Saturday, December 7, 2013

Στουρναρας ή Harry Potter;;;

Α. Σαμαράς: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μια φυσιολογική χώρα με ανοιχτά τα φτερά της»

...διοτι -οπως ολοι γνωριζουν- η Ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι μια... "μη φυσιολογικη"-"αφυσικη"- χωρα με διπλωμενα φτερα που κινειται σε καποιο "χ" μεταφυσικο χωρο!!!
Μετα απ αυτο, φανταζομαι μπορουμε ανετα να ανταλλαξουμε τον Γιαννη Στουρναρα με τον Harry Potter! ...ποιος ξερει;;; ισως να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα!!!

6 comments:

ασωτος γιος said...

και δεν υπάρχει φως στο τούνελ, ένα τούνελ που δε τελιωνει
τι προτείνεις?

Hfaistiwnas said...

Στάνταρ!!! Ξέρει ο Πότερ κάτι ωραία μαγικά!!!!

Ephemeron said...

@ ασωτος γιος
Μακαρι η απαντηση να ηταν τοσο απλη και να μπορουσε να βρεθει λυση μεσα σε δυο γραμμες...
Προσωπικη μου γνωμη οτι χρειαζεται να γινουν πολυ μεγαλες αλλαγες, οχι μονο κρατικες αλλα και προσωπικες.
Οταν τον "χειμωνα" φουσκωνει το "ποταμι" και παρασερνει τα παντα, εμεις δεν μπορουμε να στεκομαστε στο διαβα του λεγοντας "εγω θα μεινω εδω και θα περιμενω το "καλοκαιρι" οπου το ποταμι θα εχει ησυχα νερα".
Οσα "ελευθερια ή θανατος" να φωναξουμε, και οσο κι αν νομιζουμε οτι καποιος απο μηχανης θεος ξαφνικα θα μας σωσει με θαυμα, το φουσκωμενο "ποταμι" δεν προκειται να σταματησει.
Επισης θα πρεπει να κοψουμε τα παρε δωσε με τα δυο "φιλαρακια" που επι χρονια μας δινουν λαθος συμβουλες. Ο πανικος και η τυφλη οργη που συνηθως πιανει εμας τους Ελληνες πρεπει να ξεριζωθουν και να πεταχτουν μακρια. Ο πανικος συνηθως μας κανει να παιρνουμε λαθος αποφασεις και ισως να βουλιαξουμε ακομα πιο πολυ, και η οργη μπορει να μας τυφλωσει και να γινουμε φοβερα αδικοι.

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Αν και η αληθεια ειναι οτι τα "μαγικά" που εχουν κανει οι Ελληνες πολιτικοι, ξεπερνανε σε φαντασια καθε τι που εχει κανει ο Harry Potter.

Xenoudis - Ξενούδης said...

Κάποτε έφταιγε η Τουρκοκρατία. Μετά οι Μεγάλες Δυνάμεις. Μετά η Αμερική. Τώρα οι Βρυξέλλες. Το χεράκι μας όταν ρίχνει ψήφο, γιατί δεν φταίει ποτέ;
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Ειναι πιο ευκολο να ριξουμε το φταιξιμο σε καποιον αλλο παρα να το παρουμε εμεις.
Δυστυχως μας ειναι πολυ δυσκολο, αν οχι αδυνατο, να παραδεχτουμε οτι εχουμε ποτε κανει εστω και το παραμικρο λαθος.