Thursday, October 30, 2014

Διαβαζω... και σκεφτομαι...

Διαβαζω οτι ο Λακης Λαζοπουλος ειπε... "Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας"
Και σκεφτομαι... "ποσο μπορω να εμπιστευομαι καποιον που δεν εχει την δυναμη να αντικρισει τον καθρεφτη; ποσο μπορω να εμπιστευομαι καποιον που δεν δεχεται τη ζωη και τη φυση;; πως μπορω να πιστευω καποιον που περιμενει διπλα σε σταχτοδοχειο ωστε να φυσηξει ανεμος στη μουρη του τις σταχτες, για να κανει το μουσι και το μαλι του γκρι;;;"
Αλλοι ισως μπορουν να εμπιστευτουν, να πιστεψουν, εγω δυστυχως οχι!
Λακη... συγνωμη αλλα... δυστυχως... οσο και να προσπαθησω δεν μπορω...


ΥΓ  Οταν το μαλι καποιων εχει φτασει να εχει αποχρωσεις σε στυλ "σταχτί απο Μαρλμπορο" ή "σταχτί απο Κάμελ", ειναι αδυνατον να υπαρχει "πνευματικη σαπιλα", γιατι το "πνευμα" εχει φυγει απο το παραθυρο εδω και παρα πολυ καιρο! 

7 comments:

mahler76 said...

It takes one to know one.

mahler76 said...

Και φυσικά το λέω για τον Λάκη.

Ephemeron said...

@ mahler76
Αυτο που με πειραζει παρα πολυ, ειναι το οτι μερικοι αντι να κανουν συζητηση και να εξεταζουν, να κρινουν, τις προτασεις καποιων, αντι αυτου προτιμουν να σπρωξουν καπιον στη λασπη και να τελειωνουν. Δεν σου αρεσουν οι αποψεις καποιου; κανενα προβλημα! αντι να επιτεθεις στις αποψεις του, τραβηξε τον προσωπικα μεσα στη λασπη και εχεις νικησει! Κλασικη αντιδραση βλαχιας και στρουγκας και οχι σκεπτομενου ατομου...

mahler76 said...

Καλά ο Θεοδωράκης δεν είναι χτεσινός επειδή αποφάσισε να πολιτευτεί πρόσφατα. Τον ξέρουμε και αυτόν και τις απόψεις του. Βέβαια ο Λαζό κάνει επίθεση επειδή έκοψε ψήφους που θα πήγαιναν στο ΣΥΡΙΖΑ οπότε οκ δεν είναι αμερόληπτος, απλά δεν είναι και ο μόνος που τον κράζει για τις απόψεις του.

Ephemeron said...

@ mahler76
Δικαιωμα του καθενος να κανει κριτικη και να λεει τη γνωμη του, αλλα ο τροπος που το κανουν, με κανει να αηδιαζω....

Ξενικός said...

από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
ΚΑΙ από ένα Λαζόπουλο. Γιατί όχι; Η αλήθεια αυτονομείται από το πρόσωπο που την ξεστομίζει...
Ξενικός

Ephemeron said...

@ Ξενικός
Δυστυχως εχω ενα φοβερο ελαττωμα, που οσο κι αν εχω προσπαθησει δεν μπορω να το κοψω... ΔΕΝ εμπιστευομαι κανενα ηλικιωμενο αντρα που βαφει το μαλι και το μουσι για να δειχνει.. νεος!
Δεν κανω πλακα, σοβαρολογω. Δεν μπορω να εμπιστευτω κανενα που τοσο φανερα φτυνει τη φυση στη μουρη, δυστυχως δεν μπορω!