Sunday, April 3, 2016

Ασπλαχνοι Αμερικανοι!

Στην Αμερικη εαν καποιος πολιτικος "ξεχνουσε" να δηλωσει 38 ακινητα και 1,8 εκατομυρια, την επομενη ημερα θα ειχε χασει την θεση του.
Στην Ελλαδα εαν ενας πολιτικος "ξεχασει" να δηλωσει 38 ακινητα και 1,8 εκατομυρια, την επομενη ημερα του λενε "ελα μωρε δεν εγινε και τιποτα, απλα ενα μικρο λαθακι"
Να γιατι οι Αμερικανοι ειναι ασπλαχνοι και να γιατι η Ελλαδα ειναι η χωρα του πολιτισμου, της φιλοσοφιας, της δημοκρατιας, και πανω απο ολα η χωρα της λογικης!

6 comments:

CsLaKoNaS said...

Bernie ή Hilary ?

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Θα ελεγα οτι θα προτιμουσα Bernie αλλα δεν νομιζω να μπορει να βγει οποτε παμε για Hilary. Ο Trump ειναι ενας δημαγωγος κλοουν και τιποτα παραπανω, ακομα και ρεπουμπλικανοι δεν προκειται να τον ψηφισουν.

CsLaKoNaS said...

Θα προτιμούσες έναν λαϊκιστή τύπου Τσίπρα; Εκείνον που λέει "Δωρεάν Παιδεία και Υγεία για όλους" πάνω σε ένα χρέος 20 τρις;

Η Χίλαρυ είναι μια πολύ κακή περίπτωση αλλά πολύ καλύτερη από τον Σάντερς και τον Τραμπ.

Με σειρά προτίμησης:

Kasich,
Clinton,
Cruz,
Trump,
Sanders.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Εμαι σιγουρος οτι θα ψηφισω Hilary αλλα μερικα απο αυτα που λεει ο Bernie δεν ακουγονται ασχημα.
Clinton - Sanders και απο εκει περα δεν υπαρχει τιποτα αλλο... ολοι οι αλλλοι με αφηνουν παντελως αδιαφορο...

ασωτος γιος said...

που εισαι ρε φιλε? μας ελειψες
η ελλαδα ειναι χωρα μπουρδελο αλλα παλι σορρυ προσβαλλω τα μπυρδελα μ αυτο

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Εχουμε τρελαθει με προβληματα υγειας... ο συζυγος εσπασε τον ωμο του με οχι καλα αποτελεσματα, και εγω συνερχομαι μετα απο εγχειρηση διπλης κηλης... Αλλα ενταξει προχωραμε , τι αλλο να κανουμε; απλα κοβουμε -αναγκαστικα- ταχυτητα και συνεχιζουμε να προχωραμε οπως μπορουμε, αυτα εχει η ζωη!
Κατα τα αλλα... παρακαλουθω τα της Ελλαδας και ειναι να τρελενεται κανεις με ολα οσα γινονται. Δεν τα χωραει ο νους μου αυτα που λεγονται και γινονται!