Saturday, November 15, 2014

Τελικα...

Τελικα... εχω αρχισει να φτανω στο σημειο να πιστευω οτι ισως πολλοι δεν θελουν τα ιδιωτικα πανεπιστημια για τον απλο λογο οτι στα ιδιωτικα πανεπιστημια δεν μπορουν να γινουν καταληψεις!
Συμφωνα με χθεσινη δηλωση Ελληνα Ευρωβουλευτη...
"..οι Ελληνες φοιτητες δικαιολογημενα συμπεριφερονται διαφορετικα απο φοιτητες αλλων χωρων, διοτι οταν βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον εχουν καθε δικαιωμα να κανουν καταληψεις"!!!
Με λιγα λογια.. "απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα"!
Για τον Ευρωβουλευτη φανταζομαι ειναι ΜΟΝΟ οι φοιτητες πουν βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον και ετσι εχουν δικαιωμα να κανουν καταληψεις για να ξεσπασουν, ενω τα αλλα παιδια που δεν εχουν περασει σε σχολες και μελλον εχουν και δεν χρειαζεται να κανουν καμια καταληψη για να ξεσπασουν!!!
Αναρωτιεμαι... εαν οι φοιτητες εχουν δικαιωμα να καταλαβουν τις σχολες για να ξεσπασουν επειδη βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον, τοτε αυτοι που ειναι στα πενηντα τους και ξαφνικα βρηκαν τους εαυτους τους απενταρους και ανεργους, θα ειχαν δικαιωμα να κανουν τι;;;
(α.) Να καψουν την Ακροπολη;
(β.) Να γκρεμισουν την Βουλη;
ή μηπως...
(γ.) Να μπαζωσουν τον Ισθμο της Κορινθου και να ριξουν την γεφυρα του Αντιρριου;
Τελικα... οταν με τα ιδια μας τα χερια ψηφιζουμε ατομα που τους αναθετουμε να διαχειριστουν την αναπτυξη της χωρας, ενω τα ατομα αυτα εχουν λογικη του στυλ "απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα", τοτε... μαλλον καλα να παθουμε! ...τωρα το ποσες φορες πρεπει να παθουμε μεχρι να μαθουμε, αυτο... ειναι αλλη ιστορια!

4 comments:

CsLaKoNaS said...

Ποιος ευρωβουλευτής έκανε αυτή τη δήλωση;

Ephemeron said...

@ CsLaKoNaS
Ο ευρωβουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Κωστας Χρυσογονος...

Ξενικός said...

έτσι κι αλλιώς οι καταλήψεις δεν λύνουν το πρόβλημα.
Ξενικός

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Ελα ντε! εαν το ελυναν με τις τοσες καταληψεις ολα αυτα τα χρονια θα επρεπε να ειχαν λυθει ολα τα προβληματα της παιδειας!