Friday, July 10, 2015

Χωρις λογια...



5 comments:

ασωτος γιος said...

αντε μακαρι να φευγετε ενας ενας

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Μακαρι να εκαναν σωστες αλλαγες, αλλα δυστυχως τα εκαναν μανταρα απο την αρχη.
Ευχομαι με καποιο καποιο τροπο τα πραγματα να πανε καλυτερα..

CsLaKoNaS said...

Ας κλήσει η συμφωνία (που δεν είναι καθόλου βέβαιο) και μετά είμαστε εδώ από Δευτέρα για να τα κουβεντιάσουμε όλα.

Κάποιοι θα πάνε φυλακή σε λίγο καιρό. Πρώτος από όλους αυτός ο απίστευτος Μπαρουφάκης.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα ειτε με συμφωνια ειτε χωρις, αλλα χωρις συμφωνια θα ειναι χειροτερα.

Νομιζω οτι ο Βαρουφακης προσπαθει να μην βαλει καμια υπογραφη και καμια ψηφο, ετσι ωστε αν κατι παει στραβα να ειναι... ἁθωος"(!) γιατι στην πραξη αν υπογραφει συμφωνια θα την υπογραψει ο Τσακαλωτος, και αν ολοι ψηφισουν ΝΑΙ στην βοηθεια και επιβολη μετρων, αυτος δεν θα εχει ψηφισει! Μονο ετσι μπορω να εξηγησω την φυγη στην Αιγινα. Μπορει να εχει μεγαλη ηθικη ευθυνη αλλα οι παραπανω ενεργειες νομιζω τον απαλασουν απο καθε νομικη ευθυνη, απο τη στιγμη που αλλοι θα εχουν υπογραψει και αλλοι θα εχουν ψηφισει αλλα οχι ο ιδιος!!!

CsLaKoNaS said...

Ποινική ευθύνη μπορεί εύκολα να τεκμηριωθεί. Αρκεί να δει κανείς τι οικονομία ανέλαβε και τι οικονομία παρέδωσε. Επίσης θα ελεγχθούν και τα πάρε δώσε του με το Σόρος, οι δηλώσεις του που ανεβοκατέβαζαν το δείκτη του ΧΑΑ. Ο Βαρουφάκης είναι ο οικονομικός δολοφόνος της Ελλάδας. Δεν υπάρχει προηγούμενο καταστροφής μίας οικονομιας μέσα σε τόσο μικρό διάστημα.

Μην ξεχνάς. Όλα ξεκίνησαν όταν είχαμε 1.5 δις διαφορά με τους δανειστές. Τώρα φτάσαμε στα 13.5 τα οποία και αυτά δεν είναι αρκετά.