Saturday, June 6, 2015

Καλοκαιρι... ωρα για καινουργιες ταινιες!

Ξεχαστε την Μερκελ, τον Σοϊμπλε και ολους τους τρισαθλιους ξενους που θελουν να σφαξουν και να πιουν το αιμα καθε Ελληνα!
Ξεχαστε το ΔΝΤ, τα δανεια, τους φορους, και ολα αυτα που δεν εχουν καμια απολυτως σημασια αν καποιος δεν εχει αξιοπρεπεια!
Ηρθε το καλοκαιρι και μαζι του οι καινουργιες καλοκαιρινες ταινιες!
Παρακατω μερικες απο τις καλυτερες ταινιες του καλοκαιριου..

"Το εργαστηρι του Δρ Βαρρουφακκη"
Καπου μακρια, μεσα σε ενα ξεχασμενο, αποκοσμο, φαραγγι, ο  Δρ Βαρρουφακκης εχει στησει ενα τρομακτικο εργαστηρι οπου κανει φοβερα πειραματα πανω σε τσοπανηδες που εχει απαγαγει, ωστε να δει τα αποτελεσματα της εφαρμογης της θεωριας των παιχνιδιων στην πραγματικοτητα. Τα φοβερα σχεδια του ομως ανακαλυπτει μια ντοπια τσελιγκοπουλα, η οποια θα κανει τα παντα για να σταματησει τον τρομερο Δρ Βαρρουφακκη.

"Jurassic World- Greece"
Επιστημονες απ ολο τον κοσμο ερχονται στην Ελλαδα για να λυσουν το μεγαλο μυστηριο του πως υπαρχουν στην Ελλαδα ατομα που δουλευουν για την κυβερνηση και ειναι 65, 70, αλλα και 80 χρονων αλλα προσπαθουν να πεισουν τους πολιτες οτι πρεπει να συνταξιοδοτουνται στα 50.

"Ζωη να 'χουμε"
4ωρο (!!!) ντοκιμαντερ με την Ζωη Κωνσταντοπουλου!
Ολοκληρη η συνεντευξη ηταν 12ωρο αλλα τελικα ο παραγωγος αναγκαστηκε να κρατησει μονο τις πιο απολυτως βασικες λεπτομερειες απο την συνεντευξη, κι ετσι βγηκε μονο 4ωρο! - Ολο το 12ωρο θα παιχτει σαν μινι-σειρά το ερχομενο φθινοπωρο απο την ΕΡΤ

"Αγαπη μου wow-wow"
Remake της παλιας Ελληνικης ταινιας "Αγαπη μου ουα-ουα"

"Οσα φερνει ο ψεκασμος"
Ο Μητσος βγαινει για να αγορασει μπουγατσα απο το ζαχροπλαστειο της γειτονιας του αλλα εκεινη τη στιγμη καποιο αεροπλανο ψεκαζει!  Τι θα συμβει στο Μητσο;; ειναι αληθεια οτι θα βγαλει τελικα στριφτα κέρατα -σαν το Hell-boy- μετα τον ψεκασμο;;; και πως θα αντιδρασει η οικογενεια του οταν ο Μητσος γυρισει σπιτι ψεκασμενος;;;;;
Ενα απιστευτο κοινωνικο-ψυχολογικο sci-fi action-δραμα για ολη την οικογενεια.

"Η Συμφωνια"
Πολιτικο θριλερ με θεμα ανωτατους πολιτικους που επι μηνες νομιζαν οτι η "λιστα μεταρρυθμισεων" δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μια λιστα με καινουργιες συνταγες για χριστουγεννιατικα κουλουρακια και πασχαλινα τσουρεκια. Η ταινια βασιζεται στο βιβλιο -best seller- "Μεγαλοι Ελληνες Πολιτικοι:Ο Λουκουμας και η Σαυρα"


No comments: