Tuesday, July 7, 2015

...ξεχασα!!!

Συγνωμη... ξεχασα να κανω λιγη προπαγανδα, να πω ψεματα, και οτι μου κατεβει στο κεφαλι...




31 comments:

mahler76 said...

Φήμες θέλουν το Γκουαντάναμο που θα έκλεινε ο Ομπάμας όταν βγήκε να είναι ακόμα ανοιχτό 8 χρόνια μετά...

CsLaKoNaS said...

Ε ναι σωστά. Ιδιας σημασίας για τη ζωή των Αμερικάνων ειναι το κλειστό Γκουαντάναμο όπως για τη ζωη των Ελλήνων είναι οι κλειστές τράπεζες κατα μεσής του καλοκαιριού (τις οποίες τις έκλεισε ο ίδιος ο Βαρουφάκης τη μέρα που το διέψευσε).

Άλλωστε μιλάμε για τον άνθρωπο που έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις του από το 2009 και μετά.

Ephemeron said...

@ mahler76
Πολυ ωραια! Συμφωνω! Το Γκουανταναμο δεν εκλεισε οπως ειχε υποσχεθει οτι θα προσπαθησει να κανει ο Ομπαμα!!!
Κι αυτο ειναι ενα φοβερα μεγαλο προβλημα για τους Ελληνες του σημερα;;;
Αλλα δικα τους προβληματα οι Ελληνες του σημερα δεν εχουν;;;

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Βαρουφακης-Τσιπρας-Καμενος!
Η Αγια τριαδα του εθνο-λαϊκισμου!
Προτεινω να βαλουν τις φωτογραφιες τους σε ολα τα σχολεια της Ελλαδας για να μην ξεχασει κανενας τους super-cool σωτηρες του ΝεοΕλληνικου Εθνους!

mahler76 said...

@ Ephemeron
"Αλλα δικα τους προβληματα οι Ελληνες του σημερα δεν εχουν;;;"
Το ίδιο θα μπορούσα να πώ και για εσάς τους Αμερικανούς που όλη μέρα και νύχτα κόπτεστε για το αν η Ελλάδα θα μείνει στο Ευρώ ή όχι αλλά ταυτόχρονα "σιγά μην έχει χάσει τον ύπνο του ο Ομπάμα για την οικονομία της Ελλάδας" όπως περίπου έγραφες σε παλαιότερο πόστ.

Απλά επισημαίνω την υποκρισία του να κάθεστε με το χρονόμετρο στα χέρια όσοι θα ψηφίζατε ναι την Κυριακή έτοιμοι να κράξετε για το αν θα ανοίξουν οι τράπεζες σε 5 και όχι 2 μέρες, όταν οι δικές σας κυβερνήσεις σας δουλεύουν χρόνια με τις υποτιθέμενες μεγάλες υποσχέσεις τους.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε λοιπόν για σκοινί.

Ephemeron said...

@ mahler76
Τι να κανουμε; αυτα εχει η ζωη... δεν ειναι δυνατο ολοι να ειναι το ιδιο! Καποιοι ενδιαφερονται ενω καποιοι αλλοι απλα σνομπαρουν!

Ephemeron said...

@ mahler76
Αγαπητε Μαλερ γνωριζω οτι εισαι εξυπνο ατομο δεν εισαι χαζος, μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως δεν καταλαβαινω απο το παρακατω;;;..

Το Δημοψηφισμα εγινε για να απορριφθει η προταση Γιούνκερ. Σημερα ομως ο Πρωθυπουργος και ο κ. Τσακαλώτος εμφανιστηκαν στο τραπεζι των διαπραγματευσεων με βαση την πρόταση Γιούνκερ.

Απο ποιο μπλακονι να πηδηξω εγω ο αμοιρος που ζω σε ισογειο;;;; απο ποιο μπαλκονι να πηδηξω;;;;

CsLaKoNaS said...

Το πρόβλημά σου είμαστε εμείς μάλερ; Υπάρχει προηγούμενο κυβέρνησης να δουλέυει με τόςο απροκάλυπτο τρόπο για 5+ μήνες έναν κόσμο κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες οικονομικής ανέχειας;

Στο έχω ξαναπεί : θα πάει φυλακή ο Τσίπρας και οι συν αυτώ. Δεν συγκρίνεται με κανένα μνημόνιο αυτό που έκαναν στην οικονομία 5 μήνες τώρα, οι κλειστές τράπεζες 2 βδομάδες και το Μνημόνιο που θα υπογράψει σε 2 μέρες. Αν δεν υπογράψει και είχε σχέδιο για δραχμή, ετοιμάσου να ζήσεις στιγμές χωρίς προηγούμενο.

mahler76 said...

@ Ephemeron
Κανένα σχέδιο δεν είναι απόλυτα δικό μας ή δικό τους. Το σχέδιο που πήγαν μετά το δημοψήφισμα ήταν η τελευταία πρόταση που είχε καταθέσει η Ελλάδα το οποίο είχαν συνδιαμορφώσει με τον Γιουνκέρ. Επίσης αυτό που κάνεις δεν είναι ενδιαφέρον αλλά εμπάθεια. Κυρίως προς τον Βαρουφάκη επειδή είχε πει για την περιβόητη χρεωκοπία της Καλιφόρνιας.

@ CsLaKoNaS
Δεν είπα πως είσαστε το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ και την υποκρισία του δήθεν ενδιαφέροντος. Όπως και να έχει και με ευρώ και χωρίς θα επιβιώσουμε μην ανησυχείτε εκεί στο Αμέρικα. Όσο για την φυλακή όταν μπεί ο ΓΑΠ σου εκεί τότε ας μπεί και ο Τσίπρας. Όπως δεν με χάλασε η αποπομπή Βαρουφάκη, έτσι δεν θα με χαλάσει αν φύγουν με ελικόπτερο ο Τσίπρας και οι φίλοι του αν τα σκατώσουν.

Ephemeron said...

@ mahler76
Ξεκολα απ αυτο το ψεμα που εχει πει ο Βαρουφακης! Εχεις κολησει εκει, οτι αυτο με πειραζει και απλα το αναφερεις ξανα και ξανα για να αλλαξεις την κουβεντα! Ωραια λοιπον... ας πουμε οτι με πειραζει! Παμε παρακατω... σου αρεσει ο τροπος που φαιρνεται ο Βαρουφακης; Δηλαδη για εσενα το οτι ο Βαρουφακης λουζει τους Ευρωπαιους με οτι λεξεις του αρεσει και μετα τους λεει οτι ειμαστε ολοι μαζι και πρεπει να μας δωσουν τα λεφτα τους ειναι σωστο; αυτο προσπαθεις να πεις;; Επισης συγνωμη που το λεω αλλα θα μπορουσες να κανεις σχολια με πιο ευγενικο τροπο και οχι κατ ευθειαν επιθεση σε εμενα. Δεν επιτεθηκα σε εσενα, εγραψα για τον Βαροουφακη. Υπερασπισου λοιπον το Βαρουφακη και παρακαλω μην χτυπας εμενα. Οταν γραψω για εμενα ελα να με χτυπησεις!

CsLaKoNaS said...

@mahler76

"υποκρισία του δήθεν ενδιαφέροντος"

Δεν το κατάλαβα αυτό. Εγώ δεν έχω λόγο για την Ελλάδα; Δεν έχω οικογένεια εκεί; Δεν έχω δικούς μου ανθρώπους; Δεν έχω μνήμες από αυτόν τον τόπο;

Ανακάλεσε γιατί δεν είχες λόγο να με προσβάλεις.

Ephemeron said...

@mahler76
"....δεν μπορώ και την υποκρισία του δήθεν ενδιαφέροντος."
Καλα ενταξει... μαλλον ουτε μητερα εχω στην Ελλαδα, ουτε φιλους, ουτε συγγενεις, ουτε περιουσια, τιποτα δεν εχω στην Ελλαδα, για αυτο και το... δηθεν ενδιαφερον! Ακουγεται αρκετα αστειο...
Και τωρα για να ξεφυγουμε απο τα παραπανω και να παμε στο ζουμί.. υπερασπιζεσαι καποιους που πεταξαν στη μουρη του λαου τοσα ψεματα οσα δεν εχει πεταξει κανενας αλλος ποτε!
Ο ιδιος ο Τσιπρας μολις πριν λιγο ειπε στο Ευρωκοινοβουλιο, οτι το δημοψηφισμα ηταν για ευρω ή δραχμη, ενω στους Ελληνες ολες τις προηγουμενες ημερες ελεγαν μαζι με τον Βαρουφακη οτι δεν ηταν για ευρω ή δραχμη! Αυτους τους ψευτες και τους δημαγωγους θα πρεπει να σεβαστω;;;;
Αυτους που για τα προσωπικα σχεδια τους δουλευουν ολη την Ελλαδα και την παιζουν στα χαρτια και τα ζαρια, αυτους πρεπει να σεβαστω;;; Η μητερα μου σε λιγο, και δεν θα ειναι η μονη, δεν θα εχει χρηματα να περασει τον μηνα, ισως και να μην εχει προσβαση σε φαρμακα που πραγματικα χρειαζεται, και εγω θα πρεπει να σκεφτω αν κατι που ειπα ή γραφω πειραζει τον Τσιπρα ή τον Βαρουφακη και τους Ανεξαρτητους Ελληνες;;;;;;;;;;;;;;;;;

CsLaKoNaS said...

@Ephemeron

Πάλι καλά που βγήκε το ΟΧΙ. Διότι αν έβγαινε το ΝΑΙ, θα είχαμε παραίτηση Μπαρουφάκη, συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και (βαρύτατο) νέο Μνημόνιο με συνοπτικές διαδικασίες....

Δεν υπάρχει προηγούμενο δουλέματος αυτής της κυβέρνησης μέσα σε τόσο τραγικές συνθήκες.

mahler76 said...

@ Ephemeron
1on για την χρεοκοπία της Καλιφόρνιας είπε σήμερα και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στο ΣΚΑΙ το πρωί και πως οδήγησε σε κλείσιμο σχολείων των φτωχών κλπ για δείξει πόσο ακόμη χειρότερο θα είναι το Ελληνικό μέλλον. Οπότε μήπως τελικά μόνο εσύ λες πως δεν έγινε; Το γεγονός αυτό πάντως δεν το αναφέρω εγώ, αλλά εσύ όποτε μιλάς για τον Βαρουφάκη.

Εγώ δεν σου έκανα προσωπική επίθεση, απλά υπενθύμισα πως ο πολιτικός χρόνος είναι πολύ διαφορετικός του πραγματικού. Και μου έκανε εντύπωση που τόσα χρόνια δεν αναφέρεσαι στις ανακολουθείες δηλώσεων και πράξεων των δικών σας πολιτικών. Μόνο να σκεφτείς τις δηλώσεις των προέδρων μετά από κάθε αιματοκύλισμα σε σχολείο για την οπλοκατοχή και το τι έχει γίνει επί του θέματος, ή για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις της αστυνομίας, ή το πόσα εκατομμύρια θέσεις εργασίας σας υπόσχονται κάθε φορά που έχετε εκλογές και πόσες τελικά φτιάχνουν θα καταλάβεις πόσο άκυρο είναι να είσαι με το χρονόμετρο να περιμένεις να θάψεις που δεν άνοιξαν οι τράπεζες σε 24 ώρες όπως το είχαν πει κλπ.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική όμως αυτό που κάνεις δεν είναι κριτική είναι κράξιμο και φουλ λαϊκισμός.

@ CsLaKoNaS
Δεν ανακαλώ τίποτα!

By the way, κοιτάξτε να βρείτε τι και σε ποιον έστελνε η Χίλαρι από το κρυφό προσωπικό της μέηλ πριν την κάνετε Πρόεδρο και φάτε αυτή και τον άντρα της στην μάπα για 8 χρόνια και μετά ασχοληθείτε με τον Βαρουφάκη. Αυτός στο κάτω κάτω απολύθηκε ως ακατάλληλος και πήγε σπίτι του :)

CsLaKoNaS said...

@mahler76

Λυπάμαι.

CsLaKoNaS said...

@Εφήμερε

Πρόσεξες πως το "δήθεν ενδιαφέρον" μας εξαντλείται στο ΝΑΙ. Αν ήμαστε υπερ το ΟΧΙ το ενδιαφέρον μας για τη χώρα θα ήταν ειλικρινές, αγνό και αληθινό.

Αυτό είναι το επίπεδο πολιτικού διαλόγου στη χώρα: Νηπιαγωγείο σε κατάληψη.

mahler76 said...

Το δήθεν ενδιαφέρον σας δεν έχει να κάνει μόνο με το προχτεσινό δημοψήφισμα. Αυτό πάντως με τις καταλήψεις να το προσέξεις. Οδηγεί στην φυλακή http://news247.gr/eidiseis/koinonia/o-tzhmeros-kalei-se-praksikophma-katepeigoysa-prokatarktikh-ereyna.3566199.html

CsLaKoNaS said...

@mahler76

Υπάρχει η συζήτηση και οι προσωπικές επιθέσεις. Το "δήθεν ενδιαφέρον" και ό,τι επακολούθησε είναι προσωπική επίθεση εντελώς αδικαιολόγητη. Γιατί με βρίζεις; Τι σου έκανα; Αν δε ζητήσεις συγνώμη δε μπορώ να συνεχίσω να σου μιλάω όπως δε θα μπορούσες ούτε εσύ στη θέση μου.

Ephemeron said...

@mahler76
Κι ομως εχω γραψει αρκετες φορες για το τι γινεται εδω, απλα θα πρεπει να πας πισω σε παλια post.

"ο Μπάμπης Παπαδημητρίου"!!!
Χα-χα! εισαι τελειος! Τωρα που ο Μπαμπης ειναι φιλικος με τον Βαρουφακη, τωρα ειναι ο καλος Κος Μπαμπης που τα λεει καλα!!! πριν λιγο καιρο τι ηταν ο Μπαμπης;;;

Και μετα ειμαι λαϊκιστης!!!
Αλλαζεις την συζητηση και συνεχιζεις τις προσωπικες επιθεσεις χωρις να απαντας σε βασικες ερωτησεις!
Σε παρακαλω μπορεις να κανεις ενα σχολιο στο παρακατω χωρις κορδελακια και χαρακτηρισμους για μενα;;;

"Ο ιδιος ο Τσιπρας μολις πριν λιγο ειπε στο Ευρωκοινοβουλιο, οτι το δημοψηφισμα ηταν για ευρω ή δραχμη, ενω στους Ελληνες ολες τις προηγουμενες ημερες ελεγαν μαζι με τον Βαρουφακη οτι δεν ηταν για ευρω ή δραχμη!"

Κανε λοιπον σχολιο σ'αυτο, που για καποιο λογο(?) συνεχιζεις να μην θελεις να σχολιασεις, κι ασε με εμενα που ειμαι λαϊκιστης.

ΥΓ ευχαριστω παρα πολυ για τους χαρακτηρισμους! να εισαι καλα μου ανεβαζεις το ηθικο! :)

mahler76 said...

Τον Παπαδημητρίου τον ανέφερα γιατί εσύ τον έχεις θεό. Πάντως αυτά παθαίνεις όταν κάνεις αποσπασματική ανάγνωση των γεγονότων, νομίζεις πως ο Μπάμπης είναι με τον Βαρουφάκη χαχαχαχα.

Ναι κάργα λαϊκιστής και εμπαθής όταν είσαι με το χρονόμετρο να μετράς αν κάτι θα γίνει σε 48 ή σε 78 ώρες. Την δήλωση του Τσίπρα που λες εγώ δεν την άκουσα. Αλλά ακόμα και να την είπε δεν με χαλάει καθόλου. Εγώ είπα ΟΧΙ για να έχει ένα ακόμα χαρτί στα χέρια του. Το πως θα το χρησιμοποιήσει θα καθορίσει το πως θα τον κρίνει η ιστορία και ο καθένας μας ξεχωριστά.
Προσωπικά επειδή ούτε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είμαι βαμμένος, ούτε σε άλλο κόμμα η νεολαία, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν οι χειρισμοί του αποδειχτούν εσφαλμένοι να τον ξεχέσω κανονικά. Αλλά αυτό δεν θα το κάνω εκ των προτέρων. Δεν είμαι τόσο κολλημένος.

Άντε καλή σας μέρα στο Αμερικά :)

Ephemeron said...

@ mahler76
"Τον Παπαδημητρίου τον ανέφερα γιατί εσύ τον έχεις θεό"

Εισαι πολυ μεγαλος ΨΕΥΤΗΣ, και πετας λασπη χωρις λογο ή για καποιο λογο που μονο εσυ γνωριζεις!
Οσο για το εαν ο Μπαμπης υποστηριζει τον Βαρουφακη ή οχι, απλα ανοιξε τα αυτια σου και ακου τι εχει λεει για αυτον σχεδον καθε ημερα!
Τον "Κο" Μπαμπη τον εχω κραξει στο παρελθον! Αλλα μαλλον εσυ δεν το πηρες χαμπαρι! κριμα!

Γραφεις...
"Την δήλωση του Τσίπρα που λες εγώ δεν την άκουσα. Αλλά ακόμα και να την είπε δεν με χαλάει καθόλου."

Μετα απ αυτο καλυτερα να σταματησουμε την συζητηση... ο χρονος μου ειναι πολυτιμος, δεν εχω ωρα για συζητηση με ατομα που λενε οτι τους αρεσει να τους λενε ψεματα!
Καλησπερα!

mahler76 said...

Ψεύτης; χαχαχα μέχρι και μήνυμα έχεις στείλει στην εκπομπή που κάνει το πρωί με τον Πορδοσάλτε στο ραδιόφωνο για το πως τις Κυριακές δουλεύουν οι υδραυλικοί στο Αμέρικα. Μάλιστα επειδή άκουγα live την εκπομπή τους, ο Μπαμπίνος σχολίασε πως μοιάζεις με τον Μώραλη τον τωρινό δήμαρχο Πειραιά. Μάλιστα σου άφησα τότε και σχόλιο στο μπλόγκ σου τότε πως σε παίζουν στο ΣΚΑΙ.

Δεν είπα πως μου αρέσουν τα ψέματα, αλλά αναγνωρίζω πως στον πολιτικό λόγο υπάρχει μεγαλύτερη ασάφεια από τον κανονικό. Ποτέ μου δεν πίστεψα κανέναν πολιτικό σε ο,τι λέει πως θα το κάνει στο 100% ή ακριβώς έτσι. Εσύ καλά κάνεις και το πιστεύεις.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Υ.Γ: Ο Μπογδάνος παρατήρησε πριν λίγο στην εκπομπή του πως ο Τσίπρας έχει εδώ και μέρες έρπη στο κάτω χείλος από το άγχος. Φιλελέ ενημέρωση χαχαχα

Ephemeron said...

@ mahler76
Το θυμαμαι πολυ καλα αλλα μαλλον εγω γερναω αλλα συ ξεχνας! ή απλα θελεις να περασεις τα πραγματα οπως τα βλεπεις εσυ... :) πονηρουλη!

Το μηνυμα μου δεν ηταν στον Μπαμπη αλλα στον Πορτοσαλτε, και ηταν σχετικα με τους ηλθιους που θελουν τα παντα κλειστα τις Κυριακες και περιεγραψα το πως δουλευει εδω ο κοσμος ενω εκει απλα θα πρεπει να πριμενεις 48 ωρες για να διορθωσεις ενα ατυχημα. Δεν καταλαβαινω απο που βγηκε οτι εγω ειμαι υπερ του Μπαμπη! Εγω υπερ του Μπαμπη; μνα που τα βλεπεις ολα αυτα; διαβαζεις τον καφε;
Εγω τον ειχα κραξει οταν ελεγε οτι "δεν μου αρεσουν αυτοι που σκιζουν τα πουκαμισα τους, αυτα τα κανουν οι αδερφες" αλλα δυστυχως Μαλερ εσυ δεν τα ειχες παρει χαμπαρι αυτα, ειτε γιατι κοιμοσουν ή ειτε απλα επειδη χαζευες τα γλυκα λογια των πολιτικων που αρεσουν επειδη λενε ψεματα!

ΥΓ Ευτυχως που δεν ακουσες την εκπομπη οπου μεσω e-mail μου απαντουσε ο Αδωνις Γεωργιαδης. Εκει να δεις το τι θα μου εσουρνες εδω στα σχολια, ετσι δεν ειναι;;;
Ψαξε τωρα ατελειωτα στην αρχειοθηκη των εκπομπων, και οταν την βρεις... προς μεγαλη σου εκπληξη δες πως... εχεζα τον Σαμαρα!!!
Καλησπερα και φιλακια πολλα! :)

mahler76 said...

Μαζί την κάνουν εκείνη την ώρα την εκπομπή, το ίδιο το έστειλες και στους 2. Όπως και να έχει περισσεύει εδώ ο λαϊκίστικος φιλελοφασιμός δεν χρειαζόμαστε και εισαγόμενο.

Κάτσε τώρα να σημειώσεις πόσα θα σας υποσχεθεί η Κλίντενα για να γίνει Πρόεδρος και μετά κράτα ρολόι να δεις πόσα θα γίνουν στον χρόνο που θα σας έχει υποσχεθεί. Γιατί με τον Ομπάμα που πίστεψες επειδή σου αρέσουν οι πολιτικοί που δεν λένε ψέματα, άκρη δεν βγάλατε.

Φιλιά πολλά και όταν πιάσει το πραξικόπημα Τζήμερου θα σας ειδοποιήσω χαχαχα

Ephemeron said...

@ mahler76
Οσο για τον Μπογδανο... εδω το και το link, γιατι σε λιγο Μαλερ με τη φορα που εχεις αδικαιολογητα παρει ισως να μου πεταξεις οτι ειμαι και οπαδος και κολητος του μπογδανου!

http://dhsephemeris.blogspot.com/2014/10/blog-post_73.html

Φιλακια! :)


Ephemeron said...

@ mahler76
Και επειδη μας εχει στην κυριολεξια ζαλισει τα αυτια μ'αυτον τον Ομπαμα, ε λοιπον... ΝΑΙ! προτιμω 100.000 φορες τον Ομπαμα και οχι τον Τσιπρα και τον Καμενο να μου λεει τι πρεπει να κανω και πως πρεπει να ζω!
Φαε λοιπον εσυ στη μουρη Τσιπρα και Καμενο, και εγω με πολυ μεγαλη ευχαριστηση και απεραντη χαρα τρωω στη μουρη Ομπαμα καθε μερα για το υπολοιπο της ζωης μου! :)

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
"Πρόσεξες πως το "δήθεν ενδιαφέρον" μας εξαντλείται στο ΝΑΙ. Αν ήμαστε υπερ το ΟΧΙ το ενδιαφέρον μας για τη χώρα θα ήταν ειλικρινές, αγνό και αληθινό.
Αυτό είναι το επίπεδο πολιτικού διαλόγου στη χώρα: Νηπιαγωγείο σε κατάληψη."

Νηπιαγωγειο;;; οχι βεβαια! Το νηπιαγωγειο καπως λειτουργει, εδω μιλαμε για τρελοκομειο!
Συμφωνα με οσα γραφτηκαν παραπανω το συμπερασμα ειναι οτι... στην Ελλαδα του σημερα καταπινουν τον Καμενο αλλα αισθανονται καπως ασχημα γιατι τους καθεται στο λαιμο ο Ομπαμα!
Γι' αυτο σου λεω... οχι νηπιαγωγειο αλλα τρελοκομειο!

CsLaKoNaS said...

@Ephemeron

Είναι πολύ λυπηρό να δεχόμαστε ότι είμαστε υποκριτές. Εδώ δεν είμαι πολίτης των ΗΠΑ ακόμα. Ήμουν και παραμένω περισσότερο Έλληνας και όπως και εσύ εχουμε ανθρώπους που αγαπάμε σε αυτή τη χώρα. Ανεξάρτητα από τις διαφωνίες δε μπορεί κανένας να κατηγορεί τον άλλο ότι είναι υποκριτής και ότι δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον της χώρας του. Είναι πολύ άσχημο αυτό.

Εγώ δε συνεχίζω την κουβέντα και καμία άλλη επαφή αν δεν ανακληθεί αυτή η αδικαιολόγητη στάση. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα να μου μιλάνε έτσι.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Σε καταλαβαινω, απλα προσπαθω να μην ξεχνω οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα και ο κοσμος παραφερεται κατω απο την πιεση! Εαν ο κοσμος ειχε το χρονο να πληροφορηθει σωστα και να σκεφτει με λογικη, ισως τα πραγματα να ηταν λιγακι καλυτερα!
Ναι, εχεις δικιο, το οτι μας πετανε πετρες επειδη ειμαστε καπου αλλου δυστυχως ειναι συνηθες φαινομενο.
Καπως ετσι φτανουμε στο σημειο να γραφεται κατι οπως το παραπανω... "Κάτσε τώρα να σημειώσεις πόσα θα σας υποσχεθεί η Κλίντενα῾.." Προσεξε... οχι η "Χιλαρυ Κλιντον" αλλα η ... "Κλιντενα" και μετα μου λενε οτι ειμαι λαϊκιστης! Τι να πεις;;;

CsLaKoNaS said...

@Ephemeron

Είναι ανθρώπινο να παραφέρεται κανείς. Συμβαίνει σε όλους μας. Είναι όμως επίσης ανθρώπινο όταν το αναγνωρίζει να ζητά συγνώμη. Τόσο απλό.

Ephemeron said...

@ mahler76

Αγαπητε Μαλερ
Για να βλεπει ολος ο κοσμος την αληθεια, φτανουν επιτελους τα ψεματα και η παραπληροφορηση, να τι εγραψε σε χτεσινη επιστολη της η Ζωη Κωνσταντοπουλου προς τον Σουλτς...

"...η Ελληνική Δημοκρατία διεξήγαγε δημοψήφισμα επί του πλαισίου που
περιέχεται σε δύο έγγραφα (που τιτλοφορούνται: «Μεταρρυθμίσεις για την
ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού» και «Προκαταρτική
Ανάλυση Βιωσιμότητας του Χρέους για την Ελλάδα») όπως κατατέθηκαν στο τραπέζι
των διαπραγματεύσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική
Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 25 Ιουνίου 2015. Στην Ελληνική
Κυβέρνηση δόθηκε διορία 48 ωρών (με εκπνοή στις 27 Ιουνίου 2015), για να
απαντήσει. Η κυβέρνηση κρίνοντας ότι η πρόταση περιείχε όρους και προϋποθέσεις
που υπερέβαιναν την πρόσφατη λαϊκή εντολή της, δεν αποδέχθηκε το
χρονοδιάγραμμα και ζήτησε από τον λαό να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα έγγραφα, μέσω
δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα αποφασίσθηκε μετά από συζήτηση που
πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 27 – 28 Ιουνίου 2015. Το ερώτημα
που τέθηκε στους πολίτες ήταν εάν αποδέχονται ή απορρίπτουν τα παραπάνω
έγγραφα, για τα οποία η Κυβέρνηση είχε κληθεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει εκ
μέρους του λαού. Το δημοψήφισμα διεξήχθη στις 5 Ιουλίου 2015 και τα έγγραφα
απορρίφθηκαν από τον ελληνικό λαό από μία ισχυρή πλειοψηφία του 61,31%. "

Και μετα απο αυτο, ερχεται καπακι ο Τσιπρας, και χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως ιχνος ντροπης, πεταει βομβα στο Ευρωκοινοβουλιο οτι... στο δημοψηφισμα ο λαος αποφασισε υπερ της Δραχμης και οχι υπερ του Ευρω!

Ψευτες, δημαγωγοι, κακουργοι, που παιζουν με τις ζωες του κοσμου και την τυχη αυτης της υπεροχης χωρας, την χωρα που την εχουν καταντισει κουρελι ενα ματσο σουργελα και ψευτες!