαγωνικο,
ναι τα πιστευε ή εκανε οτι τα πιστευε γιατι πληρωνεται...
αυτη ειναι η δουλια της...
Αυτο το καναλι που εγινε η συνεντευξη ειναι ουλτρα-συντηρητικο-θρησκευτικο...
Εδω υπαρχουν gay που το κανουν μόκολα για να μην χασουν λεφτα και σπιτια απο γονεις, νομιζεις οτι οι ετερο δεν θα το κανουν μόκολα;;;

suncitizen said...

Εφήμερε,
η θρησκεία έχει ένα κακό. Δεν έχει την αυστηρότητα διατύπωσης που έχει η επιστήμη. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να ερμηνεύει κατά τη δική του άποψη πολλά. Έτσι μπορούν διάφοροι έυκολα να ξεφύγουν από το αρχίκό πνεύμα των λόγων που ειπώθηκαν, πιστεύοντας ότι συνεχίζουν την αρχική γραμμή ανόθευτα και αταλάντευτα.
Έτσι, ο κάθε ιερέας ή πιστός μπορεί εύκολα να αποκλίνει από το αρχικό πνεύμα του λόγου και να αυθαιρετήσει. Μπορεί να γίνει είτε υπερβολικά αυστηρός, είτε υπερβολικά επιοικής και αδιάφορος.
Όπως και να 'χει, η σωτηρία είναι έργο του Θεού και μόνο μέσω Εκείνου θα αλλάξει κάτι. Όχι μέσω των ανθρώπων.
Πάντως, η ανατολική θεολογία δεν έγινε κοσμική εξουσία όπως η δυτική, γι αυτό και τη γλίτωσε.
Άφησε την καταστολή στην κοσμική εξουσία και κράτησε το συμβουλευτικό ρόλο, γεγονός που την προφύλαξε από τεράστια ολισθήματα, που δεν απέφυγαν οι δυτικοί.

Anonymous said...

"Πάντως, η ανατολική θεολογία δεν έγινε κοσμική εξουσία όπως η δυτική, γι αυτό και τη γλίτωσε."

Ε;!
Επιεικώς, μα πολύ επιεικώς, ΦΑΙΔΡΟ!