Wednesday, December 24, 2014

Καλα Χριστουγεννα!

Ελπιζω το φως της γεννησης του Θειου βρεφους να φωτισει τον κοσμο να καταλαβει μερικα βασικα πραγματα...

Πρωτον, οτι η Ελληνικη πολιτικη σκηνη δεν ειναι ετσι απλα το "θεατρο του παραλογου", αλλα ειναι ο απολυτος παραλογισμος!
Δευτερον, αυτο που οι πολιτικαντηδες εχουν πεισει τον κοσμο επι δεκαετιες, οτι δηλαδη ο λαος ειναι σοφος, ειναι ενα μεγαλο ψεμα! Αν ο λαος ηταν σοφος θα ηταν και οι πολιτικοι του, γιατι δεν ειναι δυνατον απο ενα σοφο λαο να βγαινουν μπροκολα και ραπανακια!
Τριτον, να παψει επιτελους ο κοσμος να πιστευει το ψεμα των πολιτικων οτι το καθε κομμα θα κανει την χωρα παραδεισο και ολους τους πολιτες ευτυχισμενους! Κανενα κομμα σε καμια χωρα δεν εχει την δυνατοτητα να κανει κατι τετοιο! Ο κοσμος πρεπει να μαθει να κλεινει τα ματια οταν του πετανε σταχτες, να κλεινει τα αυτια οταν του υποσχονται λαγους με πετραχηλια, και να δει την αληθεια οτι δηλαδη ο καθενας απο εμας θα παει τοσο περισσοτερο μπροστα οσο περισσοτερο αγωνιστει ο ιδιος προσωπικα στη ζωη του!

Καλα Χριστουγεννα! (...και εαν το φως της γεννησης του Θειου βρεφους δεν μας φωτισει... Καλα Κρασια!)

4 comments:

ασωτος γιος said...

προσωπικα πιστευω οτι ενα καλο κρασι ειδικα κοκκινο μπορει να μας φωτισει αρκουντος και να μα ριξει σε στιγμες αιωνιες κι ας κρατανε ενα λεπτο!

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Σωστος!!! :)

mahler76 said...

Καλά Χριστούγεννα και να περάσις τέλεια τις μέρες αυτές. Υγεία πάνω από όλα!

Ephemeron said...

@ mahler76
Ευχαριστω! Επισης Καλες γιορτες! και οπως λες, πανω απ ολα υγεια!