Monday, December 2, 2013

Οταν αποκατασταθει η Λογικη, ισως τα πραγματα να πανε καλυτερα...

Στις 11 Σεπτεμβριου του 2001 εχασαν την ζωη τους 2753 ανθρωποι, αποτελεσμα της τρομοκρατικης επιθεσης φανατικων μουσουλμανων στο World Trade Center.

Πεντε χρονια αργοτερα, τον Σεπτεμβριο του 2006, οι πολιτες της πολιτειας Minnesota εκλεγουν τον πρωτο μουσουλμανο αντιπροσωπο στο Κογκρεσο.

Συμφωνα με αρθρο της Los Angeles Times (23-6-2013) στην Αμερικη υπαρχουν... στην Νεα Υορκη 257 τζαμιά, στην Καλιφορνια 246, στο Τεξας 166, στην Φλοριδα 118, κλπ, κλπ.  Με μια αυξηση 74%, ενω το 2000 στις ΗΠΑ υπηρχαν 1209 τζαμια, φτανουμε στο σημειο οπου μετα το 2010 να υπαρχουν πανω απο 2000 τζαμια.

Απ την αλλη πλευρα...
Ο Αρχιεπισκοπος στην Ελλαδα δηλωνει οτι δεν του παει η καρδια του (!!!) να πει ναι για την ανεγερση τζαμιου στην Αθηνα, απ τη στιγμη που βλεπει ποσο υποφερουν οι χριστιανοι απο τους φανατικους μουσουλμανους!!!

Βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε οτι για ολα φταινε οι Εβραιοι Σιωνιστες, διοτι οπως λενε και οι γεροντες... "Οσο για τα δεινά της χώρας την εποχή της κρίσης και του ΔΝΤ, ναυαρχίδα στην προσπάθεια για την αρπαγή του φυσικού πλούτου της χώρας από τα αρπακτικά του διεθνιστικού συστήματος είναι η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα του δαιμονιώδους σιωνιστικού τέρατος και η οποία είναι η συντονίστρια των διάφορων μασονικών και ναζιστικής υφής οργανώσεων που στοχεύουν στην παγκόσμια ολιγαρχική και τυραννική διακυβέρνηση"

Με λιγα λογια το συμπερασμα, συμφωνα με την "Λογικη" των πανσοφων και φωτισμενων Ελληνων γεροντων, ειναι οτι... οι Εβραιοι Σιωνιστες οι οποιοι κοντρολαρουν το Αμερικανικο κογκρεσο, αφηνουν να χτιζονται στις ΗΠΑ χιλιαδες τζαμιά, και να εκλεγονται μουσουλμανοι πολιτικοι!!!

Οταν αποκατασταθει η Λογικη, ισως τα πραγματα στην Ελλαδα να πανε καλυτερα...

6 comments:

Hfaistiwnas said...

Από ρασοφόρους μην περιμένεις και πολλά..

Ephemeron said...

@ Hfaistiwna
Να ηταν μονο οι γεροντες που πουλανε μπαρουφες στο κοσμο καλα θα ηταν, δυστυχως ειναι και αλλοι πολλοι μαζι τους...

Xenoudis - Ξενούδης said...

Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε καθόλου να χτίζονται όποιοι "οίκοι του θεού", όπου ο κόσμος μαθαίνει να φοβάται, όπου διδάσκεται έντεχνα, καλυμμένα ή και φανερά, το μίσος προς τον "άλλον".
Όσο για το τέμενος στα περίχωρα της Αθήνας, το βλέπω σαν μια πανηγυρική επισφράγιση και δικαίωση της λαθρομετανάστευσης.
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
Το "μεγαλο λαθος" των λαθρομεταναστων ειναι οτι ΔΕΝ ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι! Εαν ηταν ορθοδοξοι η εκκλησια δεν θα εβγαζε μιλιά ακομα και να ερχονταν στην Ελλαδα εκατομυρια εκατομυριων.
Τον πλουτο του κοσμου τον τρωνε κατι κορακια σαν τον δεσποτη που ειναι φυλακη επειδη ειχε εκατομυρια σε offshore και οχι η... λεσχη Μπιλντενμπεργκ!
Θα τελειωσει καποτε ο μεσαιωνας στην Ελλαδα ή θα δουμε ακομα χειροτερα;;;

Xenoudis - Ξενούδης said...

Ανταπάντηση:
Αν και καθιστός, ορθώς μίλησες!
Η εκκλησία απομυζεί, κάθε θρησκεία κάτι αφαιρεί από τη δημιουργικότητα των ανθρώπων, είτε σε πλούτο είτε σε πνεύμα. Για το μεταναστευτικό: η Ελλάδα δεν νομίζω πως βγήκε κερδισμένη από το εξ Ανατολών μεταναστευτικό ρεύμα, δεν διαθέτει το γεωγραφικό εύρος της Αμερικής, ή της Αυστραλίας. Ακόμα προσπαθεί να ενσωματώσει ελληνικούς πληθυσμούς μιας παλαιότερης διασποράς. Δεν ζούμε μια νεοελληνιστική εποχή...
Ξενούδης

Ephemeron said...

@ Xenoudis - Ξενούδης
" η Ελλάδα... δεν διαθέτει το γεωγραφικό εύρος της Αμερικής, ή της Αυστραλίας"
Εδω δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.