Thursday, September 24, 2015

Τερμα στη λιτοτητα με στυλ Συριζα!

"Νομιζουμε οτι υπαρχουν δυνατοτητες, αν κανουμε οικονομια και φτουρισουμε τα πραγματα, οπως εχει μαθει ο Ελληνικος λαος να κανει. Τα γεμιστά ειναι επινοηση του Ελληνικου λαου, με τιποτα δηλαδη, πολυ φτηνα, τρωει μια οικογενεια. Θα συνεχισουμε με την ιδια λογικη"
Θεανω Φωτιου, βουλευτής και καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σύνθεσης



ΥΓ  Και εγω μαζι σας Κα Φωτιου!!! Μολις αγορασα ενα καινουργιο super computer με ενα καταπληκτικο 4Κ monitor αξιας χιλιαδων δολαριων. Επισης ετοιμαζομαι να αλλαξω το αυτοκινητο μου για ενα αλλο καινουργιο, και αν τα πραγματα πανε καλα, εαν δηλαδη συνεχισω να μαγειρευω καθε μερα γεμιστά, σκεφτομαι και για αγορα δευτερου σπιτιου καπου Βορεια. Και πιστεψτε με, ΟΛΑ αυτα δεν θα υπηρχε δυνατοτητα να γινουν εαν δεν μαγειρευα καθε μερα... γεμιστα!!!

ΥΓ2 ...η Κα Φωτιου με την σπιρταδα της και τον ορθολογιθσμο της, μου θυμησε επισης ενα αλλο καθηγητη πανεπιστημιου, αυτον που δεν μπορουσε με τιποτα να καταλαβει γιατι σε ενα ψηλο βουνο κατασκευαζουν το δρομο να ανεβαινει ζικ-ζακ, και δεν τον κανουν να πηγαινει ευθεια επανω! Με τετοιες μεγαλες μορφες ειναι να απορει κανεις πως τα πανεπιστημια μας δεν ειναι τα πρωτα στο κοσμο!!!

No comments: