Tuesday, December 10, 2013

Αποκριατικα... παρτυ!!!

Ακουσα για... "αποκριατικα" παρτυ...


...και εψαξα να βρω μερικες παλιες φωτογραφιες!
Μεταξυ τους και η παρακατω φωτογραφια απο φοβερο "αποκριατικο" παρτυ στο Seattle της πολιτειας Washington, στις 23 Μαρτιου του 1923.



8 comments:

Hfaistiwnas said...

Που είναι οι ντισκομπάλες;;;;
Καλημέρα!!

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Καλημερα!
Ειναι κρεμασμενες απο το ταβανι, αλλα επειδη ειναι αποκριατικο παρτυ εχουν ντυθει σαν... "κανονικα φωτα"!

mahler76 said...

Δεν μπορείς πάντως να πείς, έχουν μια δικαιολογία για όλα τα νούμερα.

Ephemeron said...

@ mahler76
Ναι! τα πιστολια ειναι νεροπιστολα, οι χειροβομβιδες ειναι αναπτηρες, και οι στολες Κου-Κλουξ-Κλαν ειναι αποκριατικα κουστουμια.
Αν τωρα η κυβερνηση δεν πεταξει ολο το βρωμερο τους κομμα εξω απο την Βουλη για παντα, αυτος που θα φταιει για περισσοτερα παρατραγουδα θα ειναι μονο η κυβερνηση...

Anonymous said...

Θλίβομαι.
Γενικότερα (θα το έχεις ίσως διαπιστώσει) προσπαθώ να τα βλέπω όλα, όσο το επιτρέπουν οι περιστάσεις, με μια αστεία ή ανατρεπτική ματιά. Όμως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ παρά βλέποντας τα να θλίβομαι.

Xenoudis - Ξενούδης said...

Δυστυχώς, δυστυχέστατα, στην κυβέρνηση ΣΥΜΦΕΡΕΙ να μείνει η Χρυσή Αυγή στο παιχνίδι, για να μη στραφεί όλη η δυσαρέσκεια προς τα αριστερά...
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Αθηνά...
Πολλες φορες προσπαθω και ακολουθω την τακτικη σου, αλλα οπως λες και εσυ μερικες φορες οτι και να κανουμε δυστυχως ειναι αδυνατο να μην μας πιασει θλιψη, οργη, απαισιοδοξια...

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Η ΧΑ δεν γινεται να μεινει στη βουλη. Το κομμα της και οι πολιτικοι της πρεπει να κηρυχθουν παρανομοι και να μην εχουν ποτε ξανα το δικαιωμα να κατεβουν σε εκλογες.
Ειναι αδιανοητο αλλες χωρες να δινουν τα χρηματα τους στην Ελλαδα για να πληρωνονται καποια καθαρματα που μονο σκοπο εχουν την διαλυση του κρατους.