Thursday, August 13, 2015

Μακρια... πολυ μακρια...

Ευτυχως ο απλος καθημερινος κοσμος μου απεχει γαλαξιες και ηλιακα συστηματα μακρια απο τον κοσμο της διανοησης και του πνευματος της Ελληνικης Βουλης.






10 comments:

CsLaKoNaS said...

Τι γίνεται ρε Εφήμερε ; Νερό έχετε ή ακόμα ;

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Χα-χα-χα! θα κορακιασουμε!
Εχουν αρχισει και παιρνουν διαφορα μετρα, σε λιγο δεν θα υπαρχει σπιτι με γκαζον! το χαιρομαι! Το γκαζον δεν εχει καμια δουλεια στην ερημο!
Απ την αλλη πλευρα διαβαζα σημερα στην Los Angeles Times οτι προβλεπουν φοβερες τροπικες καταιγιδες να ερχονται απο τον ειρηνικο ωκεανο γυρω στο Φθινοπωρο που θα τα κανει ολα να πνιγουν στη βροχη.

CsLaKoNaS said...

Not good news! Καταιγίδες σε έρημο σημαίνει πλημμύρες. Αποφράξτε τα φρεάτια ! Εμείς πάντως έχουμε από τα πιο δροσερά καλοκαίρια που θυμάμαι!


υ.γ.¨Θα έχει απευθείας μετάδοση βουλή σήμερα που ψηφίζεται Μνημόνιο της Αριστεράς και της Προόδου; Αν ναι θα οργανώσω κατάσταση με πίτσες και μπύρες. Όχι τπτ άλλο αλλά τελείωσε και το true detective.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Το τι εχει ακουστει μεχρι τωρα δεν λεγεται, και το τι εχει να ακουστει αργοτερα κανενας δεν το φανταζεται! Νομιζω θα πρεπει να τα δουμε ολα μεσω της Vouli TV online. Φοβερη κατασταση... ειναι να γελας με τρανταχτα γελια και την ιδια στιγμη να κλαις με μαυρα δακρυα...

CsLaKoNaS said...

Ήθελα να ξέρα αυτοί που ψήφισαν Τσίπρα τι να σκέφτονται. Αν ήμουν στη θέση τους θα σκεφτόμουνα πόσο ηλίθιος είμαι και πόσο πραγματικά μου αξίζει ό,τι (θα) περάσω.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Με ενα-δυο ατομα απο Αθηνα που τους μιλησα δεν αισισθανονται καθολου ασχημα που ψηφισαν Τσιπρα! Απλα ειπαν..."Ἑεε, τι να κανει κι αυτος; πως να τα φτιαξει τα πραγματα οταν ακομα και οι δικοι του εχουν ορμηξει να τον φανε;;;" Γενικα στη χωρα κυκλοφορει ενας παραλογισμος που κανενας δεν μπορει ή δεν θελει να τον κοντρολαρει. Κατι σαν να εχει καποιος αφησει μεσα σε ενα υαλοπωλειο μια γατα και ενα σκυλο που τα σπανε ολα και τα κανουν κοματια, και κανενας δεν τολμαει να τα σταματησει, απλα ολοι κοιτανε σαν κοιμισμενοι και λενε "α-πα-πα κακο που μας βρηκε"!

CsLaKoNaS said...

Κάπως έτσι σκέφτεται ο μέσος Έλληνας. Τόςο μυαλό έχει, γι αυτό και του αξίζει ό,τι τραβάει.

CsLaKoNaS said...

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στη Βουλή ! Πρώτη φορά Αριστερά. Που είναι άραγε οι αριστεροί της μπλογκόσφαιρας;

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Ακουω με τις ωρες και ανατριχιαζω, τελικα πρεπει να ειμαι φοβερος μαζοχιστης. Εγω ο ανοητος για καποιο καιρο ειχα ξεχασει, και νομιζα οτι η Αμερικανικη πολιτικη σκηνη ειναι τσιρκο (που ειναι...) αλλα η Ελληνικη πολιτικη σκηνη -για να μεταχειριστω μια απο τις νεο-Ελληνικες εκφρασεις που αντιπαθω φοβερα- πραγματικα... "Δεν υπαρχει"!

"Που είναι άραγε οι αριστεροί της μπλογκόσφαιρας;"
Οι μισοι απ αυτους εγιναν "Γερμανοτσολιαδες"και "χανουμακια της Μερκελ" και οι αλλοι μισοι ετοιμαζονται να κανουν επανασταση!
Ωχ... αυτη τη στιγμη μιλαει ο Καμενος! Μεγαααααλη πολιτικη μορφη! :D

CsLaKoNaS said...

Εγώ δεν άντεξα κ κοιμήθηκα! Πήγε η Ζωίτσα να κάνει filibustering .....Ούτε ο Rand Paul με τα εντεκάωρα. Κάποτε πρέπει να μάθει ο κόσμος ποιες είναι όλες αυτές οι προσωπικότητες και από τι οικογένειες έχουν βγει, μήπως κ συνειδητοποίησει το λόγο που συμπεριφέρονται έτσι. Όλα αυτά όμως έχουν υπογραφή Τσίπρα τον οποίο ο κόσμος μάλλον θα ξαναψηφίσει.

Φτάσαμε να συμπαθούμε Σαμαρά και Μειμαράκη.