Sunday, December 7, 2014

Ακουω και.. συμπληρωνω.

"εαν η κυβερνηση αξιοποιουσε και εκμεταλευοταν το λαδι και την φετα θα μπορουσαμε να βγουμε απο την κριση..."
...και οταν βγουμε απο την κριση θα φτιαξουμε ενα πυραυλο με το ονομα "Σουβλακι", που κινειται με ενεργεια απο ανακυκλωμενο τζατζίκι, και θα παμε πρωτοι απ ολους στον πλανητη Αρη οπου εχει πολυ άπλα, και ετσι θα μπορουμε να χτισουμε οσα γηπεδα ποδοσφαιρου και οσα αυθαιρετα θελουμε! 

"η κυβερνηση για να διαπραγματευτει στελνει e-mail στην τροϊκα, διοτι η κυβερνηση ειναι μια "e-mail κυβερνηση"...
... ειναι μια προδότρα και πουλημενη στην τροϊκα κυβερνηση που δεν θελει να ζουμε οπως τους παλιους καλους καιρους ! Ακου τωρα εσυ...e-mail ! Τους παλιους καλους καιρους, οταν θελαμε να επικοινωνησουμε με καποιον που ζει καπου μακρια, ανεβαιναμε στο Κυρ-Μέντιο το γαϊδαρο και τραβαγαμε δρομο μακρυ! ασε που στη διαδρομη μαζευαμε κι αγριοχορτα, ζοχους και μολοχες! 

"φευγουν ολα τα μυαλα, ολοι οι επιστημονες απο τη χωρα..."  
...διοτι οταν στην Βουλη μιας χωρας εχουν μπει γομαρια, γομαροπαιδα, καφροι, αμορφωτοι, αγενεις, απολιτιστοι, κλεφτες, ψευτες, φασιστες, βαρεμενο-ψεκασμενοι και πολλοι αλλοι, δυστυχως δεν μενει αρκετος χωρος ουτε για μυαλα ουτε για επιστημονες! 

"μονο ο Συριζα ξερει να κανει διαπραγματευσεις...
...γι αυτο το λογο οι βουλευτες του Συριζα πρεπει να παραιτηθουν απ την βουλη και να γινουν πωλητες σε λαϊκες αγορες! Διοτι ειναι οι πλεον καταλληλοι για να κανουν διαπραγματευσεις-παζαρια με τον σοφο και κυριαρχο λαο, πανω στα καυτα θεματα της χωρας οπως.. η πατατα, η μελιτζανα, και το μπροκολο! Μονο ετσι θα παει η χωρα μπροστα και θα βρει το δρομο της ωστε.. να πεσει σε κανενα απυθμενο φαραγγι, οπου ετοιμοθανατη στο πατο του φαραγγιου ως μια αλλη μοντερνα Σουλιωτισσα, θα αισθανεται ποσο ευτυχισμενη ειναι, επειδη διαλεξε το σάλτο στο γκρεμο απο την αγκαλια της Μερκελ, του Ομπαμα και των Εβραιων που κυβερνουν ολο το κοσμο!

2 comments:

Xenoudis - Ξενούδης said...

Πικρία δικαιολογημένη, σαρκασμός περιστάσεων. Αυτός ο λαός, λίγο περισσότερο αν διάβαζε, λίγο λιγότερο αν έτρωγε, λίγο περισσότερο αν μάθαινε (από ξένους μελετητές, όχι από ντόπιους με έτοιμο θυμίαμα!) την ιστορία του, μπορείς να φανταστείς πόση θετική και γόνιμη σκέψη θα κατέκλυζε τους πάντες!
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Συμφωνω! αλλα... σε καποιους δεν συμφερει ο κοσμος να εχει παιδεια ουτε να σκεφτεται σωστα, γιατι ετσι τον κοντρολαρουν καλυτερα.