Monday, May 11, 2015

Ολοταχως προς τα πισω!

Καλα θα ηταν αν μερικοι κρατουσαν τις μεσαιωνικες τους αποψεις για τον εαυτο τους, αλλα που τετοια τυχη για τους υπολοιπους;
Απ οτι φαινεται ο Κος Μιχελογιαννακης αποφασισε να μοιραστει με το κοινο οχι μονο τις θεολογικες του αποψεις αλλα και τις συγχρονες ιατρικες γνωσεις του!
Παρακαλω μην πινετε καφε ή μην τρωτε κατι μετα απο αυτη τη γραμμη γιατι υπαρχει κινδυνος να πνιγειτε, απλα "απολαυστε" το βιντεο...



"τη συμβολή των λειψάνων στην ιατρική την έχω δει"!
"η θεία χάρις... εμποδίζει το AIDS.... να μεταδοθεί μέσω της θείας κοινωνίας"

Ο Κος Μιχελογιαννακης εκτος απο ιατρος κανει και θαυματα μια και κατορθωνει να πηγαινει εμπρος τρεχοντας ολοταχως προς τα πισω, λεγοντας μας με λιγα και σοφα λογια οτι... το AIDS μεταδιδεται με το σαλιο!!!!!
Λογικα θα πρεπει ή να μην πιστευει τιποτα απ οσα λεει και απλα να κοροϊδευει-δουλευει-τρολαρει ολο τον κοσμο, ή να μην καταλαβαινει ουτε ο ιδιος το τι λεει!

10 comments:

CsLaKoNaS said...

Αριστερά και Πρόοδος.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Κλαιω απο τη χαρα μου βλεποντας την τεραστια Προοδο που ερχεται να πεσει στην αγκαλια του Τσιπρα και του Βαρουφακη.
Φοβαμαι οτι εχουμε να δουμε πολλα ακομα...

CsLaKoNaS said...

Η χώρα είναι για λύπηση. Έχει μπλέξει πολύ άσχημα με αυτούς που εξέλεξε.

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Σαφως και οι αλλες κυβερνησεις εκαναν χιλια και δυο λαθη, αλλα τωρα η χωρα εχει αρχισει να τρεχει ξεφρενα στην κατηφορα χωρις κανενα απολυτως ελεγχο!
Απλα μια ματια στα ραμολιμεντα των 800 ετων που δουλευουν για την καινουργια κυβερνηση ενω την ιδια στιγμη λενε στο κοσμο οτι θα επρεπε να εχει δικαιωμα συνταξης στα 50. Ελεος!!!
Δυστυχως μερικοι δεν θελουν λαο θελουν λαουτζικο, δεν θελουν σκεπτομενους πολιτες αλλα χαζες κατινες που τις ψεκαζει η κυβερνηση, απλα και μονο για να κανουν πιο ευκολα κουμαντο, για να κανουν οτι εχουν αυτοι στο πανσοφο κεφαλι τους και κανενας αλλος!
Καλα ξεμπερδεματα....

ασωτος γιος said...

πρωτη φορα αριστερα
ποιος θα το πιστευε οτι ο σαμαρας και ο γιωργακης θα εδειχναν πιο σοβαροι..

Anonymous said...

Μήπως τελικά να μπαρκάρω;

CsLaKoNaS said...

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πόσο καλύτερες ήταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Η χώρα θα είχε εκτοξευθεί αν ο Τσίπρας δεν έριχνε το Σαμαρά πόσο μάλλον αν ο Σαμαράς δεν το έπαιζε 2 χρόνια αντιμνημόνιο.


Ο πολύς κόσμος δε γνωρίζει το ποιόν των ανθρώπων που κάθονται στις κυβερνητικές καρέκλες.

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Ειχα μια μικρη ελπιδα οτι ισως να εκαναν κατι καλο αλλα για αλλη μια φορα φαινεται οτι εκανα λαθος...

Ephemeron said...

@ Λουΐζα Γκανούτα
Καλως ηλθατε!!!

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Τελικα μεγαλο λαθος το οτι εσπρωξαν τις εκλογες.
Θα συμφωνησω! Οχι οτι το Πασοκ & ΝΔ δεν ειχαν τα δικα τους "νουμερα" φυσικα και ειχαν, αλλα εδω μιλαμε οτι γινεται χαμος...
Μερικες φορες τους βλεπω, τους ακουω και ακομα δεν μπορω, δυσκολευομαι, να πιστεψω το ποσο χαμηλα εχει φτασει η χωρα... ειναι απιστευτο!!!