Wednesday, July 15, 2015

Θαυμα-θαυμα!!!

"Δραγασάκης: Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ και τον Ομπάμα για την βοήθειά τους"
Πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τις ΗΠΑ και τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, διότι χωρίς την βοήθειά τους και την επιμονή τους ότι το ζήτημα του χρέους πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία, ίσως να μην είχαμε πετύχει», τόνισε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (Στο Κόκκινο), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Καπως ετσι απλα και χωρις πολλες κουβεντες, ο "κυριαρχος" λαος καταπινει τις ευχαριστιες του Κου Δραγασακη προς τους... "δολοφονους των λαων"!!!
Θαυμα-θαυμα!!! Κι εχουμε να δουμε πολλα ακομα τετοια "θαυματα", κι ακομα δεν φτασαμε στον δεκαπενταυγουστο!!!

6 comments:

CsLaKoNaS said...

Γελοίοι κυβερνήτες, τομάρια βουλευτές, βλάκες υποστηρικτές, ηλίθιος λαός. Ο καθένας όμως στη ζωή παίρνει ό,τι του αξίζει. Αυτό το τσίρκο το εξέλεξαν οι Έλληνες. Δεν τους επιβλήθηκε. Ας το λουοστούνε.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Οταν... καποτε... ο πολυς κοσμος ξυπνησει και δει το τι παιχνιδια εχουν παιξει στην πλατη του ΟΛΑ τα πολιτικα κομματα, δυστυχως θα ειναι παρα πολυ αργα.

CsLaKoNaS said...

Όπως τη Μικρασιατική Καταστροφή ή το Κυπριακό. Αυτή είναι η Ελλάδα.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Μερικοι μαθαινουν και απο την ιστορια, και απο την πολιτικη, και ειδικα απο την ζωη την ιδια.
Υπαρχουν ομως πολλοι που δεν θελουν να μαθουν τιποτα, γιατι τα γνωριζουν ολα απο μικροι, βλεπεις η Ελληνικη οικογενεια και γενικα η Ελληνικη κοινωνια ηταν απο παλαιοτατων χρονων παντα αλανθαστη και πολυξερη! Το "εν οιδα οτι ουδεν οιδα" οι νεο-Ελληνες το χρησιμοποιουν απλα για να δειξουν οτι καποτε σ'αυτη τη χωρα υπηρξε ενας φιλοσοφος! Γιατι ο Ελληνας του σημερα γνωριζει τα ΠΑΝΤΑ και πολυ καλυτερα απο ολους τους αλλους - κι οποιος δεν το πιστευει ας ρωτησει τον Βαρουφακη!!!

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Βλεπω Βουλη TV online, αλλα εχω βαλει τον φιλο μου να με δεσει στην καρεκλα, για να μην σπασω το κεφαλι μου στο τοιχο...
Πριν λιγο καιρο τα ιδια ατομα που φωναζαν "δεν θα τους κανουμε την χαρη να υπογραψουμε μνημονια" τωρα λενε "πρεπει να στηριξουμε την κυβερνηση και να υπογραψουμε το μνημονιο, για να μην γινει αυτο που θελει ο Σοϊμπλε να μας πεταξει εξω"!!!
Τα ιδια ατομα που πριν λιγες ημερες ελεγαν σε οποιον ανεφερε την λεξη "χρεοκοπια" οτι τρομοκρατει τον κοσμο, τωρα που ο πρωθυπουργος μιλαει για "χρεοκοπια" οχι μονο ΔΕΝ τρομοκρατει τον κοσμο αλλα παει και εναντιον των Γερμανων!!!
Ενα ειναι σιγουρο... Μεσα στο δημοσιο ψυχιατρειο κυκλοφορει περισσοτερη λογικη απ οτι στη βουλη! και το κακο ειναι οτι αυτη τη βουλη την εφτιαξε ο πανσοφος λαος με τα χερακια του...

CsLaKoNaS said...

Κ εγώ βουλή βλέπω. Τραγέλαφος. Αυτά να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι του ΣυΡιζΑ, όσοι μπορούν να καταλάβουν δηλαδή το πόσο γελοίοι είναι οι κυβερνώντες που ψήφισαν. Έφεραν το χειρότερο Μνημόνιο από τα τρία και τώρα δεν το ψηφίζουν. Τομάρια. Ήξερε όμως η Βαλαβάνη να σηκώσει 200,000 ευρώ 2 μέρες πριν κλείσουν οι Τράπεζες...Ήξερε η Δούρου να διορίσει το σύντροφό της στην ΕΥΔΑΠ την ημέρα των capital controls, ήξερε ο Τσίπρας να διορίσει τον ξάδερφό του στο ΥΠΕΞ, ήξερε ο ένας να διορίζεις τη γυναίκα του άλλου στα υπουργεία, ήξερε ο Κατρούγκαλος να διορίσει με 12% προμήθεια.