Tuesday, December 16, 2014

Βαρανε τα νταουλια!

Τρεις εβδομαδες δουλεια για να βγει ενα μικρο κοματι για ενα λεπτο και πεντε δευτερολεπτα!
Τα δαχτυλα μου ματωσαν αλλα τελικα.. οσο και να βαραω τα νταουλια και τα ταμπουρλα, οι αγορες δεν χορευουν, και ο τραπεζικος λογαριασμος μου μενει ο ιδιος!
Για να ακουσετε το παρακατω κοματι χρειαζεται ενα καλο ζευγαρι stereo ακουστικα, τελικα βγηκε ενα πολυ καλο mixing, παρ' ολο οτι δεν χορευουν οι αγορες!

6 comments:

ασωτος γιος said...

αφοπλιστικα αισιοδοξο το βρισκω το κοματι, πισυευω πρεπει να το συνεχισεις

Xenoudis - Ξενούδης said...

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της δημιουργικής έμπνευσης!
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Καλη η σκεψη σου, θα το κρατησω σαν εισαγωγη και θα το συνεχισω να δουμε τι θα βγει.. :)

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Οταν το κεφαλι μου εχει γινει καζανι απο ολα οσα ακουω -ωχ σε λιγο πρεπει να δω-ακουσω Βουλη- η παραγωγη μουσικης και ηχων με σωζει!
Ειναι κατι το απιστευτο το τι μπορει κανει καποιος σημερα στο σπιτι του με την βοηθεια της τεχνολογιας, να μπορεις να εχεις μια ολοκληρη ορχηστρα στο laptop και να την διευθυνεις με την βοηθεια ενος keyboard που συνδεεται με το laptop θεωρω οτι ειναι κατι το θεϊκο! :)

Anonymous said...

Είναι καταπληκτικό το πώς ο ήχος αυτών των κρουστών πηγαίνει από το ένα ακουστικό στο άλλο και θαρρείς ότι κάνει κύκλους πάνω από το κεφάλι σου! Τέλειο!

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Αφου κανεις την ηχογραφηση, μετα ερχεται η σειρα των effects και του mixing. Με τα καταληλα software δινεις εντολη στον ηχο να ακουγεται ειτε απο το αριστερο ειτε απο το δεξιο καναλι ή και απο τα δυο καναλια ταυτοχρονα. me likes effects & mixing! :)